Нагласеният обрат на Челси срещу Кардиф Сити?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Нагласеният обрат на Челси срещу Кардиф Сити?
Как ще го коментирате, гледах запис от мача, по-явно уговорен мач, не съм виждал в цялата история на Висшата лига, изкуственият отбор просто се подигра с футбола за пореден път!
-
- Контакти:
Re: Нагласеният обрат на Челси срещу Кардиф Сити?
Тоз пък . Това да не ти е А група
пиши на УЕФА разбирачо
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
Това е Висшата лига на Англия,не на България .Правиш ли разлика 

-
Така е, аз го нагласих. 

hd29 написа:Това е Висшата лига на Англия,не на България .Правиш ли разлика

CTAHKO написа:Няма по-нагласен мач от тозиИ на лаиците вече е ясно що за стока са докерчетата от Ливърпул
По такъв смешен начин да искаш да станеш шампион е срам за феновете на отбора. А после ще ми говорят за феърплей
Аз ако съм на тяхно място, на момента сменям клубните си пристрастия. Толкова смешно изпросен червен картон до сега не съм виждал. Дано от ФА ги разследват за този мач

THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
извинете го съществото..... Просто така е научен да си обяснява нещата от живота. Всичко, което не му харесва е неестествено, несправедливо и подло!
Очаквам да се появи и друг свинчок, който да обясни, че е знаел предварително резултата и го е играл с малко пари, щото е джентълмен и не иска да забогатява с много
и малко му стигало. А баламурниците, които се заблуждават, че не е така ще бъдат изядени от прасета-динозаври и наказани от синьото БФС!
Очаквам да се появи и друг свинчок, който да обясни, че е знаел предварително резултата и го е играл с малко пари, щото е джентълмен и не иска да забогатява с много

russia написа:hd29 написа:Това е Висшата лига на Англия,не на България .Правиш ли разлика
Щом мача на Ливърпул с Нюкасъл е бил нагласен, какво пречи и този на Челси да е такъв?
CTAHKO написа:Няма по-нагласен мач от тозиИ на лаиците вече е ясно що за стока са докерчетата от Ливърпул
По такъв смешен начин да искаш да станеш шампион е срам за феновете на отбора. А после ще ми говорят за феърплей
Аз ако съм на тяхно място, на момента сменям клубните си пристрастия. Толкова смешно изпросен червен картон до сега не съм виждал. Дано от ФА ги разследват за този мач
Такива ''разбирачи'' са много вредни за "продукта'' наречен футбол у нас.
russia написа:hd29 написа:Това е Висшата лига на Англия,не на България .Правиш ли разлика
Щом мача на Ливърпул с Нюкасъл е бил нагласен, какво пречи и този на Челси да е такъв?
Плах опит за прехвърляне на проблемите на докерчетата от болната глава върху здравата

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Абе тикви, какво като е висшата лига на Англия? Да не би в България да е измислено черното тото? Ебахти наивниците има на тоя свят.