Ливърпул - Нюкасъл 11.05.2014 | 17:00 |

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Ливърпул - Нюкасъл 11.05.2014 | 17:00 |

Мнениеот Alonso_Massa » 12 май 2014 11:54

Ей не спряхте да ядете ла*на бе... :shock: Радвайте се бе хора!!! Надскочихме себе си този сезон! Добрите играчи вече искат да идват при нас! Такава стъпка нагоре никой от вас не е очаквал, така че никой от вас няма право да се сърди за каквото и да е било, особено вие, които прогнозирахме 5-6-7 място!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 12 май 2014 12:24

Честита победа на феновете!
Хубаво е, че завършваме сезона с победа, но не е хубаво (или поне на мен не ми хареса) играта, с която го направихме!
Вярно е няма как да играем винаги на ниво, но като за последен мач си мисля, че можеше по-добре въпреки всичкия стрес, разочарование и умора събрана в играчите.

Отборната игра и победата е винаги по-важно от индивидиалните изпълнения и рекорди, но си мисля че можеше футболистите на Ливърпул да "играят" повече за Суарез и
да му помогнат да отбележи гол или голове за да спечели "Зланата обувка"!

Време е за заслужена почивка 8-)

В заключение бих казал, че изпращаме много положителен и пълзотворен сезон. Постигнахме целта си за сезона - класиране в топ 4, израстнахме и се развихме в играта си
много по време на сезона. Играчите играят все по-сплотено като екип! Това е положителното, което не е изобщо малко!

Come on MERSEYSIDE REDS!!!

Y.N.W.A.
LIVERPOOL RULZZ

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 май 2014 20:25

john barnes написа:
suareshampion написа:аре вееее еййй джони ??? кво ми са криеш като мишка ве еййй ? да те чуя ???

кво да ме чуваш бе,тренер? радвай се на второто място,а преди три кръга ни проглуши ушите,че вдигаме 19-тата...за шкъртел-има 4 автогола и 7 гола. твоичкия зимата що не купи никой? твоичкия що налага цял сезон спрелия джонсън и неопитния фланаган? аз ли правя селекцията и избирам титулярите за всеки мач? за мен второто място е тотален крах,с оглед развитието на сезона.три кръга преди края водихме 5 точки на втория,нямаш право да изтървеш титлата!!! видя се,че лебеда не е никакъв психолог и доста слаб тактик...това му изяде главата и ни отне титлата! за мен именно лебеда беше виновен за загубата от челси,която определи това второ място.лебеда и неговата "тактика"срещу сетубалския мангал.да видим догодина,не надгради ли със класни играчи...ще стане като сезон 2009-2010.

И какво като съм се радвал за 19та ? Какво от това бе ? Ти ли ще ми забраниш ? Кеф ми беше бе човек .И просто не виждах как може да не я вземем ??????????????????????????/ Но дойде мача с челси и Стиви Джерард сбърка. Това е .Въпреки 123454586986090 грешки на некадърните защитници ,пак можехме да я вземем ,но Стиви не можа да я спре. Това е . Не ми говори ти на мене за тактика .Какво и имаше на тактиката ? Кажи бе ? Тия бяха прибрани дълбоко и ние ги натискаме .Кво да ги прайм ? Вестник ли да им четем ? Ако капитана не беше сбъркал ,тия нямаше как да ни вкарат гол .Просто нямаше . Те бяха прибрани ,не атакуваха .Бяха дошли за равен и да дебнат за наша грешка .И тя дойде . След това се затвориха още повече . Това е .Ок ,затворени са ,не можем да ги пробием ,но поне 0-0 бееее ??? 0-0 и ставахме шампиони. Но дойде грешката .Това е .Не видя ли как целия стадион на манчестър сити пращаше целувки на Стиви ?? Той им стана любимец . Ся ,капитан ни е ,обичам си го ,но дефакто той ни еба майката .И защитата от първия кръг . Няма такава смешна защита !!! Няма .
Какво ми нападаш Брендън не мога да разбера ? Взимай си там некадърния словак и не ми говори повече за футбол .
Да ,Брендън е виновен ,че го налагаше словака . Така е .Виновен е ,че налагаше и дебелия ,както и Фланаган . Но какво да направя аз ми кажи ? Аз винаги съм казвам ,че ще съжалява за налагането на някои дупки .Той им се предовери.Той просто им се предовери. Но пък ,постигна уникални резултати. Постигна си целта. Постигна един стил нападателен,унищожителен. Постигна доверие от феновете ,без теб .Постигна 2 място.Над много по богатите челси ,арсенал манафите. Знаеш ли колко взима Брендън бе ? 2 млн .А Моуриндиня ? 12 млн .За какво говорим ?
Много ясно ,че още има какво да учи .Аз не отричам .И за работата си с пейката и за някои тактически моменти ,примерно в мача с Палас ,след първия техен гол и за предоверяването в старите пушки и за още неща ,които в момента не мога да се сетя ,но като цяло е идеален за нас .Идеален е бе човек.Ще се научи .Всеки се учи от грешките. Спокойно. Ще се научи,ще се очука ,както се казва .Умен е ,има потенциал ,млад е ,къде е тя неговата още ?
Последна промяна от suareshampion на 12 май 2014 21:01, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 май 2014 20:52

