Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 май 2014 12:29

ralka_levskarka написа:
tevez написа:Е, вече може да не се чака решението на Херо. Тити Папазов го каза какво ще е то.
Херо беше казал, че от Левски последни го потърсили.
Само не мога да разбера как ще чакаш до последно Мъри и по този начин ще изтървеш Херо. :?

Последни? Да не казвам Херо къде да върви, че хич няма да се хареса, ама Левски не е спирал да го търси от около 2 години.

И при 2 години търсене той висеше в Черноморец, където се чудеше каква магия да направи за да сглоби отбор.
Този избор да ви подсказва нещо?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 май 2014 12:31

Avanti_Ragazzi написа:Херо и Мъри повече нямат място на Герена! И не за това, че искат да работят някъде другаде за много пари а защото Левски е кауза! Много е лесно да се биеш в гърдите навсякъде, че си голям левскар и да даваш все акъл. Трудното е да загърбиш парите, хубавото кресло за сметка на тази кауза за която постоянно говориш, че обичаш!

Левски е много по-голям и от Мъри и от Херо и след като те след толкова молби и покани не желаят да се върнат на Герена, просто вече не трябва да има никога място за тях повече тук! Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти стори! Левски е кауза на 100 години за милиони българи и ако парите са по-важни ОК. но повече тези хора няма да имат място при нас! Все ще се оправим и без тях!

Кауза кауза, но не искат да лижат подметките на Борат. Аз не съм сигурен, че те са решението за Левски, но съм сигурен, че и аз не бих искал да съм изтривалката на мустакатия тапир!!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 май 2014 13:01

tevez написа:
Звездата на Левски Владимир Гаджев е пред трансфер в германския Карлсруе, научи репортер на Livesport.bg. Халфът на националния отбор е получил солидно предложение от клуба във Втора Бундеслига и е твърде възможно да приеме.

Карлсруе завърши на пето място в класирането на Втора Бундеслига този сезон, като амбицията за следващия е твърдо промоция в германския елит. За тази цел се очаква да бъдат привлечени няколко класни попълнения, сред които е и българският национал.

Да върви!Крайно време е!
И последният от интригантите,които спретнаха преврата срещу Н.Костов...

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 14 май 2014 13:27

blue avalanche написа:
tevez написа:
Звездата на Левски Владимир Гаджев е пред трансфер в германския Карлсруе, научи репортер на Livesport.bg. Халфът на националния отбор е получил солидно предложение от клуба във Втора Бундеслига и е твърде възможно да приеме.

Карлсруе завърши на пето място в класирането на Втора Бундеслига този сезон, като амбицията за следващия е твърдо промоция в германския елит. За тази цел се очаква да бъдат привлечени няколко класни попълнения, сред които е и българският национал.

Да върви!Крайно време е!
И последният от интригантите,които спретнаха преврата срещу Н.Костов...

+1914. Няма да ни липсва!
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 14 май 2014 13:57

Абе уж все отива някъде, ама накрая лепенката пак тука си я разхожда. :)

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 14 май 2014 19:09

Der Schmarotzer написа:
Red joker написа:
Der Schmarotzer написа:Що се отнася до юношите, дори на великият отбор на Левски през 80-те години му трябваха две години, докато започне да печели титли + най-доброто от българското първенство. Т.е. юношите с добри попълнения от другите отбори, а не само юноши. Но задължително трябва да се разкарат недоразуменията сред чужденците - да останат само Мюлдер и Блажевич. От българите нямат място нито Ангелов, нито Димовците, нито Старокин. При първа възможност да се махне и Гаджев - повече пречи, отколкото помага на отбора. Ако се вземат чужденци трябва да са с класи над нашите, но такива в България, освен Тони Силва от супите, други няма. А да се вземат такива от чужбина, със скаути като Дончо и сие е загуба/изпиране на много пари. Ако има възможност Божинов да остане - раздава се на макс във всеки мач, ако пък и случи на треньор и проведе качествена подготовка може и да тръгне нагоре.

Мислиш ли,че сегашните ви юноши могат да бъдат сравнявани по даден показател с тези от 80-те,а и я ми покажи играчи от класата на Руси Гочев,Мишо Вълчев,Пл.Николов,П.Петров,Пл.Цветков,Емо Спасов,Владо Делчев,може да съм забравил някой...,а и треньор,като Шпайдела,нищо ,че Гибона се изцепи, че били толкова добри и можели да играят без треньор :lol: !Според мен,заслугата да имате силен отбор през ония години е най-вече на изброените от мен опитни футболисти + якия тренер,сега има те ли такива ,а въобще в България имали... ;) ... :(

От тези, които си изброил само Емо е юноша на Левски. Срещу Мишо съм играл, в един друг живот, макар и да бях хлапе, преди да дойде в Академик Сф, Пепи Петров е врачанец, Ицо Денчев дойде от Пирин, Краси Чавдаров дойде от Цскато, Владо Делчев от Академик, Пламен Николов дойде от Спартак ПЛ, Руси Гочев - от Черноморец БС и към тях юношите Сираков, Михайлов, Ники Илиев, Гиби, Краси Коев, Емо Велев. Това ми беше и идеята - най-добрите юноши с най-добрите българи - за сега второто не се получава по ред причини. От миналото първенство само Огнянов и Крумов, дойдоха в Левски, Терзиев и Александров ги изпуснахме. Ако Гонзо има малко ум в главата си ще намери нормален треньор като Шпайдела и ще събере най-доброто от България без първите 3-4 отбора, има такива играчи и в другите отбори. Само, че той няма да направи това, а ще тръгне по указания му от БаткOFF път, и отново ще имаме проблеми.

Владо Делчев дойде от Димитровград!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 14 май 2014 22:49

Моя фаворит за тренер е Еди Еранисян.
Играчи-Диего Фераресо,Бергонси,Н,Диае,Бакари,две крила,плеймейкър,централен нападател,двама централни защитници.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 14 май 2014 23:39

zlatan написа:Моя фаворит за тренер е Еди Еранисян.
Играчи-Диего Фераресо,Бергонси,Н,Диае,Бакари,две крила,плеймейкър,централен нападател,двама централни защитници.

+1 дано навреме се направи селекцията и да се окомплектова отбора и ще мачкаме.Според теб zlatan кои ще е тренера които ще докара гонзо.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 15 май 2014 19:46

Херо отива в Ботев... явно Гонзо отново ще го играе човек-оркестър, което май знаем как ще свърши :|

Потребителски аватар
tonito
Контакти:

Мнениеот tonito » 15 май 2014 22:54

Мърито да си стои в Ботев днешния мач показа какъв треньор е - страхлив. Херо и той въртя сука и пак при парите налетя. Тези двамцата повече никога и по никакъв повод не трябва да бъдат викани да заемат какъвто и да е пост в нашия клуб. Единия ще поставя условия ще се върне ама с авера насето сега пък казал, че докато батков е в Левски няма да се върне, другия пък щял да обяви решението си вчера, утре,ама айде да е след финал за купата така и официално не го разбрахме какво е. Нямаме нужда от такива актьори и дано Гонзо не се подведе. САМО ЛЕВСКИ !!!

Върни се в “Левски”