Русия победи САЩ на Световното по хокей

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

g3_ev2
Контакти:

Re: Русия победи САЩ на Световното по хокей

Мнениеот g3_ev2 » 13 май 2014 12:56

По-внимателно с хвалебствията на хокейния отбор на Русия. Аз лично му желая, след като получи толкова незаслужени оплювки на Олимпиадата от хора, които забравят, че в спорта стават изненади, да стане световен шампион! Но нека не се забравя, че руснаците винаги тръгват на "пълна газ" и, когато най-много са им нужни ресурси, особено свежест и тактическа изобретателност, увяхват. Така беше на Европейското по футбол (пак имаше прехласвания в този форум след победата им над Чехия в първия кръг, даже им търсеха опонент от далечни галактики по липса на такъв в нашата), така беше с хокеистите им на Олимпиадата, така беше и в много години на т. нар. Велика Сборная, когато все пак побеждаваха (до последно треперехме дали "черната" (хокейна) соц-овца ЧССР няма да препъне любимците на Великия СССР и да стане "Манджа с грозде").
По-кротко, фенове на Русия, изчакайте финала, за да викнете тогава с "глас голям", ако е рекъл Господ или, да речем Канада или Швеция!

Райко Стоянов
Контакти:

Мнениеот Райко Стоянов » 13 май 2014 13:01

Досега на турнира Русия показва много по-различно лице от това, което беше под ръководството на предишния треньор Билялетдинов. При Олег Знарок тимът на Сборная играе много по-разнообразно, с повече импровизация и преса по цялата площадка. Интересно е обаче да се види, как би реагирал тимът при негативен развой на даден двубой, защото и в трите си мача от началото на първенството Овечкин и компания повеждаха в резултата и си контролираха развоя. Още повече, че и вратарите им не допускаха никакви грешки, за разлика от тези на Швейцария, Финландия и САЩ.
Цели 13 човека в руския отбор са дебютанти, така че не може да се говори, че Сборная е събрала кой знае колко опитен и звезден състав. Определено на този етап, са един от големите фаворити. Ще видим и кои от играещите сега в плейофите на НХЛ хокеисти ще подсилят тимовете си след края на 1/2-финалните серии в двете конференции.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 май 2014 13:42

Райко Стоянов написа:Досега на турнира Русия показва много по-различно лице от това, което беше под ръководството на предишния треньор Билялетдинов. При Олег Знарок тимът на Сборная играе много по-разнообразно, с повече импровизация и преса по цялата площадка. Интересно е обаче да се види, как би реагирал тимът при негативен развой на даден двубой, защото и в трите си мача от началото на първенството Овечкин и компания повеждаха в резултата и си контролираха развоя. Още повече, че и вратарите им не допускаха никакви грешки, за разлика от тези на Швейцария, Финландия и САЩ.
Цели 13 човека в руския отбор са дебютанти, така че не може да се говори, че Сборная е събрала кой знае колко опитен и звезден състав. Определено на този етап, са един от големите фаворити. Ще видим и кои от играещите сега в плейофите на НХЛ хокеисти ще подсилят тимовете си след края на 1/2-финалните серии в двете конференции.

Тук е ключът от мазето. ;) За съжаление (почти) винаги заради дублирането на графика на СП и ОИ с първенството на НХЛ е страдал хокеят, страдали са и любителите на тази великолепна игра... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

didkodi
Контакти:

Мнениеот didkodi » 13 май 2014 13:47

В сегашните руустъри единствено Канада и Чехия са равностойни на Русия. Сащ тотално са отсвирили световното, аз се чудя как изобщо биха Швейцария. Шведите ми се струват слабички откъм имена в нападение, но пък със същия състав отупаха руснаците преди десетина дена на евротура. Финладците са ми вечната загадка имат приличен състав който може да поднесе някоя друга изненада, но да вземат медал надали. А Олег Знарок е страхотен треньор, не случайно взе две титли с Динамо в КХЛ въпреки огромното желание на Газпром да направи шампион СКА

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 13 май 2014 15:55

Oпаааа...изтрили сте ми поста,прилича ми на цензура.А нямаше политическа пропаганда.Точно обратното,не бива да смесваш спорта с пропагандата.Просто написах,че е толкова нормално Русия да бие САЩ на хокей,така както обратното на баскетбол.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 13 май 2014 16:46

Когато трябваше играха ганкиното, но сега мачкат. Важното беше на Олимпиадата да вземат първото място, а те се издъниха. Сега има да чакат да дойде време игрите пак да са в Русия. Феновете са се зарадвали, но съм обеден, че горчилката от зимата все още стои.

Върни се в “Други спортове”