Боби Михайлов: ЦСКА е изряден финансово, няма писмо от УЕФА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Боби Михайлов: ЦСКА е изряден финансово, няма писмо от УЕФА

Мнениеот Кашчей » 12 май 2014 19:01

Logical person написа:
Документи се подават до 31 март, ако нещо не е наред, ще се знае доста по-рано от 31 май. Няма логика , ако нещо не наред или си сгрешил да ти го кажат след 31 май, когато вече няма да имаш възможност да го поправиш.

Естествено, че ще се знае, но само от заинтересованите лица. Ние ще научим резултата едва, след като бъде официално обявен. Дотогава ще има само слухове и догатки.Затова има не само едно заседание на ЛК.
Като казвам 31-и май, имам предвид, че това е крайната дата за обявяване на всички отбори получили лиценз за ЕКТ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 12 май 2014 19:31

Logical person написа:
Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:
Да, срокът за подаване на заявки за участие в европейските клубни турнири е до 31 май

Това кърти :mrgreen:
Ако Пирин ГД подаде заявка до 31-и май дали ще го огрее :mrgreen:

Това предполагам означава, че отборите които са спечелили квоти, трябва да заявят че ще участват. Или да се откажат, ако не ги кефят ЕКТ.

Не съм убеден, че такъв отказ се приема с добро око от УЕФА. Освен ЦСКА през миналата година, поне аз не съм чувал за друг подобен случай, но може и да е имало. :roll:
Всъщност до 31-и май трябва да има яснота относно лицензите за ЕКТ, защото иначе ще е смешно да подадеш заявка за турнир, за който нямаш лиценз. Аз го разбирам по този начин.

Не знам с какво око се гледа, но не могат да задължат никой да им играе в турнирите. Миналата година ЦСКА се отказа много късно, но няма последствия до момента ( не се и очертава да има ).

Документите за лиценз се подават до 31 Март и това е ясно. Кога стават ясни получаващите от първия път лиценз. Защото, знаем че който не получи лиценз при първото подаване на документи, му се дава срок в който да си оправи бакиите ?

Стига с тези глупости, ЦСКА напрактика се отказа от евротурнирите миналата година, но формално БФС ни взе лиценза за Лига Европа, за да го даде на Ботев.
Ако отбор се откаже от участие, санкцията е от минимум 1 година без право на участие в надпреварите на УЕФА.
За непокрити изисквания няма наказания.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 май 2014 21:50

angelofdeath написа:Не разбирам, защо се пускат такива провокативни статии без изобщо да има и едно доказателство. ЦСКА трябва да играе в Европа, зада видят всички извън България, че още сме живи. Само европейски мачове могат да вдигнат нивото на футбола ни. Яд ме е, че Левски не си взеха поука от 2008г и пак се натискат за място, което не е тяхно. Как не разбраха, че ако не си извоювял класиране съдбата те подритва жестоко. От тогава им тръгнаха всички беди, а можеше да са недостижими. Слаб съперник, второ влизане в Шампионската лига и нови осем-десет милиона евро в касата. Само, че станаха за смях и направиха гранд един непознат отбор. Затова сега да не се бутат, където не им е мястото. Не виждам и на какво отгоре? Отбор няма, стадион разрушен, никой не иска да е треньор, а за Европа копат. Да проявът мъжество и да си признаят падението. ЦСКА също е зле откъдето и да го погледнеш, но се бориха мъжки и заслужават големи адмирации. Може и да паднем още във втория кръг, но трябва да се знае докъде сме стигнали.

Викаш,яд те е,че не са си взели поука от 2008 ;) !Нема и да си вземат,а аз си мисля,че техните прегрешения са много по-назад във времето,просто през 2008 преля чашата и се наденаха,но въпреки всичко продължават и то още по-настървено,да я карат по старому!Единици са техните фенове,които са наясно,че тази политика на клуба им, ще продължава да носи все по-големи негативи,така че не им бери грижа много-много ,тепърва ги чакат по-големи колизии,не може вечно да криеш боклука под килима и да си мислиш,че всичко о.к.,рано или късно всичко излиза на светло и нека всеки да си носи кръста 8-) :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 12 май 2014 21:51

Да 31-ви май е крайния срок,но ЦСКА е под мониторинг и може да бъде спрян от ЛЕ и на 30 юни... Пакурар ви е осъдил за над 200 000 евро ето ти още едно неотложно плащане - дано всичко мине успешно - за БГ отборите съм в ЕКТ

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 12 май 2014 22:30

barsa79 написа:Да 31-ви май е крайния срок,но ЦСКА е под мониторинг и може да бъде спрян от ЛЕ и на 30 юни... Пакурар ви е осъдил за над 200 000 евро ето ти още едно неотложно плащане - дано всичко мине успешно - за БГ отборите съм в ЕКТ

Мониторинга от УЕФА падна още май месец миналата година или края на 2012 беше, не съм сигурен.

ЦСКА вече не е под мониторинг на УЕФА. Новината съобщи официалната страница на армейците.

Както е известно, през последните месеци червените бяха под финансов контрол и дори бяха застрашени с изваждане от евротурнирите за три години.

Ето какво се появи на официалната страница на ЦСКА: "На 8 ноември 2012 година финансово-контролната комисия, председателствена в случая от господин Брайън Куин в отсъствието на шефа на комисията Жан-Люк Деаен, взе решение по случая с вашия клуб".

"С уважение към вашия клуб бе решено да се приключи случая съгласно точка 12, параграф 1, буква А от прецедурния правилник. Благодарим ви за сътрудничеството", се казва в писмото изпратено от УЕФА.

В същото време се разбра, че звездата на ЦСКА Мишел Платини ще получи родно гражданство в началото на 2013 г.

