Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот milen.hristov » 12 май 2014 19:47

vaskonti написа:Въпросната тема не е изчезнала мистериозно, а е вързана към другата, пусната по същото време и отнасяща се за същото нещо.
Странно беше това, че двете теми бяха пуснати в един и същ час и минута, така че ми отне цели 10 секунди чудене коя към коя да вържа, но в крайна сметка реших, че в случая това няма съществено значение.
Нали знаеш, че винаги можеш да провериш какво всъщност се случва с "изчезващите теми"? 8-)

Не ме разбра, не казвам, че не си прав. Точно обратното, аз бих се застъпил за решението ти пред всеки от потребителите и съм убеден, че си взел най-правилното решение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 май 2014 19:57

Може и да съм се объркал - стори ми се, че даваш въпросната тема за пример, че си мълчиш когато не си съгласен с дадено действие на друг модератор.
Принципно не е редно да си мълчиш когато смяташ, че някой друг модератор е направил нещо нередно. Нямам предвид въпросните теми, които вързах, говоря по принцип. Самият ти си свидетел колко спорове сме водили тук по някакъв конкретен повод. Така че, ако някое действие на модератор не ти допадне, няма лошо да попиташ тук. Забележи - тук, в Заседание, а не на ЛС, поне в огромното болшинство случаи, защото това помага за уеднаквяване на критериите на всички ни, до колкото е възможно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 май 2014 20:00

milen.hristov написа:Същият въпрос кои от мненията ми в темата за мача с Лудогорец са груби, колкото това дали трябва някой да бъде наказан, че не ме харесва разбира се , че не. Всеки има право да не ме харесва или пък да ме харесва, за това е нелепо да се дава бан.

Нямам възможност сега да ти пиша в скайп, затова ще ти кажа мнението си тук.
Не съм казал, че са ти груби мненията, а че има груби нападки към теб. ОК, ти може да нямаш нищо против, но това е предпоставка да бъдем обиждани всички модератори занапред, защото веднъж вече това е допуснато. Дори да не става дума за модераторите, нали целта е да не допускаме обиди и към потребителите? Дали само ще изтриеш коментарите, дали ще използваш и опцията бан, това в случая го оставих на теб, защото беше на линия и се отнасяше конкретно за теб. Колкото до мненията за триене, ами аз изтрих докладвано мнение и видях, че ти си отговорил точно на него с цитат, затова реших да спра с модерирането в тази тема. Пишеш за юбилея в темата за мача с Лудогорец, последва диалог с няколко цитата, после някой потребител (най-често това е Udoji90) ще прасне 20 доклада с причина "не е свързано с естеството на темата" и трябва пак да се преглежда темата, двойна работа.
Нищо против теб иначе, не ме разбирай погрешно!... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 май 2014 20:07

Rivaldo10 написа:
milen.hristov написа:Същият въпрос кои от мненията ми в темата за мача с Лудогорец са груби, колкото това дали трябва някой да бъде наказан, че не ме харесва разбира се , че не. Всеки има право да не ме харесва или пък да ме харесва, за това е нелепо да се дава бан.

Нямам възможност сега да ти пиша в скайп, затова ще ти кажа мнението си тук.
Не съм казал, че са ти груби мненията, а че има груби нападки към теб. ОК, ти може да нямаш нищо против, но това е предпоставка да бъдем обиждани всички модератори занапред, защото веднъж вече това е допуснато. Дори да не става дума за модераторите, нали целта е да не допускаме обиди и към потребителите? Дали само ще изтриеш коментарите, дали ще използваш и опцията бан, това в случая го оставих на теб, защото беше на линия и се отнасяше конкретно за теб. Колкото до мненията за триене, ами аз изтрих докладвано мнение и видях, че ти си отговорил точно на него с цитат, затова реших да спра с модерирането в тази тема. Пишеш за юбилея в темата за мача с Лудогорец, последва диалог с няколко цитата, после някой потребител (най-често това е Udoji90) ще прасне 20 доклада с причина "не е свързано с естеството на темата" и трябва пак да се преглежда темата, двойна работа.
Нищо против теб иначе, не ме разбирай погрешно!... ;)

