Истината за Локомотив /епизод 2/
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Истината за Локомотив /епизод 2/
Как се карате за тия "турски" ...... то на Коко да не са чисти парите или на нашият Батков, още не съм сигурен че Чорни не му е основен кредитор на него. За Коко се говорят какви ли не приказки че се занимава с какво ли не. Георги Илиев с чисти пари ли беше? Той ни беше с Вис-2 президент и на нас и на Велбъжд. Божков сщият и той, ония мошеници дето източиха държавата от Мултигруп бяха най-големите комунисти и народоубийци и не знам някой от тях да е влезнал в затвора а им се радваха на титлата и купата на ония....Изобщо в България пари имат хора които се занимават с нечестен бизнес, тук няма как да станеш богат ако действаш по правилата, така че който и да се хване за президент на БГ отбор ще е човек на който парите са му много, а това означава едно - мошеник.....
- plovdivram
- Контакти:
костенурк написа:plovdivram написа:костенурк написа:plovdivram написа:костенурк написа:я кажи твоята версия за финансирането на Ботев тогавадържавни ли са парите,турски ли са,катарски ли марсиански ли
после кажи нещо и за ващо финансиране,още ли цоцате от турски инвеститори,от мутрите на Вис 2 ли откъде са парите на парния Вагон
По принцип мен не ме интересува как се финансирате или каквото и да е било друго свързано с вас, в същото време обаче, нямам нужда и някой като теб и всички вас - много "влюбените" в Локо Пловдив, постоянно да ми обяснявате неща свързани с моя отбор... то не беше да ни обяснявате историята на Локо Пловдив, то не беше да ни обяснявате от какъв "етнически" произход сме, каква "мафиотска" структура сме, тото мачовете.... и какво ли още не.... Е, АМАН бе пичове.... АМАН... тези 4-и годинки, в които Жоро Илиев направи от Локомотив Пловдив отбор, който ЗА ПЪРВИ ПЪТ в цялата си история да се чувства малко по-сигурен в ИЗДРЪЖКАТА си ви превърна в много интересна ПОРОДА хора, която УЖ не се интересува от Локомотив, а в същото време не само, че следи какво се случва в клуба, но НЕ изпуска случай в който да го "ЗАХАПЕ" и него и привържениците му.... И всичко това нещо заради едни ЧЕТИРИ годинки!!!
недей драматизира толкова че се разчувствахвие правихте същото когато ние бяхме зле
в форума беше пълно с локомотивци,живо се интересувахте от всяка тема за Ботев,голяма радост и еуфория беше в локомотивските редици,поствахте емблеми на косачки и металик,всевъзможни колажи,да не говорм покрай стогодишнината ни кво беше в форума,на ден по 10 теми против Ботев.еххх добрите стари времена
къде са сега десетките древни беси с които водихме тия интересни спорове
сега за разлика от вас,на масовия бетевист не му пука особено кво се случва при съперника,има едва няколко човека които спорим с вас и пишат коментари по ваши теми колкото за бъзика,така че без драми,горе главите
Такова нещо като това вашето НИКОГА не е било!!!
да бе,сигурно.просто когато тоягите не са по твоя гръб ти се струват малкоама се завъртя колелото и сега пискате като да не казвам кво.айде стига толкова,няма смисъл
Кои тояги бе костенурк-а?! Аз имам повече сезони по "Б" група с Локомотив Пловдив, отколкото има "Ботев" Пловдив за цялата си история бе пич... Аз съм раснал с "асансьорната" съдба на Локомотив Пловдив и факта, че НИЕ НИКОГА не сме разполагали с РЕСУРСА, който ви беше ОПРЕДЕЛЕН и от тогава властимащите!!!
Плакал съм, когато ни вкарвахте по 5 гола и ни бихте, където ни хванехте през 80-те години... спорел съм, отстоявал съм по своя детски начин пристрастията си, но за разлика от вас аз ИМАХ УВАЖЕНИЕТО към онази "Тракия" и ПРИЯТЕЛИТЕ си фенове на този отбор... И какво?!!! Дойде време, в което САМО за едни ЧЕТИРИ годинки нещата се пообърнаха и ВИЕ буквално се "НАСРА*ТЕ"!!!
El_Brujo, по училищата не знаят кои са Чико и Зико, но знаят песента за "Ахмед Доган" ти ми говориш за Васил Камбуров!!! Айде моля ти се...

