Никой не иска да влиза в А група

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Никой не иска да влиза в А група

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 04 май 2014 16:08

cska-632 написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Таксите за съдии,охрана в А група са по-високи,пътуванията са по-дълги и не всеки може да си го позволи.Лицензите за стадиона са по-взискателни,а като прибавим ораната на гостуващите агитки които са много по-големи, всичко се сумира.Футбола се прави с пари.Депозираш определена сума за цялото първенство в банката и ако се откажеш по средата на първенството ги губиш.Така трябва да е.Нов закон за спорта и спонсорството трябва,за да се заинтересуват богаташите от спорт.И да се възстановят стари центрове.В Ловеч и Разград стана.Защо да не може в Русе,Плевен,Хасково,Велико Търново или Дупница примерно.

Ще съм ти изключително благодарен да ми изброиш по 10 футболиста от футболните центрове Русе, Плевен и Хасково. Опитай да са национали.

Предполагам си малък.Ще ти отговоря подобаващо.Изброй ми в настоящият момент или в близките да кажем 20 години 10 футболисти които да са кореняци софиянци.Велико Търново-най-добрият плеймейкър на СП-94 Красимир Балъков,най-добрият защитник Трифон Иванов,Киряков,Генчо Генчев.......Сещаш ли се Наско Сираков къде е играл преди да стане легенда на Левски.Ти ги докарай до 5.Мнението ми е че тези стари центрове трябва да се възстановят.Интереса към футбола в региона ще се увеличи многократно и децата няма да висят пред компа и да се обиждат с животински имена.Влез в Интернет и се поизантиресувай колко големи футболисти са излезнали преди от Кърпачев,Ловеч,Лекс или Литекс от съществуването си до идването на Гриша Ганчев.И колко национали от школата имат сега.Но,нов закон.Премахването на това АД зад любимите ни отбори които ги оприличава на кебапчийници,а и собствениците им се държат като чорбаджии на автовкъщи в Дупница.

bluesupport
Контакти:

Мнениеот bluesupport » 04 май 2014 17:32

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
cska-632 написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Таксите за съдии,охрана в А група са по-високи,пътуванията са по-дълги и не всеки може да си го позволи.Лицензите за стадиона са по-взискателни,а като прибавим ораната на гостуващите агитки които са много по-големи, всичко се сумира.Футбола се прави с пари.Депозираш определена сума за цялото първенство в банката и ако се откажеш по средата на първенството ги губиш.Така трябва да е.Нов закон за спорта и спонсорството трябва,за да се заинтересуват богаташите от спорт.И да се възстановят стари центрове.В Ловеч и Разград стана.Защо да не може в Русе,Плевен,Хасково,Велико Търново или Дупница примерно.

Ще съм ти изключително благодарен да ми изброиш по 10 футболиста от футболните центрове Русе, Плевен и Хасково. Опитай да са национали.

Предполагам си малък.Ще ти отговоря подобаващо.Изброй ми в настоящият момент или в близките да кажем 20 години 10 футболисти които да са кореняци софиянци.Велико Търново-най-добрият плеймейкър на СП-94 Красимир Балъков,най-добрият защитник Трифон Иванов,Киряков,Генчо Генчев.......Сещаш ли се Наско Сираков къде е играл преди да стане легенда на Левски.Ти ги докарай до 5.Мнението ми е че тези стари центрове трябва да се възстановят.Интереса към футбола в региона ще се увеличи многократно и децата няма да висят пред компа и да се обиждат с животински имена.Влез в Интернет и се поизантиресувай колко големи футболисти са излезнали преди от Кърпачев,Ловеч,Лекс или Литекс от съществуването си до идването на Гриша Ганчев.И колко национали от школата имат сега.Но,нов закон.Премахването на това АД зад любимите ни отбори които ги оприличава на кебапчийници,а и собствениците им се държат като чорбаджии на автовкъщи в Дупница.

Където има пари и правилна политика нещата се получават, няма значение дали говорим за футболен "център" или някое затънтено село. Проблемът на българският футбол от една страна е мафиотската структура ( клубните президенти ), която го е окупирала и която държи в ръцете си цялата държава, а от друга-българинът просто не обича спорта като цяло. Навремето може да са ходели по 20-30 000 души на мач, но тогава не е имало нито кабелна телевизия, нито интернет, нито нощни клубове, просто нищо. Много ясно, че при това положение с радост ще отида два пъти в месеца на мач, ако ще да е махленски. За да има някакъв сериозен интерес към който и да е български отбор, то той трябва да има поне малък потенциал за правене на пари. Никой няма да тръгне ей така да налива милиони, защото му е кеф. С 2-3000 човека на мач и билетчета от по 5 лева няма как да се случат нещата. Да не говорим, че фенските артикули се продават в бутикови бройки.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 04 май 2014 19:09

cska-632 написа:

Красимир Балъков, Трифон Иванов в Русе, Плевен или Хасково ли са родени? Задодох ти конкретен въпрос и искам конкретен отговор. За Генчо Генчев не съм чувал, но за Бончо Генчев съм, но той не и нито от Русе, нито от Плевен, нито от Хасково, камо ли от Велико Търново. Илиан Киряков и той така.

