Бърз въглехидрат след тренировка !!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Бърз въглехидрат след тренировка !!

Мнениеот kingofpop » 10 май 2014 23:52

James Beattie написа:Пич , по-добре научи английски език , отколкото да си губиш времето с мускулите , които рано или късно ще си окажат ефект над тялото ти ;) Ето ти сайт http://www.bodybuilding.com/fun/post_workout_carbs.htm , точно каквото ти търсиш. Но е на английски. Ползвай Google Translater и може и да разбереш нещата.

Поне аз , не познавам човек , който да ходи на фитнел и да ползва "захранки" или добавки, които да не оказват някакво влияние над организма. Повечето ми приятели , които ходят и пият някакви си там "креатини" и глупости , сега са без коса. Не защото са се бръснали , а защото тя сама им пада от тези субстанции. Защо са ви мускули , между другото ? Изглежда толкова грозно ... Е , поне моите приятели. Те живеят само във фитнеса и са някакви супер начупени ... ама... това изобщо не е секси или нормално. Супер гадна плът. Трябва да си поддържаш формата и да си нормален , а не някакво чудовище 5 метра широко и 2 метра мускул. Това е направо отвратително...

и аз така мисля, че големите мускули са супер грозни, аз ако бях момиче нямаше да дам на такава горила да ме докосне дори...ама пича май има нужда да се изчисти малко, а за тая цел трябва да направи нормални мускули (не големи), защото чрез тях се топят и мазнините ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
batkovstyle

Мнениеот batkovstyle » 12 май 2014 11:21

Най-добре е един дюнер :mrgreen: :lol:

Изображение
Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 12 май 2014 20:45

kingofpop написа:и аз така мисля, че големите мускули са супер грозни, аз ако бях момиче нямаше да дам на такава горила да ме докосне дори...ама пича май има нужда да се изчисти малко, а за тая цел трябва да направи нормални мускули (не големи), защото чрез тях се топят и мазнините ;)

Да ;) Трябва да се стремим към нормално телосложение. Нито много "начупено" , нито много "слабо" . E ... корема се смъква доста трудно ;) Ако ядеш вредни храни в големи количества , всичките калории първо ти се наслояват там- около пояса и краката. Човек може да си позволи да яде всичко , дори и най-калоричните храни като мазен бекон , бира и др. , но въпросът е да не се прекалява и да се изгарят тези калории , като правите някой прости упражнение на ден , като едва 30-40 коремни преси и 10 лицеви опори. Също , избягвайте солта и не прекалявайте с нея. Солта задържа вода във вашето тяло и лицето ви може да изглежда подуто. Пийте много вода , това също доста помага за отслабване и влизане в перфектна форма. Наливайте се насила с вода. Поне 4-5 литра на ден. Ще има резултат ;) Урината ви трябва да е бяла , иначе сте дехидратирани и задържате вода в тялото.

Върни се в “Свободна зона”