Тайната революция на БРИКС
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тайната революция на БРИКС
Дъ Гейм, пророк на лошите по света, пгледна ли клипа в подписа ми?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Просто да спрат заемите за САЩ и им гледай сеира. Жалкото е, че ще рухне целия свят. Но от някъде трябва да се започне.
-
THE G.A.M.E
fcb_bg написа:Такива сериозни обвинения си искат своите солидни доводи, а не нещо от рода на "щяли" в бъдеще време.
Че аз съм ги посочил доводите ...
THE G.A.M.E написа:Русия биха направили много повече поразии в световен план ...
Това е без никакво съмнение, щото те това го правят на локално ниво.
Татарстан, Сибир, Грузия, Ингушетия, Чечения, Молдова, ПриКавказието, сега в Украйна ...
Само толерантни, и човеко-обичливи действия.
Eminem написа:Просто да спрат заемите за САЩ и им гледай сеира. Жалкото е, че ще рухне целия свят. Но от някъде трябва да се започне.
тогава ще превземат русия и ще притежават нейните природни богатства,ще добиват руда и ще изнасят лади за братска камбоджа
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
-
THE G.A.M.E
sokoban написа:
САЩ и Русия са две страни на една и съща монета.
Това е пределно ясно, но някои тук, просто отказват да прогледнат.
костенурк написа:Eminem написа:Просто да спрат заемите за САЩ и им гледай сеира. Жалкото е, че ще рухне целия свят. Но от някъде трябва да се започне.
тогава ще превземат русия и ще притежават нейните природни богатства,ще добиват руда и ще изнасят лади за братска камбоджа
хаххахахаххаха това и на филм не можеш да го видиш.
Смешно е да хвалите държава, живееща от заеми.
Еваси
добре,че мужиците и янките не четат тоя форум.Вече да беше избухнала третата световна само и само да ви покажат на кой е по-голям

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
костенурк написа:Eminem написа:Просто да спрат заемите за САЩ и им гледай сеира. Жалкото е, че ще рухне целия свят. Но от някъде трябва да се започне.
САЩ имат бойни делфини, да не са разработили и бойни костенурки?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
THE G.A.M.E написа:sokoban написа:
САЩ и Русия са две страни на една и съща монета.
Това е пределно ясно, но някои тук, просто отказват да прогледнат.
разликата е че след 45-та ако бяхме от другата страна на монетата,сега стандарта на живот щеше да е като на западните държави и Гърция,нямаше да сме изчезваща циганизирана страна,на последно место във всичките европейски класации
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.