Кашчей написа:Thsmith написа:FLANKER написа:Разбрах кого имаш предвид. Именно за това и ти отговорих.
--Ами какво чакаш,бЕгай слагай лентата и ставай Бандеровец!Трепай и не се бой, нашата Америка ни пази.Смити, за теб се отнася.
Кой пък говори с теб бре? Не усещаш ли, че изобщо не ти отговарям? Водя дискусия с потребител който има мнение. Може да не съм съгласен с него, но го приемам.
Ти си просто някакъв филмар.
Аз не съм военен и нямам желание да ставам. Има си хора за това. Ти що не хванеш пушката и не станеш терорист като си тарикат?
--
пп и аз съм консервативно десен, а не някакъв "фил", било то и американофил.
Наистина ли смяташ, че трябва да се пуска кръв на демокрацията.. понякога?
Кое дава право да отнемеш живот на човек, просто защото не е съгласен с теб, или не ти харесва прическата му, зъбите му?Да го гръмнеш, докато се разхожда из парка, или върви по улицата, защото не е показал, че е от "твоите", които и да са те?
Тук не говорим за прическа, зъби, харесване или нещо подобно. Говорим за терористи, атентатори и др подобни. За хора които няма да оставят държавата да функционира. Именно това е направил Пиночет. Събрал ги е и ги е изчистил. Спестил си е взривяването на църкви, набезите на партизани и опитите за революции отнемащи правата на всички граждани.
Всички комунистически преврати са дошли точно след меко отношение от страна на властта. После са довели до хиляди пъти повече жертви.
Например брадатия вместо да го разстрелят е заточен от Батиста. После всички знаем какво става и докъде докарва Куба. Самия Сталин също е заточен... е никой не го е закачил. За сметка на това човека се е превърнал във вероятно най големия масов убиец след Мао. Браво. Били са хуманни с него.
Хора които НЕ могат да живеят според нормите и правилата на обществото, а искат да го разрушат е необходимо да бъдат изолирани и неутрализирани като обикновена зараза. Това имам предвид.