cska-632 написа:КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Таксите за съдии,охрана в А група са по-високи,пътуванията са по-дълги и не всеки може да си го позволи.Лицензите за стадиона са по-взискателни,а като прибавим ораната на гостуващите агитки които са много по-големи, всичко се сумира.Футбола се прави с пари.Депозираш определена сума за цялото първенство в банката и ако се откажеш по средата на първенството ги губиш.Така трябва да е.Нов закон за спорта и спонсорството трябва,за да се заинтересуват богаташите от спорт.И да се възстановят стари центрове.В Ловеч и Разград стана.Защо да не може в Русе,Плевен,Хасково,Велико Търново или Дупница примерно.
Ще съм ти изключително благодарен да ми изброиш по 10 футболиста от футболните центрове Русе, Плевен и Хасково. Опитай да са национали.
Предполагам си малък.Ще ти отговоря подобаващо.Изброй ми в настоящият момент или в близките да кажем 20 години 10 футболисти които да са кореняци софиянци.Велико Търново-най-добрият плеймейкър на СП-94 Красимир Балъков,най-добрият защитник Трифон Иванов,Киряков,Генчо Генчев.......Сещаш ли се Наско Сираков къде е играл преди да стане легенда на Левски.Ти ги докарай до 5.Мнението ми е че тези стари центрове трябва да се възстановят.Интереса към футбола в региона ще се увеличи многократно и децата няма да висят пред компа и да се обиждат с животински имена.Влез в Интернет и се поизантиресувай колко големи футболисти са излезнали преди от Кърпачев,Ловеч,Лекс или Литекс от съществуването си до идването на Гриша Ганчев.И колко национали от школата имат сега.Но,нов закон.Премахването на това АД зад любимите ни отбори които ги оприличава на кебапчийници,а и собствениците им се държат като чорбаджии на автовкъщи в Дупница.