Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Шеф на ЦСКА: Левски да се прекръсти

Мнениеот Red Warrior » 15 май 2014 14:18

blanco написа:
Red Warrior написа:
Лимонадения Джо написа:
Red Warrior написа:Откога казвам, че Левски трябва да се прекръсти!

Комунистите често подменяха името на отбора. Даже не даваха да скандираме, не даваха дори да си говорим за Левски. Та нищо ново под слънцето- нито е твоя идеята, нито на Тодоров.

В нито една друга страна освен Албания не се позволява имена на национални герои да се присвояват от футболни клубове. Единствените сте вие и Скендербег.

Не сме само ние... има много отбори които се казват Ботев, Раковски и т.н. За да ви се угоди на вас обаче, всички трябва да се прекръстят ли?

Ами да и те трябва да се прекръстят. Не знам във Франция да има отбор Жана Дарк, или в Италия - Гарибалди.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 15 май 2014 14:19

Red Warrior написа:
blanco написа:
Red Warrior написа:
Лимонадения Джо написа:

Комунистите често подменяха името на отбора. Даже не даваха да скандираме, не даваха дори да си говорим за Левски. Та нищо ново под слънцето- нито е твоя идеята, нито на Тодоров.

В нито една друга страна освен Албания не се позволява имена на национални герои да се присвояват от футболни клубове. Единствените сте вие и Скендербег.

Не сме само ние... има много отбори които се казват Ботев, Раковски и т.н. За да ви се угоди на вас обаче, всички трябва да се прекръстят ли?

Ами да и те трябва да се прекръстят. Не знам във Франция да има отбор Жана Дарк, или в Италия - Гарибалди.

Абе то и аз не знам във Франция да си имат отбор на армията, ама......

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 май 2014 14:21

blanco написа:
Red Warrior написа:
blanco написа:
Red Warrior написа:
Лимонадения Джо написа:

Абе то и аз не знам във Франция да си имат отбор на армията, ама......

Партизан, Стяуа, ЦСКА Москва, Дукла Прага, Легия Варшава, Хонвед.... какви са?
Последна промяна от Red Warrior на 15 май 2014 14:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 май 2014 14:22

Red Warrior написа:
blanco написа:
Red Warrior написа:В нито една друга страна освен Албания не се позволява имена на национални герои да се присвояват от футболни клубове. Единствените сте вие и Скендербег.

Италия и Франция "нито една друга страна" ли са?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 15 май 2014 14:23

Гонг извадиха доста удобно заглавие за да се отклони вниманието в друга посока.
На мен ми е по-интересно наистина ли от Левски се опитват да упражняват натиск на лицензионната комисия към БФС, тъй като УЕФА издава лицензиите на база данните изпратени от БФС.

Толкова ли е трудно да бяха поставили заглавие:
Шеф на ЦСКА: Левски упражняват натиск върху БФС?
Последна промяна от Долно уйно на 15 май 2014 14:24, променено общо 1 път.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 май 2014 14:23

Tommi написа:
Red Warrior написа:
blanco написа:
Red Warrior написа:В нито една друга страна освен Албания не се позволява имена на национални герои да се присвояват от футболни клубове. Единствените сте вие и Скендербег.

Италия и Франция "нито една друга страна" ли са?

Кажи къде има тогава?

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 15 май 2014 14:24

Долно уйно написа:Гонг извадиха доста удобно заглавие за да се отклони вниманието в друга посока.
На мен ми е по-интересно наистина ли от Левски се опитват да упражняват натиск на лицензионната комисия към БФС, тъй като УЕФА издава лицензиите на база данните изпратени от БФС.

Съмняваш ли се? Този Васил Колев какви мислиш ги върши? Всичките до един левскари са доносници и наркомани, закривай обора!

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 15 май 2014 14:25

samo_levski написа:Абе на чорбата явно отново са неизрядни и от рано почват да изместват вината от тях към Левски. Естествено чорбарските фенчета веднага ще отворят уста и ще поемат ......., които тия измамници ще им изсипят, "червена България", огромна само на думи, в действителност около 5к льохмана, са манипулирани кученца.

А на смешника Тодоров ще му предложа другия път да изнесе и конкретни доказателства, когато хвърля обвинения за "натиск", защото в момента това, което той прави си е чиста проба натиск над лицензионната комисия.

Абсолютно, а и оправдание ако наистина не успеят да вземат лиценз, цялата вина отново ще е върху Левски. Комунистическите им номера, край нямат.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 15 май 2014 14:28

Тодоров ви обясни защо трябва да се прекръстите( макар иронично със тежък тон), а вие пак питате защо! :mrgreen:
Вашия отбор освен доносници и комунисти, други индивиди не сте се събрали!

Честит юбилей и винаги Батков да вие начело.....заслужавате го!
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 15 май 2014 14:29

Red Warrior написа:
Лимонадения Джо написа:

Абе в Ирландия има отбори кръстени на светци, но не съм чувал някой да вика К** за Сейнт Джон. А за Вилем II нещо да си чувал? Има и отбори, кръстени на национални празници - провери, ако не вярваш.
И въпросът е кой скверни името на Левски - ние, които пеем "Левски, обичаме те!" или вие с КЗЛ?
Защо ЦСКА не си смени името и това на стадиона си, след като дадохте на СЪРБИН, БЪЛГАРСКА ГЕНЕРАЛСКА УНИФОРМА И ВДИГАХТЕ сръбско ЗНАМЕ НА СТАДИОН НА ИМЕ БЪЛГАРСКА АРМИЯ??? Ето това е да скверниш нечие име. Едва ли ще разберете какво имам предвид, защото вие "армейци" (неслучайно е в кавички, защото много от вас не са виждали автомат на живо) не знаете българската история или поне не я уважавате. Сигурно точно това ви пречи в името "Левски".

Върни се в “Архив”