За Бенфика съм
1:1 и Бенфика бие с дузпи
Севиля спечели Лига Европа!Проклятието продължава
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Севиля-Бенфика Лига Европа финал 14.5.2014
Два симпатични отбора с уникална публика. Бенфика е гранд и им е време да го припомнят. Дано се получи зрелищен мач и по-добрият да победи.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
Бенфика е по-симпатичния отбор за мен ==> 0:0 в редовното и в продълженията Бенфика взима своето 

Проклятието ще продължи-2-0 за испанците
- frente atleti
- Контакти:
j0rka7aa написа:Време е Бенфика да развалят проклятието! Очаквам да победят и да вдигнат Купата, за мен те са по-заслужилия отбор! 1:3
Много смешно ми е когато някой си служи със щампи" по-заслужил"

[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas
frente atleti написа:j0rka7aa написа:Време е Бенфика да развалят проклятието! Очаквам да победят и да вдигнат Купата, за мен те са по-заслужилия отбор! 1:3
Много смешно ми е когато някой си служи със щампи" по-заслужил"![]()
! Бенфика отпадат от ШЛ и влизат в турнира към края
Севиля са от първите кръгове в ЛЕ
Кажи си истината момче боли те онова 2-1 на Санчес Писхуан с което ви отказаха от титлата
!
кво общо има тва, че Бенфика са дошли от ШЛ, а Севиля са минали няква смешна група в ЛЕ

Бенфика убиха Тотнъм още в Англия, тотално надиграха АЗ и в 2 та мача, надиграха Юве в Португалия и с 10 души не допуснаха дори да бъдат натиснати в Италия...а Севиля извадиха супер голям късмет и с Бетис и с Валенсия....сметни кой е по-заслужилия отбор, ако има логика и справедливост късметът на севилци трябва да спре точно на финала и орлите да вдигнат купата и така ще стане
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- frente atleti
- Контакти:
kingofpop написа:frente atleti написа:j0rka7aa написа:Време е Бенфика да развалят проклятието! Очаквам да победят и да вдигнат Купата, за мен те са по-заслужилия отбор! 1:3
Кажи си истината момче боли те онова 2-1 на Санчес Писхуан с което ви отказаха от титлата
!
кво общо има тва, че Бенфика са дошли от ШЛ, а Севиля са минали няква смешна група в ЛЕ![]()
![]()
![]()
Бенфика убиха Тотнъм още в Англия, тотално надиграха АЗ и в 2 та мача, надиграха Юве в Португалия и с 10 души не допуснаха дори да бъдат натиснати в Италия...а Севиля извадиха супер голям късмет и с Бетис и с Валенсия....сметни кой е по-заслужилия отбор, ако има логика и справедливост късметът на севилци трябва да спре точно на финала и орлите да вдигнат купата и така ще стане
Ти да ми говориш за футбол дето си мениш през час ника от загубени басове

[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas
frente atleti написа:kingofpop написа:frente atleti написа:j0rka7aa написа:Време е Бенфика да развалят проклятието! Очаквам да победят и да вдигнат Купата, за мен те са по-заслужилия отбор! 1:3
!
кво общо има тва, че Бенфика са дошли от ШЛ, а Севиля са минали няква смешна група в ЛЕ
Ти да ми говориш за футбол дето си мениш през час ника от загубени басове![]()
и пак, кво общо има тва дето казах с тва дето ти каза....и кво общо има тва, че Бенфика са дошло пт ШЛ прави ли ги по-незаслужили

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.