Фланаган го налагаше ,според мен ,защото Далглиш го натисна . Ся ок ,Сисоко горе долу е на същото ниво технически и като принос в офанзивен план ,но е по опитен .Може малко,но е по опитен. И това щеше да се отрази ,особено в края .
Незнам пак ,ся дали Далглиш или от ръководството ..Кво ли си викат ,те и двамата на едно ниво ,но нека си налагаме нашия и да го обиграваме ,тоя другия не е наш ,под наем е ,по добре нашия ..аз така си мисля ,може и да не съм прав.
Но Фланаган не става за титуляр в Ливърпул .Това е мое мнение .Ок ,израстна малко .Особено като самочуствие .Находчив е на терена ,но направи и грешки .И не е това ,което искам АЗ да виждам ,като ляв бек на Ливърпул .
Но Шкъртел ,Агер ,Енрике и Джонсон ,моите извинения ,но тия играчи не са за отбор ,който ще се бори всяка година за титла ,в която и е да е държава .От водещите айде . Просто нямат психика .И тактически не са в час . Не са стабилни .Няма какво да се лъжем .Ся да не ти давам примери за стабилни защитници.Давал съм ти достатъчно .
Станали на по сумати години, изиграли 1234566 мачове и пак я няма тая психика .Е кога ще дойде бе ? Като станат на 50 ли ?
И пак те питам ,какво сме спечелили с тия имена ,от както са дошли в клуба ? Нищоо .Освен една умряла карлинг къп ,която не тежи изобщо .Грам не тежи.
Е добре де ,тогава ,защо още ги искаш ? И не само ти ...много фенове са като теб . Обичат си ги и това е . Имали сърце ,имали хъс ,имали незнам си кво ...е то хубаво ама само със сърце и хъс не става бе майка ? Искат се качества .К а ч е с т в а .А те ги нямат. Това е .
Аз мисля ,че Роджърс ,много доооооооооообре ще анализира сезона ,както и предния ....ще погледне и цялостоното им представяне ,ще види какво е постигнато с тях и ще ги изхвърли всичките ! Това е правилното.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 12 май 2014 22:01

Ами истината е малко по различна. Б. Р. не очакваше, както и ние, че ще имаме възможност да се борим за титлата. Сигурно затова не се подсили достатъчно лятото и особено зимата. И изведнъж се оказахме в позиция, която никой не беше предвиждал. Да и тогава нещо се обърка. Формата на двамата водещи нападатели падна последния месец. Спасяваше ни Стърлинг, но ние нямахме една що годе класна резерва. Сити имаше не един, а няколко нападатели и като падна формата на испанеца, Джеко излезе на преден план. При нас просто нямаше кой и в тази ситуация дойде тактическата немощ на Б. Р. в мача с Челни - при условие, че Суарез и Стъридж се виждаше, че не са в топ форма, а Стърлинг бързо се обезвери Б. Р. беше длъжен да затвори мача и да играе за равен. Получи се точно обратното- Челни затвори мача, а ние хукнахме да го печелим и логично дойде грешката на Джерард - последен човек на централната линия и при вече беззъбото ни нападение мача свърши и още тогава загубихме титлата. Щеше да е прекрасно да я вземем, но ние не бяхме подготвени за такъв развой и реално Сити е по класния отбор с достатъчно дълбочина, която ние нямахме. Зависи какви попълнения ще вземем лятото, но ако се цинцарим, както миналото лято си мисля, че ще ни е доста трудно да повторим постижението от този сезон. Дано Б. Р. ме опровергае това лято и израсне тактически за решаващите мачове догодина.
п. п . искам да отбележа, че все пак липсата на Хендерсън в последните мачове си пролича и колкото и да го плюят някои разбирачи, той се оказва доста важен в средата на терена.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 12 май 2014 23:49