Няма социализъм и футболните центрове измряха. Що ли? Защото държавата не им праща футболисти от тук от там, за да се радват масите в големите градове на футбол.

Кореняци софиянци национали по футбол 10 на брой:

1.Николай Михайлов
2. Емил Гъргоров
3. Павел Виданов
4. Ивелин Попов
5. Иван Бандаловски
6. Венцислав Христов
7. Блоагой Георгиев
8. Чавдар Янков
9. Живко Миланов
10. Димитър Иванков
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 04 май 2014 23:10

k_oleto написа:Абе това със страшно многото пари не е баш така. Не познавам в детайли, но доколкото се информирах бюджета на Марек е по-голям /или може да бъде по-голям/ от тоя на Черноморец. Тук отварям една скоба и казвам, че силно се надявам Черноморец да остане в А група за сметка на Славия или Локо Сф. И като пиша за последните два отбора, то може ли някой да ми каже какъв е бюджета на Локо Сф ? Те дори нямат и фенове, за да се предполага, че поне от билети ще могат да си плащат охраната и съдийските такси :)

На Марек стадиона е с капацитет 16 000 места май и ако си оправят стадиона / чувам, че текат ремонти/ ще има по минимум 5-6000 на мач, ако не от Дупница, то поне от Благоевград

Това с публиката важи и за Добруджа и Хасково, само дето последните два отбора разчитат повече на общински помощи, а това със сигурност би ги затруднило да направят що годе прилична селекция за А група. А пък като гледам как водещите ни отбори купуват чужденци на килограм, то момчета като С. Райков от Черноморец, спокойно могат да вдигат нивото на по-малките отбори

Със сигурност Локомотив печели повече от публика отколкото твоя пършив отбор с платената публика.

Alexandar
Контакти:

Мнениеот Alexandar » 06 май 2014 10:58

парци написа:
Alexandar написа:Да, но по белия свят не налагат на професионалните отбори унизителни условия като това с 4-та юноши,измислено от "великия"Мадански, нали.Ако е кадърен и на 15 ще го вземат при мъжете(Вутов), но насила хубост не става.

Да, но тук на тези момчета никой не им дава шанс, щото е по-изгодно да отидеш до Африка, да ритнеш някоя палма и каквото събереш да го направиш на нещо като играч, като вземеш една хубава комисионна.

Да ,прав си донякъде, но предполагам си спомняш когато ги нямаше задължителните юноши в Б ПРОФЕСИОНАЛНА група какъв фурор правеха втородивизионните отбори в купата.Сега Б групата с нищо не превъзхожда 4-те В-групи за съжаление.На теория е така за африканците, но аз гледам доста мачове от втория ешалон и основно там играчите са български на 99%.

Alexandar
Контакти:

Мнениеот Alexandar » 06 май 2014 11:04

cska-632 написа:
cska-632 написа:

Красимир Балъков, Трифон Иванов в Русе, Плевен или Хасково ли са родени? Задодох ти конкретен въпрос и искам конкретен отговор. За Генчо Генчев не съм чувал, но за Бончо Генчев съм, но той не и нито от Русе, нито от Плевен, нито от Хасково, камо ли от Велико Търново. Илиан Киряков и той така.

Няма социализъм и футболните центрове измряха. Що ли? Защото държавата не им праща футболисти от тук от там, за да се радват масите в големите градове на футбол.

Кореняци софиянци национали по футбол 10 на брой:

1.Николай Михайлов
2. Емил Гъргоров
3. Павел Виданов
4. Ивелин Попов
5. Иван Бандаловски
6. Венцислав Христов
7. Блоагой Георгиев
8. Чавдар Янков
9. Живко Миланов
10. Димитър Иванков

За Живко Миланов не си прав, баща му е от Дупница.

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 08 май 2014 17:04

Баща ти, ако е от Дупница, а ти си роден и израснал в София това дупничанин ли те прави?
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 12 май 2014 17:35

Alexandar написа:
cska-632 написа:Баща ти, ако е от Дупница, а ти си роден и израснал в София това дупничанин ли те прави?

За Живко Миланов не си прав, баща му е от Дупница.

И да не го прави... Живко Zeтя е последна ДУПКА!

Ivan Peev
Контакти:

Мнениеот Ivan Peev » 13 май 2014 17:07

ULTRAS DOBRUDJA - Kavarna 11.05.2014
Video [HD]: http://youtu.be/11CAP3Pp-2w

Изображение

Върни се в “Футбол - България”