Captain Stottlemeyer написа:angelofdeath написа:Не разбирам, защо се пускат такива провокативни статии без изобщо да има и едно доказателство. ЦСКА трябва да играе в Европа, зада видят всички извън България, че още сме живи. Само европейски мачове могат да вдигнат нивото на футбола ни. Яд ме е, че Левски не си взеха поука от 2008г и пак се натискат за място, което не е тяхно....
И ти как разбра, че "Левски" се натиска за участие в ЕКТ? Звездите ли ти го нашепнаха, или го прочете на тавана, докато вадеше "богатства" от носа си?...

Бъдещият спортен директор на "Левски", който е много по-наясно с нещата от теб, заяви категорично (цитирам по памет): "Левски" не е за ЕКТ тази година". Останалото са журналистически партенки и "червени" фантазии...

Ама настоящия финансов такъв - Биждеков каза, че са подали документи Тия работи с бъдещи директори ги остави, аз мога да ти кажа, че съм бъдещ директор на БНБ, ама едва ли ще почна да се разпореждам още от сега

Ясно ти е за какво се говори, ама се правиш на ударен. Става въпрос за подмолните действия с мирис на мустак в българския футбол, заради които после съдбата си отплаща

По темата - ясно е, че не сме баш изрядни финансово, ама поне да се поприкрепят работите, за да може да се вземе някой лев от ЛЕ. Ако имаме добър късмет, може и групите да набараме, ама ако ни се падне някой като Интер ... ще си плякаме с Родопа

Като цяло, не ми харесва мотаенето на ЛК, като има заседание, излизат и казват всичко както си е

Въпросът с Пакурар ... как така стана, че се огласяват резултати от съдебни дела

Първоначално писаха, че е сума, например между 20 и 200 хил. евро, а после - точно там колко бяха, 50-60 мисля

И всички преписват, естествено