САЩ'94 - 20 години по-късно! Да са живи и здрави героите!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: САЩ'94 - 20 години по-късно! Да са живи и здрави героите!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 май 2014 13:27

ivan56 написа:...Що му обръщате внимание на този трол damyanov1963".
Все ще се намери някоя кой да плюе за най хубавото нещо което ни се е случвало във футбола до сега.
Ама нали става въпрос за Стоичков,трябва да си покаже синята простотия.
Головата разлика му е проблема,а че това ние най големия успех :?:

Човекът си казва мнението. Доста е краен, признавам, но за съжаление в известна степен е прав. Истината понякога може да не ни харесва, но това не я прави по-малко истина. Що се отнася до "синята простотия", Иване от Бургас и ти не си много умен, и със сигурност не си особено грамотен, ама нейсе... ;)
П.П. Съвременник съм на този най-голям успех на българския футбол (бях почти 40-годишен) и знам много добре, за какво иде реч. Между другото, половината от разширения състав на националния отбор в САЩ тогава бяха настоящи или бивши "сини", Иване... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 11 май 2014 13:55

Тогава четвърти в света....аз след 20 години бошлшинството от тях начело с Перуката, Лечков, Костадинов УНИЩОЖАВАТ футбола и морала в България чрез позорното си управление на БФС!!!Казано образно - искат през задника да ни изкарат 4-тото си място
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 май 2014 15:34

Captain Stottlemeyer написа:
Все ще се намери някоя кой да плюе за най хубавото нещо което ни се е случвало във футбола до сега.

Човекът си казва мнението. Доста е краен, признавам, но за съжаление в известна степен е прав. Истината понякога може да не ни харесва, но това не я прави по-малко истина. Що се отнася до "синята простотия", Иване от Бургас и ти не си много умен, и със сигурност не си особено грамотен, ама нейсе... ;)
П.П. Съвременник съм на този най-голям успех на българския футбол (бях почти 40-годишен) и знам много добре, за какво иде реч. Между другото, половината от разширения състав на националния отбор в САЩ тогава бяха настоящи или бивши "сини", Иване... 8-)

И ти ли се засегна гусин капитан от Пловдив. Този път забрави лафа за дядо Гошо който триеше ХОЙ от оградата си. :lol: И ти се заяждаш с всеки и се опитваш да се правиш на остроумен ама нейсе.
Теб кое те засегна "синята простотия" или че става въпрос за Стоичков(най-добрия бг.футболист) :oops:
Не ме засяга дали са били сини,зелени,червени те защитаваха цветовете на България и ни доставиха невиждана футболна емоция.
И само един тъпак може да дели успеха ни тогава на син и червен.
П.П И аз съм съвременник така че не ми обяснявай.Вземай червения химикал и почвай да поправяш.Учителю. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 11 май 2014 15:41

Тогава просто имахме много добри футболисти.
Пената на сън да го бутнат изтрелваше титулярна единайсеторка.
А и времената бяха тогава доста зле и този успех дойде като допинг за проблемите ни.
Аз в тоя живот се радвам, че гледах последните истински световни първенства - Мексико 86, Италия 90 и Сащ 94.
Какви футболисти играеха, какъв футбол, какъв заряд имаха мачовете.И това че доживях да видя Цска и Левски 5 години с пръст в уста :P
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 11 май 2014 18:35

ShooterMan написа:Тогава четвърти в света....аз след 20 години бошлшинството от тях начело с Перуката, Лечков, Костадинов УНИЩОЖАВАТ футбола и морала в България чрез позорното си управление на БФС!!!Казано образно - искат през задника да ни изкарат 4-тото си място

И ти си прав, особено да речем за Перуци, Лечков и подобни. Но успехът през 1994 година им е факт.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

nasko75

Мнениеот nasko75 » 11 май 2014 23:36

Captain Stottlemeyer написа:

ей, палячо, кво ти е виновен Иван, че има мнение?? тва че вие говедата сте единица мярка за бездарие, е вън от съмнение. Търси на картата Иртиш и сменяй памперса. (само да не решиш, че съм чорбар!!! пиша го, щото ти гледам елементарните реакции)

Върни се в “Футбол - България”