Vassil Kolev Уточнват се още, ще има скоро информация.
10 мин.
Левски - Лудогорец 39 кръг
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
Re: Левски - Лудогорец 39 кръг
Сега ми отговориха от тръста, благодаря им за което и благодаря, за това ги и уважавам. За който също се интересува
Юношите трябваше да се играят отдавна-отдавна срещу аутсайдерите... Сега само ще хванат комплекси от грешките си. Мики Орачев за съжаление или не е дораснал, или не става за Левски. Днеска дузпа и гол за Лудогорец, в предишни мачове ме хващаше ужас като му видях центриранията...направо без коментар. Двамата Цоневи засега изглеждат стабилни, като за възрастта си.
Гората, ако ще пъди Ернандес, няма да е лошо да го вземем. Нямаме плеймейкър и той ми се вижда като добро решение, предвид че пари също няма.
Гората, ако ще пъди Ернандес, няма да е лошо да го вземем. Нямаме плеймейкър и той ми се вижда като добро решение, предвид че пари също няма.
- Levski4Ever
- Контакти:
milen.hristov написа:Сега ми отговориха от тръста, благодаря им за което и благодаря, за това ги и уважавам. За който също се интересуваVassil Kolev Уточнват се още, ще има скоро информация.
10 мин.
Какво се уточнява?

- milen.hristov
- Контакти:
Levski4Ever написа:milen.hristov написа:Сега ми отговориха от тръста, благодаря им за което и благодаря, за това ги и уважавам. За който също се интересуваVassil Kolev Уточнват се още, ще има скоро информация.
10 мин.
Какво се уточнява?
Кои ще са изпълнителите на концерта
milen.hristov написа:Levski4Ever написа:milen.hristov написа:Сега ми отговориха от тръста, благодаря им за което и благодаря, за това ги и уважавам. За който също се интересуваVassil Kolev Уточнват се още, ще има скоро информация.
10 мин.
Какво се уточнява?
Какъв е тоя мач срещу ЛУДОГОРЕЦ на 23-ти май?!?!
Най-после се даде шанс на юношите да покажат качествата си.Качествата им обаче не отговарят на стандартите за съвременен футбол и за Левски.Дори хвалените от някои братя Цоневи нямат характера на бойци,които да решат мачове и около които да се върти играта,нямат нужната бързина и стават само за пълнеж.Единствено резерви имам относно Стивън Петков,който незнайно защо бе натирен по крилата,а не където е силата му - в центъра на атаката.Затова не мога да кажа категорично каквото и да е за него,освен това,което всеки може да каже - че е много по-добър от куция катър Макриев.Най-големите ми притеснения обаче са за това,че ако се осъществи евентуалното завръщане в клуба на проф.д-р к.ф.н.инж.Иванов,през предстоящия сезон Левски с мъка ще запази може би мястото си в елита.Не ми се мисли и за очертаващия се вариант за участие в европейските клубни турнири каква излагация ще е ако Гонзо е стратега и мислителя в клуба.
- milen.hristov
- Контакти:
Блутуг написа:milen.hristov написа:Levski4Ever написа:milen.hristov написа:Сега ми отговориха от тръста, благодаря им за което и благодаря, за това ги и уважавам. За който също се интересуваVassil Kolev Уточнват се още, ще има скоро информация.
10 мин.
Какво се уточнява?
Какъв е тоя мач срещу ЛУДОГОРЕЦ на 23-ти май?!?!
Лацио извинявам се

- Der Schmarotzer
- Контакти:
Относно юношите - и съм съгласен, че не играха както трябва и не съм съгласен с мненията, че не ги бива за нищо - проблемът е, че покрай тях няма никой, който да им вдъхне увереност и спокойствие, и който да ги зарази с примера си. Днес след като разбрах състава ми беше ясен и победителят - още от първата минута да играеш с 8-9 човека и то срещу такъв отбор като Лудогорец, макар и без някои от титулярите си е самоубийствено. Всички скачат срещу Орачев, ама вие видяхте ли дали го покриваше някой от колегите му от защитата или в повечето случаи го оставяха да се спасява сам, както и в предния мач. А ситуацията за дузпата е патент на Лудогорци - вече за "n"-ти мач виждам как съзнателно стрелят в ръцете на противникови играчи, ако те са в наказателното си поле. Проследете отново ситуацията и ще се види, че не ръката среща топката, а топката ръката, при това съзнателно насочена към ръката от футболиста на Лудогорец. Ради Цонев направи приличен мач, Боби Цонев, си е загубил ритъма на игра, Стивън Петков няма какво да го коментирам, на крилото е гола вода. Проблемът на отбора е един и той се нарича БаткOFF, който назначава некадърни треньори, некадърни скаути, който му водят некадърни играчи. Вие да видяхте едно нормално отиграване на двамата Димови, на Старокин, на Гаджев? Докато за Димовите е ясно, стават само за селски отбори, то Гаджев и днес игра... за Лудогорец? Колко атаки провали, колко пъти трябва да докосне топката, за да я подаде, в повечето случаи или на неправилния човек, или неточно. Не си пазеше периметъра, не тичаше, даже го домързя да направи и "Ф"-то. Имаше няколко случая когато Лудогорец атакува в нашето поле, а Гаджев се връща към центъра на игрището. Старокин отново игра "Ганкиното". Това момче е изключителен некадърник. Много тактически брак на повечето "стари кучета". Да не говорим за физическата подготовка на целия отбор, сигурно става за Сън Сити, ама за Герена - не. Докато имаха сили се противопоставяха, след това рухнаха физически - около 50-та минута. То първенството свърша, а те още не са навлезли във форма. Да им таковам и треньорите и цялата им пасмина. За Генков и Божинов - докато Божинов поне се старае, Генков и той като Гаджев, играе за противника.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Пичове, юношите на "Левски" дали имат качества за голям футбол, или нямат, аз не знам. Знам обаче, че както и останалите футболисти на "Левски", нямат никаква подготовка. Нула, кръгла нула. Има един футболист на "сините", който вече е що-годе добре в това отношение и той се намира в Испания, без да е ясно дали ще се върне. За останалите - не знам какво очаквате от футболисти, които след 55 минути мач и 3 километра свободен ход не могат да си кажат името. Та въпросът, а с него и проблемът, според мен, е дали треньорът има качества, знания и опит да подготвя и води голям отбор. Отговорът, независимо от името, за последните min. 5 години е - категорично НЕ! Ако това не се промени, ще си говорим само за млади надежди, вместо за лидери в школата.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Der Schmarotzer написа:А ситуацията за дузпата е патент на Лудогорци - вече за "n"-ти мач виждам как съзнателно стрелят в ръцете на противникови играчи, ако те са в наказателното си поле. Проследете отново ситуацията и ще се види, че не ръката среща топката, а топката ръката, при това съзнателно насочена към ръката от футболиста на Лудогорец.