suareshampion написа:
john barnes написа:
suareshampion написа:аре вееее еййй джони ??? кво ми са криеш като мишка ве еййй ? да те чуя ???

кво да ме чуваш бе,тренер? радвай се на второто място,а преди три кръга ни проглуши ушите,че вдигаме 19-тата...за шкъртел-има 4 автогола и 7 гола. твоичкия зимата що не купи никой? твоичкия що налага цял сезон спрелия джонсън и неопитния фланаган? аз ли правя селекцията и избирам титулярите за всеки мач? за мен второто място е тотален крах,с оглед развитието на сезона.три кръга преди края водихме 5 точки на втория,нямаш право да изтървеш титлата!!! видя се,че лебеда не е никакъв психолог и доста слаб тактик...това му изяде главата и ни отне титлата! за мен именно лебеда беше виновен за загубата от челси,която определи това второ място.лебеда и неговата "тактика"срещу сетубалския мангал.да видим догодина,не надгради ли със класни играчи...ще стане като сезон 2009-2010.

И какво като съм се радвал за 19та ? Какво от това бе ? Ти ли ще ми забраниш ? Кеф ми беше бе човек .И просто не виждах как може да не я вземем ??????????????????????????/ Но дойде мача с челси и Стиви Джерард сбърка. Това е .Въпреки 123454586986090 грешки на некадърните защитници ,пак можехме да я вземем ,но Стиви не можа да я спре. Това е . Не ми говори ти на мене за тактика .Какво и имаше на тактиката ? Кажи бе ? Тия бяха прибрани дълбоко и ние ги натискаме .Кво да ги прайм ? Вестник ли да им четем ? Ако капитана не беше сбъркал ,тия нямаше как да ни вкарат гол .Просто нямаше . Те бяха прибрани ,не атакуваха .Бяха дошли за равен и да дебнат за наша грешка .И тя дойде . След това се затвориха още повече . Това е .Ок ,затворени са ,не можем да ги пробием ,но поне 0-0 бееее ??? 0-0 и ставахме шампиони. Но дойде грешката .Това е .Не видя ли как целия стадион на манчестър сити пращаше целувки на Стиви ?? Той им стана любимец . Ся ,капитан ни е ,обичам си го ,но дефакто той ни еба майката .И защитата от първия кръг . Няма такава смешна защита !!! Няма .
Какво ми нападаш Брендън не мога да разбера ? Взимай си там некадърния словак и не ми говори повече за футбол .
Да ,Брендън е виновен ,че го налагаше словака . Така е .Виновен е ,че налагаше и дебелия ,както и Фланаган . Но какво да направя аз ми кажи ? Аз винаги съм казвам ,че ще съжалява за налагането на някои дупки .Той им се предовери.Той просто им се предовери. Но пък ,постигна уникални резултати. Постигна си целта. Постигна един стил нападателен,унищожителен. Постигна доверие от феновете ,без теб .Постигна 2 място.Над много по богатите челси ,арсенал манафите. Знаеш ли колко взима Брендън бе ? 2 млн .А Моуриндиня ? 12 млн .За какво говорим ?
Много ясно ,че още има какво да учи .Аз не отричам .И за работата си с пейката и за някои тактически моменти ,примерно в мача с Палас ,след първия техен гол и за предоверяването в старите пушки и за още неща ,които в момента не мога да се сетя ,но като цяло е идеален за нас .Идеален е бе човек.Ще се научи .Всеки се учи от грешките. Спокойно. Ще се научи,ще се очука ,както се казва .Умен е ,има потенциал ,млад е ,къде е тя неговата още ?

ама ти за кво се радваш за нещо,което не е станало бе,тренер? ти като нероден петко и лафа за рибата и тигана...накрая явно съдбата видя,че ревеш по целия форум за титла и ни наказа... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”