Всичко за Димитър Димитров-Херо в Ботев, АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: Какво е мнението ви за Димитър Димитров-Херо?

Положително
59
48%
Отрицателно
50
40%
Нямам мнение
15
12%

Общо гласове: 124

Plovdiv 100

Re: Херо посрещна Ботев Пловдив в хотела в Поморие

Мнениеот Plovdiv 100 » 13 май 2014 21:03

fire написа:Да ви е честита новата черно-бяла част от историята, начело на спортно-техническата част в клуба ви!
След цели два, категорични отказа от негова страна с основен аргумент, вярност към Локомотив Пловдив, Димитър Димитров беше принуден да предпочете парите, които в момента са му по-нужно от всякога в борбата с рака!
Успех на Херо в битката с рака и то от сърце!
Пожелавам му обаче пълен крах в престоя му в отбора, който многократно е иронизирал и обиждал лично пред мен и не само.....! Смятам, че това е грешен негов ход и не само негов........! Херо няма да успее в този клуб! Лична прогноза!

Любовта не е черно бяла, успокой се :mrgreen:

Иначе си доволно жалък. Няма такъв комплексар като теб.

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 13 май 2014 21:05

zlatan написа:преди няколко дни казах че Херо е избрал парите на Цецо мустака и може би е прав човека,все пак спортния директор много по-рядко се хули и псува,но как ще мелят брашно с Мъри е малко сложен въпрос.Ботев е финансово най-стабилния клуб в България,ще участва в Европа и мисля че направиха много добър трансфер.Само едно ми е чудно от толкова големи Ботевисти да те водят двама Левскари ми е странно.
Успех на тандема,а на канарите успех в Европа и успех срещу Лудогорец.

Вас пък ще ви води съблечен ЦСКА-р. Странно, нали?

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 13 май 2014 21:06

Херо никога не е бил Левскар той за пари е готов на всичко - справка бил е старши треньор на отбори където е имало много пари. Не знам с какви очи ще го приемат в Ботев Пд след като беше старши треньор във вечния враг Локо Пд

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 13 май 2014 21:12

Той Херо да не луд да поеме Левски на Батков :lol:
Най-много Ясен Бояджията да се отзове от някъде :idea:

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 13 май 2014 21:15

Това не е новина, още преди месец че знаеше че ще идва в Ботев, дали ще е успешно, ще разберем.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 13 май 2014 21:19

Лоши новини за Ботев! Обсебиха отбора само интересчии, много ми е интересно, защо СТД ще стяга играта на отбора!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 13 май 2014 21:22

Teo написа:Той Херо да не луд да поеме Левски на Батков :lol:
Най-много Ясен Бояджията да се отзове от някъде :idea:

+1

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 13 май 2014 21:25

balef написа:Херо никога не е бил Левскар той за пари е готов на всичко - справка бил е старши треньор на отбори където е имало много пари. Не знам с какви очи ще го приемат в Ботев Пд след като беше старши треньор във вечния враг Локо Пд

Първо, вечният враг не е Локо ПД, а Левски. И второ, нямаме никакви проблеми с Херо.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 13 май 2014 21:28

fire написа:Да ви е честита новата черно-бяла част от историята, начело на спортно-техническата част в клуба ви!
След цели два, категорични отказа от негова страна с основен аргумент, вярност към Локомотив Пловдив, Димитър Димитров беше принуден да предпочете парите, които в момента са му по-нужно от всякога в борбата с рака!
Успех на Херо в битката с рака и то от сърце!
Пожелавам му обаче пълен крах в престоя му в отбора, който многократно е иронизирал и обиждал лично пред мен и не само.....! Смятам, че това е грешен негов ход и не само негов........! Херо няма да успее в този клуб! Лична прогноза!

Ходете се разберете със сините си приятелки буфер или говедо е Херо и го оставете на мира, защото в Ботев има много работа за вършене.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”