Григор Димитров започна с победа на старта в Рим
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Григор Димитров започна с победа на старта в Рим
Победа за Иво Карлович след 7:4 точки в тайбрека на третия сет.
- batkovstyle
powerful написа:Победа за Иво Карлович след 7:4 точки в тайбрека на третия сет.
Няма страшно Ивката е лесен на клей
Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!
Има ли яснота кога е следващия мач ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Какъв Карлович , какви 5 лева. Какви 100 или 150 точки. Трябват най-малко полуфинали и финали от мастърсите и големия шлем . И купи от тях. Кога ще стане , питам аз. Като гледах японеца срещу Ферер и Надал в Барцелона , как ги работеше. Добре беше за испанския пехливанин , че Нишикори се контузи , че беше свършил. Такива мачове искаме от Гришо.
sirius123 написа:Какъв Карлович , какви 5 лева. Какви 100 или 150 точки. Трябват най-малко полуфинали и финали от мастърсите и големия шлем . И купи от тях. Кога ще стане , питам аз. Като гледах японеца срещу Ферер и Надал в Барцелона , как ги работеше. Добре беше за испанския пехливанин , че Нишикори се контузи , че беше свършил. Такива мачове искаме от Гришо.
Прав си но японеца е с 1 година по-голям от Гришо и едва преди 2 седмици спечели първата си титла от сериите 500.
На този етап, би трябвало да победи Карлович след това Бердих/Агут ако вдигне нивото на игра има шансове но с тази игра която показва напоследък трудно..в четвъртината на Стан Вавринка сме.
Тази година сервиса му никъв го няма.. само на АО може да се каже, че бе приличен.От както е с Рашийд губи своя блясък в играта, наблягат много на физическата част, която беше огромен минус на Григор през миналата година..
Кога ще дойде това време , когато испанеца ще господствува още най-малко 3 до 5 години , ако не го откажат коленете. Ами сърбина , който има специална диета и е жилав и здрав най-малко 5 години ще господства. Енергичния Ферер , и на него давам господство още 5 години. Швейцареца се готви за Олипиадата през 2016 година. Кога ще дойде големия пробив на Григор? Колкото до това , не само усещам тази игра , но съм я практикувал 25 години , където някъде беше написал едни небивалици без да имаш никакво основание за това.
sirius123 написа:Кога ще дойде това време , когато испанеца ще господствува още най-малко 3 до 5 години , ако не го откажат коленете. Ами сърбина , който има специална диета и е жилав и здрав най-малко 5 години ще господства. Енергичния Ферер , и на него давам господство още 5 години. Швейцареца се готви за Олипиадата през 2016 година. Кога ще дойде големия пробив на Григор? Колкото до това , не само усещам тази игра , но съм я практикувал 25 години , където някъде беше написал едни небивалици без да имаш никакво основание за това.
Хахах Ферер и Надал ги отписвай макс още 2-3 години..Григор е на 23 години има още 3-4 години , пикът в кариерата ще му около 26 годишна възраст..
Хейтвай си, 25 години си го практикувал този спорт а някой чувал ли е за теб ?
Бях писал, че Григор ще побеждава най-добрите и ще има титли, ето вече 2 титли през сезона за факт.
Нали беше писал , че ще има 1/2 финал , а Бердих го размаза. До кога питам аз. Или се радваш на букурещката му титла , изиграл 2 мача.
sirius123 написа:Нали беше писал , че ще има 1/2 финал , а Бердих го размаза. До кога питам аз. Или се радваш на букурещката му титла , изиграл 2 мача.
Ем явно съм сгрешил в прогнозата..питаш - до кога.. казах ти, Гришо е на 23г. тепърва има да израства, ще го видиш когато стане на 25-26.
Ще го видя аз , хубаво ще да е , ама на хартия. На 25-26 години най- големите имат по над 10 титли от мастърсите , да не говорим за другите. Кога ще имам удоволствието да го видя поне на финал от Големия шлем , пък и да го спечели.