Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Ценностната ти система е тотално деградиралаТака като гледам, единственото нещо което те вълнува е материалното
sin4ec написа:Modor, кви са тез уроди на снимката, че и с петолъчка на главата единия( да опази Господ!)?
samo_levski написа:Коя ценностна система е по-добра:
а) Западната: всеки има право да избира като какъв да се определя, какво да прави и как да живее живота си, стига да не пречи на другите. Високо технологично и културно развитие. Висок политически морал, ниски нива на корупция.
б) Близко-Източния: Алах-Акбар, висшето духовенство определя "морала", никой няма право да бъде "различен", блъскане на самолети и самовзривяване на деца. Нищожно, почти нулево, технологично и културно развитие.
в) Източния (Руския): Сука, бляд, водка и чирус. Сред масите битуват хиляди догми и комплекси. Високо ниво на наркомании, средно развита култура и ниско технологично развитие (всичко се внася от запад). Много нисък политически морал и много високи нива на корупция.
samo_levski написа:CTAHKO написа:Ценностната ти система е тотално деградиралаТака като гледам, единственото нещо което те вълнува е материалното
Кой си ти, сульо от село, да ми обяснява ценностната ми система каква е? Ама понеже повдигаш въпроса за нематериалното и ценностните системи, нека поставим въпроса така:
Коя ценностна система е по-добра:
а) Западната: всеки има право да избира като какъв да се определя, какво да прави и как да живее живота си, стига да не пречи на другите. Високо технологично и културно развитие. Висок политически морал, ниски нива на корупция.
б) Близко-Източния: Алах-Акбар, висшето духовенство определя "морала", никой няма право да бъде "различен", блъскане на самолети и самовзривяване на деца. Нищожно, почти нулево, технологично и културно развитие.
в) Източния (Руския): Сука, бляд, водка и чирус. Сред масите битуват хиляди догми и комплекси. Високо ниво на наркомании, средно развита култура и ниско технологично развитие (всичко се внася от запад). Много нисък политически морал и много високи нива на корупция.
dunavfc написа:Станке, приеми, че не всички са комплексирани и ограничени като теб .
б) Руския: общество на традиционните християнски ценности и морал, стимулира се образованието, изкуството, културата, масовия спорт, четенето на книги, националното самосъзнание. Идеята е човек да бъде всестранно развита личност.
GOLEADOR написа:Reckless написа:За мен dunavfc е абсолютно логичен в изказванията си и по темата, моето мнение се препокрива с неговото, не че някой го интересува де
Мен лично визуално спечелилия евровизия ме отвращава ! Защо обаче не пуснах тема в интернет за да го оплюя и него и света в който живея !?
Защото никой не ме кара да го харесвам, или да се оженя за него насила ! Защото не ми пречи ! Даже не съм и почитател на евровизия, като цяло, но няма да оплюя този конкурс и да си изкажа "специалното" мнение в негативна светлина, защото просто не ми пречи. Щом, като има хора, които се забавляват с това, нека да го има.
Доколкото съм запознат, сексуалната ориентация на човек се формира преди да се роди. Представям си, консервативни талибани, като някои от вас, какви мерки ще предприемат срещу собственото си дете, затова че по ничия вина природата му е дала хомосексуална ориентация
Да направим анкета а !?
Как бихте реагирали, когато разберете, че детето ви е с неприемлива за вас сексуална ориентация ?
А: Ще го заколя !
Б: Ще го застрелям !
В: Ще го го вържа за колата и ще го влача през цялото село, да видят всички, какъв съм мъж !
За съжаление това не се случва само на Евровизия.Утре твоето дете ще кандидатства за работа и макар да е най-добрият няма да го приемат на работа само защото някакъв травестит му е бил конкурент.Как ще реагираш когато твоето дете дойде и плаче на рамото ти,че единствения начин да започне работа там където желае е да стане гей?Случилото се на Евровизия е шамар в лицето на всички които вярват ,че могат само с талант и труд да спечелят в живота.
samo_levski написа:CTAHKO написа:Ценностната ти система е тотално деградиралаТака като гледам, единственото нещо което те вълнува е материалното
Кой си ти, сульо от село, да ми обяснява ценностната ми система каква е? Ама понеже повдигаш въпроса за нематериалното и ценностните системи, нека поставим въпроса така:
Коя ценностна система е по-добра:
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 9 госта