Божествен Ман Сити спечели титлата на ВЛ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Божествен Ман Сити спечели титлата на ВЛ!

Мнениеот daniel875 » 11 май 2014 23:40

iliyan написа:
Eric_Cantona написа:Точно много рязане падна защото доста сезони сте се борили за престижното 5-8 място, все пак цял живот си чакал да видиш толкова слаб сезон на Юнайтед, но спокойно другата година ще е ваша коя ли подред ще бъде? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: чудно ми е кога ще видиш отборът си шампион? :mrgreen: :mrgreen: След нови 25 години :mrgreen: ?

На мен ми е чудно вие кога ще играете отново в Европа или ще си починете 10-на година(Както през 80-те а) :lol: :lol: :lol: Чемпионшип ви зове ;)

Собствениците им няма да го позволят. Би било хубаво думите ти да станат факт, но трудна работа. Нищо чудно още през следващия сезон да ги реанимират. Дано бъдем подготвени за участието си на финала в "Шампионска лига"!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

iliyan

Мнениеот iliyan » 12 май 2014 00:50

daniel875 написа:
iliyan написа:
Eric_Cantona написа:Точно много рязане падна защото доста сезони сте се борили за престижното 5-8 място, все пак цял живот си чакал да видиш толкова слаб сезон на Юнайтед, но спокойно другата година ще е ваша коя ли подред ще бъде? :mrgreen: чудно ми е кога ще видиш отборът си шампион? :mrgreen: :mrgreen: След нови 25 години :mrgreen: ?

На мен ми е чудно вие кога ще играете отново в Европа или ще си починете 10-на година(Както през 80-те а) :lol: Чемпионшип ви зове ;)

Собствениците им няма да го позволят. Би било хубаво думите ти да станат факт, но трудна работа. Нищо чудно още през следващия сезон да ги реанимират. Дано бъдем подготвени за участието си на финала в "Шампионска лига"!

И как ще ги реанимират ?! След този сезон акциите им на пазара не растат(дори намаляват) ;) Нямат араби със свежи пари ! Няма да припарят до парите от ШЛ ! Иначе казано няма свежа пара , само дългове в изобилие ;)
Грубо сметнато им трябват поне 7 трансфера ;) И нито един от тях не трябва да е кьорфишек ! Малко съмнявам това да се получи !Само се сети колко кьорфишеци имаха Сити докато сглобят този отбор !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 12 май 2014 08:58

Честито! Определено най-добре подготвения отбор в Лигата. Заслужено спечелихте шампионата!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
batkovstyle

Мнениеот batkovstyle » 12 май 2014 09:31

Важното е бензин да се лее :mrgreen: :lol: И пак чао в групите на ШЛ :lol: А по отношение на Ливърпул ...

This does not fuckin slip now.

Apparently, it does ... :lol: :lol:
Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 12 май 2014 11:09

Честита титла.
Реално погледнато без всякаква изненада и напълно очаквано.
Най - скъпият и балансиран отбор сте.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 12 май 2014 13:52

MASTER_COOL написа:Честита титла.

Оф имаше една картинка кой за колко пари е купен в Сити и кой за колко в Юнайтед ... пак ли да я търся :mrgreen: :x

Потребителски аватар
batkovstyle

Мнениеот batkovstyle » 12 май 2014 13:54

IvailoRz написа:

Оф имаше една картинка кой за колко пари е купен в Сити и кой за колко в Юнайтед ... пак ли да я търся :mrgreen: :x

К'во ще търсиш, айде бегай си легай :!: То няма нито един да не е купуван в Сити
Евроидиотът пред УЕФА хлопа,
пак иска вместо ЦСКА в Европа!
Но там го дебнат всякакви заплахи
от сараевци, търнавци и казахи!
Всички дружно в Павлодар искат гавра с юбиляр!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 май 2014 14:01

IvailoRz написа:

Юнайтед е на 5-то място по похарчени пари за трансфери в историята на ВЛ. Сити, Челси, Пуул и Тотнъм допълват топ 5!!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 май 2014 15:39

Честито на шампиона!
От това, което видях през сезона титлата е напълно заслужена- малко контузии, дълбочина на състава, великолепен футбол, не мога да им кажа копче. :)

Дългата скамейка от равностойни футболисти беше решаваща според мен, а което не става с пари, става с много пари! :)

Ще понося аватара им една седмица с удоволствие, поне ще се докосна и аз до титлата! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 май 2014 15:50

dreben23 написа:Честито на шампиона!
От това, което видях през сезона титлата е напълно заслужена- малко контузии, дълбочина на състава, великолепен футбол, не мога да им кажа копче. :)

Дългата скамейка от равностойни футболисти беше решаваща според мен, а което не става с пари, става с много пари! :)

Ще понося аватара им една седмица с удоволствие, поне ще се докосна и аз до титлата! :lol:

Едно е да имаш бекове Коларов, Сабалета, Клиши и Ричардс. Друго е там някъде да се появи дърводелец като Майкон.
През миналия сезон именно Майкон и Гарсия им провалиха кампанията. Да не забравя сръбското недоразумение Настасич. Определено се научиха в този отбор да купуват много добри играчи. Постепенно слабаците ще бъдат разкарани.
"Ливърпул" обаче ще се завърне.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Футбол - Свят”