Не знам дали това е истински профил на Коста, все пак има само две снимки. Или поне аз не гледам като хората. Както и да е, няма да съм черната станция

Дано наистина сме го договорили.
Видал и Модрич наистина са непродаваеми, а и надали имат желанието да напуснат отборите си. Кроос навлиза в последната година от договора си, това лято е последният шанс на Байерн да вземат пари от него, освен ако не го убедят да преподпише. Имам спомен че от там обявиха, че няма да го продадат сега, дори и лятото да го загубят без пари. Все пак се надявам да ги излъжем някак, аз съм му страхотен фен.
Ракитич е страхотен, няма да е много скъп и едва ли ще иска някаква космическа заплата. А и там можем да врътнем някаква отбивка от цената, ако им оставим Марин. Това е един реално осъществим трансфер, въпросът е, дали Жозе също иска да го направи.
Колкото до левия бек-Шоу и Родригез са реалните опции, които имат класа и са в "обсега" на клуба от доста време. И двамата имат страхотни качества, всичко би било въпрос на договорки. Шоу е свързван с Юнайтед, но не вярвам да отиде там, преди да се разбере кой ще им е мениджър. Хубавото е, че е британец и фен на Челси, но именно това би го оскъпило допълнително. Волфсбург пък нямат проблеми с парите и нужда да продават, според мен ще чакат след световното, на което Родригез може драстично да е поскъпнал.
Очертава се интересно лято, а нищо чудно Жозе и да ни изненада с някой трансфер, който не е хрумвал на никой тук