СПОКО, ПЕНАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. ШАМПИОНИ СМЕ!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

blueteror

Re: СПОКО, ПЕНАТА СИ ЗНАЕ РАБОТАТА. ШАМПИОНИ СМЕ!

Мнениеот blueteror » 01 ное 2008 23:05

praseta kade ste napadali 4e nemojah da go vidq :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 01 ное 2008 23:11

Червения куб - какво си изпуснал, че не се сещам?! Бяхте толкова ялови!! Добре, че имаше един шуменски гей, който реши да контролира дербито!!! И в известен смисъл успя!!! Само се чуда какво точно искаше да каже великия философ Пенефстротел?! Пак да се чуди човек българска реч ли слуша или турска?!! Айде честито точка, след като цяла седмица говорихте за възмездия и богове!!![/quote]
i tuk bolen mozak sas sini o4ila aman ot tiah pfuuuu :P[/quote]

Червения отворко, какво видя от мача?!! Аз видях жалки прасета!!![/quote]

Пич, не знам дали ти е направило впечатление, но от известно време сте в кома..на командно дишане.....нямате защита, нямата халфове, нямате нападатели..., а и треньор май нямате...един Петков (евалата му правя) и естествено най-калитарското говедо в историята на тия мачове - Гонзо. Естествено ние сме си виновни, че не сложихме край на мъките ви, щото първенството е дълго...идват мачове с Черноморец и Славия, както и вълнуващо пътуване до любимото ви село Димитрово. Радвайте се на шибаната точица, която спечелихте и се молете за душите си....краят наближава. УМИРАЙТЕ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО :mrgreen:

tezei

Мнениеот tezei » 01 ное 2008 23:17

RED_FOX написа:Червения куб - какво си изпуснал, че не се сещам?! Бяхте толкова ялови!! Добре, че имаше един шуменски гей, който реши да контролира дербито!!! И в известен смисъл успя!!! Само се чуда какво точно искаше да каже великия философ Пенефстротел?! Пак да се чуди човек българска реч ли слуша или турска?!! Айде честито точка, след като цяла седмица говорихте за възмездия и богове!!!

i tuk bolen mozak sas sini o4ila aman ot tiah pfuuuu :P[/quote]

Червения отворко, какво видя от мача?!! Аз видях жалки прасета!!![/quote]

Пич, не знам дали ти е направило впечатление, но от известно време сте в кома..на командно дишане.....нямате защита, нямата халфове, нямате нападатели..., а и треньор май нямате...един Петков (евалата му правя) и естествено най-калитарското говедо в историята на тия мачове - Гонзо. Естествено ние сме си виновни, че не сложихме край на мъките ви, щото първенството е дълго...идват мачове с Черноморец и Славия, както и вълнуващо пътуване до любимото ви село Димитрово. Радвайте се на шибаната точица, която спечелихте и се молете за душите си....краят наближава. УМИРАЙТЕ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО :mrgreen:[/quote]

Пич (въпреки, че не съм спал с теб!), много неща ми направиха впечатление!!! Първо заканите ви от 10-ина дни!!! Лошо няма, спортната злоба е хубаво нещо!!! Чета - опитваш се да правиш анализ на нашия отбор... Хубаво, пак няма лошо.... Ама твоя какво игра?! Щото аз нещо не видях!!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 ное 2008 23:19

Ало сините като не ме ви мачкали , вие какви полуженяи за гол имахте бе?Освен на гозно некаф друг удар нещо атака?нищо!Само данчо двапъти!После Лазарв и той малко повече голови полужения имахме от вас!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 01 ное 2008 23:20

Абе Пената заслужава само уважение ама Левски е шампион!!!
Имайте търпение и истината ще лъсне...

Потребителски аватар
LEVSKARINYT
Контакти:

Мнениеот LEVSKARINYT » 01 ное 2008 23:27

Ти да не мислиш, че станислав тодоров(съвестта не ми позволява да го пиша с главна буква) ще ви свири всички мачове докрая?

