XXXVIII кръг: ЦСКА - Локомотив /Пловдив/ (плейофи) 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XXXVIII кръг: ЦСКА - Локомотив /Пловдив/ (плейофи)
Чудно просто - преместиха мача за събота от 15:30, тея от БФС са абсолютни дебили, явно не мислят, че някои хора си правят плановете и сега понеже ми се налага да пътувам събота и в неделя щях да се прибера в София точно за мача, ама не тъпаците решиха да преместят мача и сега няма да мога да отида

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
-
angelofdeath
- Контакти:
За този последен мач се надявам да понапълним стадиона. Нека покажем на отборите дето всичко им е наред, че дори в най-тежката криза ЦСКА играе пред най-много публика. Смятам, че това е признание за Стойчо и играчите. Иначее очаквам спокоен мач и хубава победа с няколко гола. Лошо ще е ако догодина този мач липсва, но Локото са се оправяли и по-трудни ситуации. Говори се, че ще взимаме техни играчи, но аз не виждам кой? Единствения, който има място в ЦСКА е Диего, защото ни трябва стабилен бек. Пенсионери, като Каомбуров и Венков си имаме, а чужденци ще се намерят и по-добри. За мен Мартин не става за ЦСКА и Левски, защото няма психика. Видяхте, че не направи нищо на Армията, а блестеше в отбори, които не се борят за нищо, като Локомотивите от Пловдив и София. Венков пък не изчака и един ден да види дали ЦСКА ще го има, а избяга веднага също, като Спас. Такива не ни трябват. Грънчов също може перфектно да замести Менди ако го продадът, но тук има сблъсък на ниво Стойчо Младенов и се съмнявам да го върне. Все пак не трябва още от сега да погребваме Локо Пловдив, защото нищо не се знае и никъде досега не видяхме черно на бяло, че клубът загива.
Трябва да напълним двата сектора и да изпратим момчетата на почивка подобаващо!
Този сезон дадоха всичко от себе си футболистите и спортно-техническия щаб!
Всички на стадиона в неделя да им благодарим!
Този сезон дадоха всичко от себе си футболистите и спортно-техническия щаб!
Всички на стадиона в неделя да им благодарим!
В събота всички на стадиона, за да отпразнуваме края на един преломен сезон за Великия ЦСКА ! Отново ще си извоюваме победата, защото ние сме "армейци" ! Догодина с три четири класни попълнения сме шампиони ! Незабравяйте и за АКЦИИТЕ !!!
angelofdeath написа:За този последен мач се надявам да понапълним стадиона. Нека покажем на отборите дето всичко им е наред, че дори в най-тежката криза ЦСКА играе пред най-много публика. Смятам, че това е признание за Стойчо и играчите. Иначее очаквам спокоен мач и хубава победа с няколко гола. Лошо ще е ако догодина този мач липсва, но Локото са се оправяли и по-трудни ситуации. Говори се, че ще взимаме техни играчи, но аз не виждам кой? Единствения, който има място в ЦСКА е Диего, защото ни трябва стабилен бек. Пенсионери, като Каомбуров и Венков си имаме, а чужденци ще се намерят и по-добри. За мен Мартин не става за ЦСКА и Левски, защото няма психика. Видяхте, че не направи нищо на Армията, а блестеше в отбори, които не се борят за нищо, като Локомотивите от Пловдив и София. Венков пък не изчака и един ден да види дали ЦСКА ще го има, а избяга веднага също, като Спас. Такива не ни трябват. Грънчов също може перфектно да замести Менди ако го продадът, но тук има сблъсък на ниво Стойчо Младенов и се съмнявам да го върне. Все пак не трябва още от сега да погребваме Локо Пловдив, защото нищо не се знае и никъде досега не видяхме черно на бяло, че клубът загива.
+ 1948
- валидол за теб
- Контакти:
Прогнозата ми е :
Прекратен при 2-0
Прекратен при 2-0
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Хаха е тия от БФС вече избиха напълно рибата и сложиха всички тъпи решения в малкия си джоб . Събота е турнира бе.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- barsa79
- Контакти:
2-0 заслужавате вие да сте втори
barsa79 написа:2-0 заслужавате вие да сте втори
Не вярвам онези да ни направят втори като скочат на вас...Най-вероятно ще излязат само със 16-17 годишни момчета.
Все пак да останем трети вместо втори и те да са помогнали за това ще им осмисли юбилея, целия сезон и живота им.