Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- batkovstyle
Re: Селекцията в Ливърпул
По отношение на играчите на Атлетико, има слухове, че Симеоне е искал да се гарантира оставането на Коке и на вратаря, което отваря шанс за Арда, ако се смята, че дърваря отива в Челси 
Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!
-
Dr. Phibesr
- Контакти:
Окото и душата ми бяха погалени, че баварците са готови да се разделят със Шакири за около 17 мил. паунда, докато Барса иска 15 мил., но в евро за Масчерано, който пък искал да завърши кариерата си при нас.
Ако тази журналистическа фантастика, някак си стане факт, ще се радвам страшно много. А Арда според мен няма шанс да дойде при нас- едва ли ще го пуснат, изпуснахме го навремето и т'ва е j:
Ако тази журналистическа фантастика, някак си стане факт, ще се радвам страшно много. А Арда според мен няма шанс да дойде при нас- едва ли ще го пуснат, изпуснахме го навремето и т'ва е j:
- we are the champions
- Контакти:
Коща не ни трябва огромен провокатор ! в Испания съдиите го търпят обаче в Англия няма да има кой да го търпи а пък и не се знае дали ще свикне бързо с стила на игра в Англия да заминава в Челси
-
suareshampion
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/tra ... /4815079/-?
Даваме 20 млн паунда за Лалана а Саутхямтън не го пускат за 20 искат 30 млн ?! Много им е мазно курбанчето нещо .Прекаляват . Роджърс да търси друг халф .
Даваме 20 млн паунда за Лалана а Саутхямтън не го пускат за 20 искат 30 млн ?! Много им е мазно курбанчето нещо .Прекаляват . Роджърс да търси друг халф .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
30 милиона са много за Лалана!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
suareshampion написа:Izzy написа:Някой е трансферирал Морено в Ливърпулhttp://prntscr.com/3ioe61
Ясно е ,че някой се бъзика. Гледах го ,като играха срещу Порто и много ми хареса .Точно тоя тип бек ,който аз искам ! Дали Шоу или Морено ,аз ще празнувам .
Освен това ,гледам и левия бек на Бенфика Сигуейра ,който Брендън искаше лятото от Гранада ,но така и не се получиха нещата и след това взе Сисоко под наем.
Аз също го исках ,но не стана работата за съжаление . Следя му няколко мача ,представя се много добре . Ще ги гледам с интерес във финала ,когато Сигуейра и Морено ще играят един срещу друг..
За съжаление ,Шоу все по често го свързват с манафите ...май не му се играе в ШЛ на младока .Ако отиде там ,ще е глупаво от негова страна ,при положение ,че го искат отбори от ШЛ.
е тоя Сикуейра е страшен мен ми е любмия играч заедно с Маркович от Бенфика и Диего Коща, който ако иде при Моу ще ми стане от най-омразните, ама кво да правиш
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
HoUs4oOL написа:30 милиона са много за Лалана!
То и 20 са много за Лалана ама по бих ги приел за 30 ще вземат 5 пъти по-класен
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
-
suareshampion
http://www.surreymirror.co.uk/Liverpool ... story.html?
Тук има слух за евентуална оферта за Лукаку . Ако жената вземе Коща ,може и да ни даде Лукаку .Аз го харесвам.
Сигурно с над 200 имена ще ни свържат това лято .
Тук има слух за евентуална оферта за Лукаку . Ако жената вземе Коща ,може и да ни даде Лукаку .Аз го харесвам.
Сигурно с над 200 имена ще ни свържат това лято .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
mitko9311 написа:HoUs4oOL написа:30 милиона са много за Лалана!
То и 20 са много за Лалана ама по бих ги приел за 30 ще вземат 5 пъти по-класенТова мраза на британците и английските отбори прави някой англичанин сезона на живота си и веднага 20+ милиона паунда цена, а уменията му дори с един силен сезон не са за повече от 15 милиона паунда примерно ...Нищо лично Сотън симпатичен отбор ама Шоу и Лалана за 30 милиона макс 35 е перфектна и реална цена, а не исканата от тях по 30 милиона на играч футболист като Агуеро, Тиаго Силва, Марсело, Ройс, Мата, и други струват между 30-40 милиона паунда някак не е реално Лалана и Шоу да се доближават по цена до тях
За това най-добре е да се купува извън ВЛ там цените може да бъдат същите ама за тези пари ще вземеш КЛАСА
The attacking midfielder, who turned 26 last Saturday
26 годишен играч я имащ я нямащ 3-4 сезона на топ ниво /колко ще са на топ ниво не се знае/ да му искат 30млн е тотално безумие, като онея с 40те млн за Бентеке.. Пълен смях, за това се моля да не напазаруваме абсолютно никой от ВЛ и англичанин като цяло
wolf написа:The attacking midfielder, who turned 26 last Saturday
26 годишен играч я имащ я нямащ 3-4 сезона на топ ниво /колко ще са на топ ниво не се знае/ да му искат 30млн е тотално безумие, като онея с 40те млн за Бентеке.. Пълен смях, за това се моля да не напазаруваме абсолютно никой от ВЛ и англичанин като цяло
Точно това мисля и аз и опитвам да кажа
Chris Bascombe of Telegraph says Yevhen Konoplyanka, Adam Lallana, Steven Caulker, Luke Shaw are on Liverpool's wanted list.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]