"Много съм щастлив, че ще имам български паспорт. Искам ЦСКА да стане шампион и след това да играе за националния на България. За мен това е много важно".

"Ще играя само там, където ме искат. Чакам повиквателна от Любослав Пенев. Ако получа такава, ще я приема с гордост и удоволствие", заяви бразилецът.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 май 2014 22:41

Venko123 написа:
barsa79 написа:Да 31-ви май е крайния срок,но ЦСКА е под мониторинг и може да бъде спрян от ЛЕ и на 30 юни... Пакурар ви е осъдил за над 200 000 евро ето ти още едно неотложно плащане - дано всичко мине успешно - за БГ отборите съм в ЕКТ

Мониторинга от УЕФА падна още май месец миналата година или края на 2012 беше, не съм сигурен.

ЦСКА вече не е под мониторинг на УЕФА. Новината съобщи официалната страница на армейците.

Както е известно, през последните месеци червените бяха под финансов контрол и дори бяха застрашени с изваждане от евротурнирите за три години.

Ето какво се появи на официалната страница на ЦСКА: "На 8 ноември 2012 година финансово-контролната комисия, председателствена в случая от господин Брайън Куин в отсъствието на шефа на комисията Жан-Люк Деаен, взе решение по случая с вашия клуб".

"С уважение към вашия клуб бе решено да се приключи случая съгласно точка 12, параграф 1, буква А от прецедурния правилник. Благодарим ви за сътрудничеството", се казва в писмото изпратено от УЕФА.

В същото време се разбра, че звездата на ЦСКА Мишел Платини ще получи родно гражданство в началото на 2013 г.

"Много съм щастлив, че ще имам български паспорт. Искам ЦСКА да стане шампион и след това да играе за националния на България. За мен това е много важно".

"Ще играя само там, където ме искат. Чакам повиквателна от Любослав Пенев. Ако получа такава, ще я приема с гордост и удоволствие", заяви бразилецът.

И как се връзва това твое твърдение, с казаното от Михайлов, според темата? Кой и кога не казва истината?

Платини получи ли българско гражданство, както съобщава сайтът на ЦСКА?

И какъв е този мониторинг, при който можете да продадете играч за 10 000 евра и да не ви разследват?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 май 2014 23:27

angelofdeath написа:Не разбирам, защо се пускат такива провокативни статии без изобщо да има и едно доказателство. ЦСКА трябва да играе в Европа, зада видят всички извън България, че още сме живи. Само европейски мачове могат да вдигнат нивото на футбола ни. Яд ме е, че Левски не си взеха поука от 2008г и пак се натискат за място, което не е тяхно....

И ти как разбра, че "Левски" се натиска за участие в ЕКТ? Звездите ли ти го нашепнаха, или го прочете на тавана, докато вадеше "богатства" от носа си?... :lol: Бъдещият спортен директор на "Левски", който е много по-наясно с нещата от теб, заяви категорично (цитирам по памет): "Левски" не е за ЕКТ тази година". Останалото са журналистически партенки и "червени" фантазии... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 май 2014 01:21

лицензи се дават на 31 май у нас и на 30 юни УЕФА !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
batkovstyle

Мнениеот batkovstyle » 13 май 2014 08:32

Captain Stottlemeyer написа:
angelofdeath написа:Не разбирам, защо се пускат такива провокативни статии без изобщо да има и едно доказателство. ЦСКА трябва да играе в Европа, зада видят всички извън България, че още сме живи. Само европейски мачове могат да вдигнат нивото на футбола ни. Яд ме е, че Левски не си взеха поука от 2008г и пак се натискат за място, което не е тяхно....

И ти как разбра, че "Левски" се натиска за участие в ЕКТ? Звездите ли ти го нашепнаха, или го прочете на тавана, докато вадеше "богатства" от носа си?... :lol: Бъдещият спортен директор на "Левски", който е много по-наясно с нещата от теб, заяви категорично (цитирам по памет): "Левски" не е за ЕКТ тази година". Останалото са журналистически партенки и "червени" фантазии... 8-)

Ама настоящия финансов такъв - Биждеков каза, че са подали документи Тия работи с бъдещи директори ги остави, аз мога да ти кажа, че съм бъдещ директор на БНБ, ама едва ли ще почна да се разпореждам още от сега ;) Ясно ти е за какво се говори, ама се правиш на ударен. Става въпрос за подмолните действия с мирис на мустак в българския футбол, заради които после съдбата си отплаща ;) По темата - ясно е, че не сме баш изрядни финансово, ама поне да се поприкрепят работите, за да може да се вземе някой лев от ЛЕ. Ако имаме добър късмет, може и групите да набараме, ама ако ни се падне някой като Интер ... ще си плякаме с Родопа :lol: Като цяло, не ми харесва мотаенето на ЛК, като има заседание, излизат и казват всичко както си е :!: Въпросът с Пакурар ... как така стана, че се огласяват резултати от съдебни дела :?: Първоначално писаха, че е сума, например между 20 и 200 хил. евро, а после - точно там колко бяха, 50-60 мисля :? И всички преписват, естествено :mrgreen: :lol:
Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 13 май 2014 11:03

Че статията от онзи ден е партенка ясно, ама къде точно се казва, че ЦСКА са изрядни :?:
"Ако “червените” не са изрядни, това ще им навреди." не е точно същото като "изрядни са".
Както преди години, когато шефа на НАП каза, че ЦСКА са обявявали най-големи заплати , но не са платили и лев, а цесекарите го обърнаха, че били най-изрядни :shock: :lol: :lol:
Друго си е да четеш с червени очила

Върни се в “ЦСКА”