plovdivram написа:Дойде време, в което САМО за едни ЧЕТИРИ годинки нещата се пообърнаха и ВИЕ буквално се "НАСРА*ТЕ"!!!
Ако си мислиш, че всичко се дължи на това, мога само да ти кажа, че си адски наивен човек. Причините се коренят съвсем другаде и са свързани най-вече с промяната на манталитета ви по време на тия "четири години", с парвенющината и манията за величие, които завладяха феновете на треторазредния дотогава отбор, с появата на разни невестулки и тем подобни, разни "бизнес-групи", които ходеха в Сопот, за да саботират купуването на лиценза им и т.н. и т.н. Ако обясняваш всичко само със "завист заради купената титла", значи живееш в някаква тотална заблуда!
Последна промяна от El_Brujo на 13 май 2014 11:53, променено общо 1 път.
- plovdivram
- Контакти:
razbira4 написа:plovdivram, ти откъде си сигурен от кой отбор съм, та даваш големите си умозаключения, макар да се съмнявам в притежанието на някои детайли от подчертаната от мен дума...
И кой, питам конкретно кой ще издържа отбора?
И кои всъщност сте вие, 20-30 човека, които ще определяте как ще се провеждат мачовете и кои да са собствениците на един отбор?
Ти да не си от собствениците на футболни клубове в България, че си толкова загрижен затова, че "20-30" тръгнали да "определят как ще се провеждат мачовете"?!! Дано разбираш колко смешно изречение си подредил, защото аз не съм наистина абсолютно НИКОЙ, за да ОПРЕДЕЛЯМ КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ МАЧОВЕТЕ, но съм в ПРАВОТО си на ГРАЖДАНИН на РБ (дано има още такова нещо), да НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН, когато с нещата, които обичам се ИЗВЪРШВА АБСОЛЮТНА ГАВРА, очевадна дори вече и ЗАД ГРАНИЦА!!!
"Утре" по същата логика може да се окаже, че ДЪРЖАВАТА е на човек с възможностите на Цветан Василев!!! Е, ако той реши, че България вече не трябва да е част от ЕС, а от Евроазиятския съюз и за целта ние ще станем още една от републиките на Русия.... то тогава пак ли ще питаш НЕДОВОЛНИТЕ - АБЕ КОИ СТЕ ВИЕ ДА СЕ БЪРКАТЕ В РЕШЕНИЯТА НА СОБСТВЕНИКА?!! И не е смешно сравнението... Същото е... просто мащабите са малко по-различни...

plovdivram, дано тогава имаш план и идея как Локото да не цъфне в "Щ" група и как ще го издържате "големите" 20-30 локомотивци.
razbira4 написа:plovdivram, дано тогава имаш план и идея как Локото да не цъфне в "Щ" група и как ще го издържате "големите" 20-30 локомотивци.
Аз не разбрах само как реши, че сме 20 - 30 човека?
Поредната тема за отбора на Пловдив, която се превръща в място, където жълтите Пловдивчани в повече си показват простотията и селянията.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
че 80% от ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ са там
хах, КТБ=БНБ,няма лошо
- plovdivram
- Контакти:
razbira4 написа:plovdivram, дано тогава имаш план и идея как Локото да не цъфне в "Щ" група и как ще го издържате "големите" 20-30 локомотивци.
Ако отбора продължи да бъде управляван по начина, по който се прави в момента, то "Щ" групата ще е най-малко УНИЖЕНИЕ, което така или иначе ще ни застигне.... Не случайно феновете на Ботев издигнаха плаката "БЛАГОДАРИМ ТИ КОКО"...
botevist_75, живеем в страна, в която всичко е ОБЩЕСТВЕНА тайна, която ВСИЧКИ знаят, но никой не може да "ДОКАЖЕ"!!!

plovdivram написа:razbira4 написа:plovdivram, дано тогава имаш план и идея как Локото да не цъфне в "Щ" група и как ще го издържате "големите" 20-30 локомотивци.
botevist_75, живеем в страна, в която всичко е ОБЩЕСТВЕНА тайна, която ВСИЧКИ знаят, но никой не може да "ДОКАЖЕ"!!!Т.е. да се опитваш да докажеш нещо е безсмислено, защото е БЕЗНАДЕЖНО... да го отричаш обаче е СМЕШНО!!!
Предполагам, че ме разбра много добре!!! Това се отнася и за bnborisov!!!
![]()
Значи то не може да се докаже , но ти си сигурен в това
Аз пък мисля че си тъпо парче. Предполагам, че НЕ ме разбраш много добре!!!