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 01 ное 2008 23:28

Пич, не знам дали ти е направило впечатление, но от известно време сте в кома..на командно дишане.....нямате защита, нямата халфове, нямате нападатели..., а и треньор май нямате...един Петков (евалата му правя) и естествено най-калитарското говедо в историята на тия мачове - Гонзо. Естествено ние сме си виновни, че не сложихме край на мъките ви, щото първенството е дълго...идват мачове с Черноморец и Славия, както и вълнуващо пътуване до любимото ви село Димитрово. Радвайте се на шибаната точица, която спечелихте и се молете за душите си....краят наближава. УМИРАЙТЕ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО :mrgreen:[/quote]

Пич (въпреки, че не съм спал с теб!), много неща ми направиха впечатление!!! Първо заканите ви от 10-ина дни!!! Лошо няма, спортната злоба е хубаво нещо!!! Чета - опитваш се да правиш анализ на нашия отбор... Хубаво, пак няма лошо.... Ама твоя какво игра?! Щото аз нещо не видях!!![/quote]

Извинявай за обръщението, но достатъчно ви псувах днес, ако толкова държиш все ще се намери някой да ти тегли една, както сте си свикнали по принцип. Както и да е. Далеч съм от идеята да ви правя анализ на "дрийм-тийм"-а , поради простата причина, че няма какво толкова да анализирам....колкото до играта на наште, аз лично съм доволен.....добри положения....малшанс за Манчев, вратарска грешка и късмет за вас...и пак повтарям, че за този резултат сме си виновни ние...но това е футбола, както се казва....

tezei

Мнениеот tezei » 01 ное 2008 23:40

RED_FOX написа:Пич, не знам дали ти е направило впечатление, но от известно време сте в кома..на командно дишане.....нямате защита, нямата халфове, нямате нападатели..., а и треньор май нямате...един Петков (евалата му правя) и естествено най-калитарското говедо в историята на тия мачове - Гонзо. Естествено ние сме си виновни, че не сложихме край на мъките ви, щото първенството е дълго...идват мачове с Черноморец и Славия, както и вълнуващо пътуване до любимото ви село Димитрово. Радвайте се на шибаната точица, която спечелихте и се молете за душите си....краят наближава. УМИРАЙТЕ БАВНО И МЪЧИТЕЛНО :mrgreen:

Пич (въпреки, че не съм спал с теб!), много неща ми направиха впечатление!!! Първо заканите ви от 10-ина дни!!! Лошо няма, спортната злоба е хубаво нещо!!! Чета - опитваш се да правиш анализ на нашия отбор... Хубаво, пак няма лошо.... Ама твоя какво игра?! Щото аз нещо не видях!!![/quote]

Извинявай за обръщението, но достатъчно ви псувах днес, ако толкова държиш все ще се намери някой да ти тегли една, както сте си свикнали по принцип. Както и да е. Далеч съм от идеята да ви правя анализ на "дрийм-тийм"-а , поради простата причина, че няма какво толкова да анализирам....колкото до играта на наште, аз лично съм доволен.....добри положения....малшанс за Манчев, вратарска грешка и късмет за вас...и пак повтарям, че за този резултат сме си виновни ние...но това е футбола, както се казва....[/quote]

Знаеш ли, за първи път тази вечер виждам по-мек тон! Това е истината!!! Аз го повтарях цяла седмица на разни Данчовци и други заслепени глупаци, че когато се играе този мач фаворит няма!!! Имало е години, когато Левски е бил по-класния отбор и е губел и обратното - когато ЦДНА са били страшно жалки са взимали нещо от мача.... Така че моета истина е да не се говори предварително, защото всичко се случва....

Потребителски аватар
kortes
Контакти:

Мнениеот kortes » 02 ное 2008 09:16

Ey mrusno pleme ste tova levskarite ey. Daje Jilina i BATE kato vi opnaha pak govorihte 4e ste gi nadigrali!! Kva igra be gargi...Sveshtena prostota!!!!

Върни се в “ЦСКА”