Liga BBVA: Елче - Барселона - 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Liga BBVA: Елче - Барселона - 0:0

Мнениеот kingofpop » 12 май 2014 13:25

Capitan Puyol написа:И според мен има някакъв спад в нивото на Меси и като цяло не е същия играч след като започнаха серията от контузии след оня мач с ПСЖ в началото на април 2013г. През 2010г. също имаше Световно, ама Меси беше в убийствена форма като вкара 4 гола на Арсенал в оня прословут 1/4финал в ШЛ, който смачка самочувствието на Боби Борисов, та после като отпаднахме от Интер тоя същия изля цялата си злоба срещу Барса... и до днес не е преживял онова 4-1 на Кампа. :lol:
Та щом през 2010та не се е пазел и си играеше като Бог, не виждам причина днес да го прави умишлено. Както казах за мен причината е в серията контузии след април 2013. От тогава не е същия играч какъвто беше през 2012та например.

това е последният му шанс да вземе световната титла, на неговия континент логично е да иска да е на 100 % готов....дано изригне срещу Атлетико :oops:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 май 2014 22:26

Аржентина не са никакви претенденти за титлата ако питаш мен :)
На последните две първенства стигнаха само до 1/4 финалите.

Едно време бяха страшилище Аржентина в състав с Батистута, Марадона, Редондо, Симеоне, Каниджа, Балбо и т.н.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 13 май 2014 15:39

paceto написа:Аржентина не са никакви претенденти за титлата ако питаш мен :)

Едно време бяха страшилище Аржентина в състав с Батистута, Марадона, Редондо, Симеоне, Каниджа, Балбо и т.н.

кво общо има тва колко силни са бли преди 4 г и преди 8 г :shock:

сега им е шанса, на техния контитнент аз съм сигурен, че ще играят поне 1/2 финал,а може би и финал, ще видиш...още повече, че са в лесен поток...на 1/8 финала Швейцария/Еквадор, на 1/4 финала Русия/Белгия/Португалия...не е кой знае колко сложен потока
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 13 май 2014 15:52

kingofpop написа:
paceto написа:Аржентина не са никакви претенденти за титлата ако питаш мен :)

кво общо има тва колко силни са бли преди 4 г и преди 8 г :shock:

сега им е шанса, на техния контитнент аз съм сигурен, че ще играят поне 1/2 финал,а може би и финал, ще видиш...още повече, че са в лесен поток...на 1/8 финала Швейцария/Еквадор, на 1/4 финала Русия/Белгия/Португалия...не е кой знае колко сложен потока

Няма лесен поток. А това дали ще играят полуфинал или финал, никой не може да каже...освен Сеп Блатер! :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Върни се в “Барселона”