Беше ми спешно, логично ще си пусна мнението в най-четената в този момент тема, пък и не е като съвсем да съм попитал на грешно място, все едно да си на стадиона и да не попиташ за нещо интересуващото те за предстоящите чествания защото не му било времето. Пък и както знаеш, крайните фенове са готови да те нападнат за всичко, ако им обръщаме внимание до къде ще я докараме. Удоджи все си сигнализира някакви неща, в повече от случаите сигалите му с доста несериозни, и дори не си залужава да му се обръща внимание

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 май 2014 20:30

milen.hristov написа:Беше ми спешно, логично ще си пусна мнението в най-четената в този момент тема, пък и не е като съвсем да съм попитал на грешно място, все едно да си на стадиона и да не попиташ за нещо интересуващото те за предстоящите чествания защото не му било времето. Пък и както знаеш, крайните фенове са готови да те нападнат за всичко, ако им обръщаме внимание до къде ще я докараме. Удоджи все си сигнализира някакви неща, в повече от случаите сигалите му с доста несериозни, и дори не си залужава да му се обръща внимание

Изобщо не е едно и също, сравнението ти е неуместно. Защо тогава правим различни теми, когато можем да си пишем всичко в една?
Удоджи сигнализира често, прав си! Какво означава да не се обръща внимание? Аз лично всеки път ги преглеждам, както и коментарите около сигналите, затова предпочитам да модерирам наред, докато чета дадена тема, за да не се връщам за препрочитане с множество сигнали...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 май 2014 21:03

Rivaldo10 написа:
milen.hristov написа:Беше ми спешно, логично ще си пусна мнението в най-четената в този момент тема, пък и не е като съвсем да съм попитал на грешно място, все едно да си на стадиона и да не попиташ за нещо интересуващото те за предстоящите чествания защото не му било времето. Пък и както знаеш, крайните фенове са готови да те нападнат за всичко, ако им обръщаме внимание до къде ще я докараме. Удоджи все си сигнализира някакви неща, в повече от случаите сигалите му с доста несериозни, и дори не си залужава да му се обръща внимание

Изобщо не е едно и също, сравнението ти е неуместно. Защо тогава правим различни теми, когато можем да си пишем всичко в една?
Удоджи сигнализира често, прав си! Какво означава да не се обръща внимание? Аз лично всеки път ги преглеждам, както и коментарите около сигналите, затова предпочитам да модерирам наред, докато чета дадена тема, за да не се връщам за препрочитане с множество сигнали...

Не казвам, че трябва да се води цяла дискусия извън темата, а просто да се отговори на един въпрос засягащ в случая всички левскари.
Нямам предвид точно да бъде пренебрегвано сигнализирането му, но не мисля, че винаги трябва да съобразим с него, и да изтрием съответното мнение. Кое те кара да мислих, че не чета на ред и не модерирам така, защото не е вярно.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 май 2014 21:10

milen.hristov написа:Не казвам, че трябва да се води цяла дискусия извън темата, а просто да се отговори на един въпрос засягащ в случая всички левскари.
Нямам предвид точно да бъде пренебрегвано сигнализирането му, но не мисля, че винаги трябва да съобразим с него, и да изтрием съответното мнение. Кое те кара да мислих, че не чета на ред и не модерирам така, защото не е вярно.

Не съм твърдял, че не четеш и модерираш наред.
Не е нужно да уважим и всеки сигнал, винаги може сигнала да бъде изтрит, но това пак води до повторно преглеждане на темата. ;)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 12 май 2014 22:10

Така, след като изчетох диалога тук, имам да кажа само няколко думи на milen.hristov.
Милене, започни да влизаш по-често в общата тема, т.е. тук, за да има някаква комуникация с теб. Няколко пъти беше пуснато нещо, което те касае, а ти не поглеждаш какво става в този общ чат. Понеже вече е имало сигнали спрямо твои изказвания, е нормално и останалите модератори да следят какво се случва. Изпуснал си една или друга дума... виждаш как се приема от потребителите, затова и ти писах на ЛС, да влезеш и да обясниш тук, а не модераторите да се чудят какво се случва, какво си имал предвид.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 май 2014 09:20

Стенли, по форума ще има ли промени? Или само по сайта?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 май 2014 12:26

Подпис на потребител:
memberlist.php?mode=viewprofile&u=24723

Върни се в “Модератори”