Пичове, ако някой може да гледа форума, че някакъв ме е налазил, не знам кого чак толкова съм настъпал, явно червен привърженик, като гледам последни действия, май само този юнак може да е:
"Бан: потребител причина "да ви сера в устите на всички рогати мангали и мангали от столипиново"
» dimoib59 "
Налага ми се да излизам просто ))))))
Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Заседание !
Колега, не виждам логика да оставяш такава глупава тема вече цял час с подобно съдържание като заглавие (заглавие: картаго долен мръсен мазен плужек) и съдържание още повече да пишеш и в нея.
Аз я видях и веднага сложих бана на помияра, но видях чак след това че си писал и реших да не я пипам с мисълта, че ще вземеш някакви мерки.
Не виждам защо трябва да я оставяш още повече да отговаряш в нея и да им даваш някакви обяснения
Аз бях тръгнал да я изтривам, но като скролвах надолу видях че си писал и я оставих.
Влизам сега и гледам още е първа на страницата
Нищо полезно няма да стане от тази тема още повече да я слагаш в Архив каквито са ти намеренията както виждам.
Дайте да не пълним Архива с такива глупави теми, моля ви и дори преди време направих подобен призив.
Архива е за теми, които носят полезна информация, а не да го пълним с псувни за модераторите, админите, редакторите на сайта и прочие.
Аз я видях и веднага сложих бана на помияра, но видях чак след това че си писал и реших да не я пипам с мисълта, че ще вземеш някакви мерки.
Не виждам защо трябва да я оставяш още повече да отговаряш в нея и да им даваш някакви обяснения

Аз бях тръгнал да я изтривам, но като скролвах надолу видях че си писал и я оставих.
Влизам сега и гледам още е първа на страницата

Нищо полезно няма да стане от тази тема още повече да я слагаш в Архив каквито са ти намеренията както виждам.
Дайте да не пълним Архива с такива глупави теми, моля ви и дори преди време направих подобен призив.
Архива е за теми, които носят полезна информация, а не да го пълним с псувни за модераторите, админите, редакторите на сайта и прочие.
Колега, идея нямам защо ме нареждат, днес това май е вече 4-а тема! Имах работа и преди това помолих някой да следи форума, Коцето до колкото можеше наглеждаше, връщам се и виждам това и ми писна! Споко! ....След два дена ще я махна от архива! Прав си, че архива е за друго, но от друга страна няма за какво да се срамуваме, почти всички в темата подкрепиха модераторите! Просто ми писна, а не мога да разбера що ми налетя това "лайно"........Стенли спокойно може да подаде в полицията да го намерят за тормоз......
- paceto
- Контакти:
Е то този юнак беше помияра или поне той се показа под адреса, така че не виждам какво се изненадваш.
Този си е болен мозък
Този си е болен мозък

Моля, някой да се намеси, защото от 4-та страница до последната са само спам
:
viewtopic.php?f=53&t=177373&view=unread#unread

viewtopic.php?f=53&t=177373&view=unread#unread
от milen.hristov на 11 Май 2014 21:40
Колеги, пак да попитам на кои ще е концерта преди мача с Лудогорец на 23-ти
Има ли нужда от коментар?
Отказах се да модерирам темата. Трябва да изтрия камара мнения на колегата иначе, а има и остри коментари към него, които съм му оставил, ако прецени, че има нужда от санкции, да действа...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:Отказах се да модерирам темата. Трябва да изтрия камара мнения на колегата иначе, а има и остри коментари към него, които съм му оставил, ако прецени, че има нужда от санкции, да действа...
Нямаш идея колко много те разбирам! И нещо тука никой не взема отношение, и аз трябваше пак да трия негови мнения! Всеки се скатава, като че ли не работят за този форум!
Мамка му!
Стига вече! Като виждате, че има червен удивителен т.е. докладвани мнения в темата, ми айде вземете отношение де. Смрад става в тоя форум и всеки пише, 'квото му падне. Милене, стегни се. Ако си цесекар си кажи и престани да пишеш такива коментари. В едни случай трием мнения на червените, че провокират, а сега какво да правя ?
Да го трием ли ? Или да последват 3-4 страници спам, обиди към теб, коментари към всички модератори и т.н. Абе над твой коментар пише "прасета", а ти го подминаваш, пишеш мнението си, постваш го и не взимаш мерки. Е после какво да обяснявам на въпроса защо имаме двойни стандарти и защо някои потребители остават ненаказани. Извинявай, ама ако нямаш време за форума или не ти се занимава си кажи. Ако ли не се стягай да и дай да вършим работа във форума.

milen.hristov написа:Блутуг написа:milen.hristov написа:Levski4Ever написа:milen.hristov написа:Сега ми отговориха от тръста, благодаря им за което и благодаря, за това ги и уважавам. За който също се интересуваVassil Kolev Уточнват се още, ще има скоро информация.
10 мин.
Какво се уточнява?
Кои ще са изпълнителите на концерта
Какъв е тоя мач срещу ЛУДОГОРЕЦ на 23-ти май?!?!
Лацио извинявам се. Нормално все пак и в двата случая победител е точно Лудогорец
Да го трием ли ? Или да последват 3-4 страници спам, обиди към теб, коментари към всички модератори и т.н. Абе над твой коментар пише "прасета", а ти го подминаваш, пишеш мнението си, постваш го и не взимаш мерки. Е после какво да обяснявам на въпроса защо имаме двойни стандарти и защо някои потребители остават ненаказани. Извинявай, ама ако нямаш време за форума или не ти се занимава си кажи. Ако ли не се стягай да и дай да вършим работа във форума.
Колеги, дайте малко по-сериозно! Пичовете хич не им е лесно и аз наистина ги разбирам! Аз влязох в темата и почнах да трия "прасета, резаци" и не нам кво си, и след това виждам, че Милен е бил там, коментира, а подминава тези неща! Много е лесно всички да вдигнем ръце!