Кличко за Кобрата: Той е още зелен между ушите.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

love_hurtz
Контакти:

Re: Кличко за Кобрата: Той е още зелен между ушите.

Мнениеот love_hurtz » 13 май 2014 09:53

Thsmith написа:
Alex написа:Кви атаки, кви глупости... човекът в прав текст кратко и ясно си е казал какво мисли и как стоят нещата...

На всички които гледат обективно на нещата е ясно, че Кличко не бяга от мач заради "страх", а заради $. Много по изгодно му е да се бие с американци, британци и тн. От мач с Пулев няма да спечели почти нищо... ей заради това е голямото дърпане.

Това като цяло е истината. Кличко прибра 17 милиона срещу Поветкин сега не знам дали ще вземе и 5. В нашия няма пари за какво мислите всички му отказват. Има някакъв шанс да победи Кличко, но той е доста малък. Пожелавам му късмет, но моля не ми говорете колко е интелигентен !

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 13 май 2014 10:07

Истината е, че само в България искат да видят Пулев - Кличко. И тези приказки за страх са меко казано смешни и най - често идват от безнадеждни лунатици, които грам не разбират от бокс. Кличко се е бил с 100 пъти по - добри от Кубрат и ги е побеждавал. За него всичко е пари и слава вече, а в мач с Пулев такива няма да има.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 май 2014 10:16

За това пък Кобрата него ще го направи син около очите :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 май 2014 11:07

mironi88 написа:Някой ще ме светне ли само, кога за последно Кобрата се би с някой поне близко до класата на Кличко. И кога за последно се би с някой който знаеше, че ще излезе срещу него повече от 2 седмици преди мача? Ще си призная едно - в живота си съм гледал два мача на Кубрат. Първия бе в Пекин 2008, когато бе нaсран още в първите кръгове на Олимпийския турнир. Втория бе последния му засега мач срещу един човечец, който беше разбрал че играе срещу него няколко седмици преди срещата и в който мач Кубрат се държа супер неспортменски и подигравателно със съперника. Пожелавам му успех срещу Кличко, но не е истина колко сте си повярвали всички, че едва ли не е фаворит в този двубой нашенеца.

Ами явно хората, дето помним мача кубинеца не сме чак толкова във форума :D
Иначе те са го писали и по-рано, Кличко няма полза от такъв мач, нито пари ще вземе много, нито Кобрата е някво световно име... пък и мача няма да е тооолкова лек все пак.
Иначе в БГ сме си по приказките и на думи сме силни, ама те успехите си говорят красноречиво кой какво е постигнал в бокса.
[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 13 май 2014 12:00

Кличко ако беше сигурен в успеха щеше да мине първо през него за да не му досажда , но явно не е толкова сигурен !
И ако загуби после за него става сложно и просто за него един такъв бой е свързан с много рискове !
Кобрата няма какво да губи , но Кличко може да загуби всичко и тогава ще е голяма веселба !
Цялото това избягване само е една цел- Да откаже Кобрата ,но май явно няма да му се получи ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 13 май 2014 13:52

Това е нормално заяждане с цел изнервяне на противника. Изнервеният противник греши и това е фатално при тези килограми :) Обаче точно Кубрат не е човекът, който ще се ядоса дотолкова на Кличко, че да направи фатална грешка. С приближаването на мача очаквам още подобни квалификации за Кубрат от страна на малкия брат, а нищо чудно и нашия да се включи в този тон ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 май 2014 16:10

Кличко го е яко шубе от Кобрата :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 13 май 2014 16:14

love_hurtz написа:
Thsmith написа:
Alex написа:Кви атаки, кви глупости... човекът в прав текст кратко и ясно си е казал какво мисли и как стоят нещата...

На всички които гледат обективно на нещата е ясно, че Кличко не бяга от мач заради "страх", а заради $. Много по изгодно му е да се бие с американци, британци и тн. От мач с Пулев няма да спечели почти нищо... ей заради това е голямото дърпане.

Това като цяло е истината. Кличко прибра 17 милиона срещу Поветкин сега не знам дали ще вземе и 5. В нашия няма пари за какво мислите всички му отказват. Има някакъв шанс да победи Кличко, но той е доста малък. Пожелавам му късмет, но моля не ми говорете колко е интелигентен !

И аз това се опитвам да обясня на повечето патриоти фенове на Кобрата.
Успех на Кубрат!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 май 2014 02:13

Лудата банда написа:Много харесвам Кобрата. Изключителен спортист и човек, но смятам, че малко прибързаха с двубой от подобен мащаб. Много ще му е трудно.

И аз така мисля.
Според мен все още е далече от класата на Кличко,който обаче не ме кефи никак защото все едно играе шах на ринга.
Да не говорим и че тъпанарските му изказвания по адрес на нашто момче не му правят чест ама ИЧ...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Върни се в “Други спортове”