James Beattie написа:Пич , по-добре научи английски език , отколкото да си губиш времето с мускулите , които рано или късно ще си окажат ефект над тялото тиЕто ти сайт http://www.bodybuilding.com/fun/post_workout_carbs.htm , точно каквото ти търсиш. Но е на английски. Ползвай Google Translater и може и да разбереш нещата.
Поне аз , не познавам човек , който да ходи на фитнел и да ползва "захранки" или добавки, които да не оказват някакво влияние над организма. Повечето ми приятели , които ходят и пият някакви си там "креатини" и глупости , сега са без коса. Не защото са се бръснали , а защото тя сама им пада от тези субстанции. Защо са ви мускули , между другото ? Изглежда толкова грозно ... Е , поне моите приятели. Те живеят само във фитнеса и са някакви супер начупени ... ама... това изобщо не е секси или нормално. Супер гадна плът. Трябва да си поддържаш формата и да си нормален , а не някакво чудовище 5 метра широко и 2 метра мускул. Това е направо отвратително...
и аз така мисля, че големите мускули са супер грозни, аз ако бях момиче нямаше да дам на такава горила да ме докосне дори...ама пича май има нужда да се изчисти малко, а за тая цел трябва да направи нормални мускули (не големи), защото чрез тях се топят и мазнините