В Славянск снайперист разстреля дете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: В Славянск снайперист разстреля дете

Мнениеот Thsmith » 10 май 2014 22:48

FLANKER написа:Разбрах кого имаш предвид. Именно за това и ти отговорих.

--Ами какво чакаш,бЕгай слагай лентата и ставай Бандеровец!Трепай и не се бой, нашата Америка ни пази.Смити, за теб се отнася.

Кой пък говори с теб бре? Не усещаш ли, че изобщо не ти отговарям? Водя дискусия с потребител който има мнение. Може да не съм съгласен с него, но го приемам.

Ти си просто някакъв филмар.
Аз не съм военен и нямам желание да ставам. Има си хора за това. Ти що не хванеш пушката и не станеш терорист като си тарикат?

--
пп и аз съм консервативно десен, а не някакъв "фил", било то и американофил.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 май 2014 22:51

Путин ще бъде съден в Хага !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 май 2014 22:54

Thsmith написа:

--Ами какво чакаш,бЕгай слагай лентата и ставай Бандеровец!Трепай и не се бой, нашата Америка ни пази.Смити, за теб се отнася.

Кой пък говори с теб бре? Не усещаш ли, че изобщо не ти отговарям? Водя дискусия с потребител който има мнение. Може да не съм съгласен с него, но го приемам.

Аз не съм военен и нямам желание да ставам. Има си хора за това. Ти що не хванеш пушката и не станеш терорист като си тарикат?

--

Наистина ли смяташ, че трябва да се пуска кръв на демокрацията.. понякога?
Кое дава право да отнемеш живот на човек, просто защото не е съгласен с теб, или не ти харесва прическата му, зъбите му?Да го гръмнеш, докато се разхожда из парка, или върви по улицата, защото не е показал, че е от "твоите", които и да са те?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

deladog

Мнениеот deladog » 10 май 2014 22:54

stefani написа:Путин ще бъде съден в Хага !

Да, ако остави извергите от "Десен сектор" да продължават своите зверства в Източна и Южна Украйна.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 май 2014 22:56

stefani написа:Путин ще бъде съден в Хага !

Ти четеш ли това, което пишеш, преди публикация?
На Турчинов и Януцкевич сигурно ще им дадат Нобелова награда за мир?!

Аман от недорасляци !
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

h123
Контакти:

Мнениеот h123 » 10 май 2014 22:59

Виждам доста глупави мнения на драскачи нищо незнаещи и пишещи пълни простотии...Още преди 2 години мои колеги украинци ми разправяха как скоро ще стане страшно.Няма да се впускам в подробности но само като видях линковете че са цитати от руски медии и ми стана ясно.Пълна простотия.То за Одеса беше казано че са запалени от Правия Сектор и после изгорени което не е вярно.Можете сами да видите как хората се опитат да ги спасят със стълби и плащове след като се разраства пожара.Как от горните етажи привърженици на федерализацията (дошли от Русия преди седмици) мятат молотов!На едни от клиповете и снимките се вижда как се удря в климатика на по долните етажи и се подпалва и тръгва към стаята.Също така в момента се разследва за умишлен терор.Т.е.това са руснаци на които им е платено по 1000 гривни или около 90 долара за да участват в това и са подмамени.Има записи от канала на Зело там ясно се чува как са подмамени да влезнат в сградата и след като влизат вече резултата е ясен.Целта им е била след това клане да влезнат руските войски но не им се е получило.От над 130 заловени проруски демонстранти има над 10 човека които са служители на ФСБ и от разузнавателните служби,Останалите всички до един руски граждани влезли преди седмица-две в Укр с една единствена цел и то е ясна.Тук при мен преди 1 седмица дойдоха 2 момчета украинци и сами ми казаха - при нас беше спокойно в Одеса но дойдоха и при нас.Война реално няма но е почти като при война.За тия провокации още от края на април се говореше и бяха факт.А най-странното е че в Русия е пусната книга за събитията в Одеса от 2 май.Представена е на 7май.Само за 5 дни е напечатана при това до най-малки подробности част от които са станали всеизвестни в деня на представянето и както и след това!Всеки може да го провери има доста извадки от книгата и мисля че човек може малко да се замисли.Вчера също така имаше във водеща руска медия новина как украинците са разположили ракетни комплекси Град и смятат да стрелят срещу собственото си население.Оказа се че номерата на ЗИЛ-овете са размазани.И след това Украинците пуснаха опровержение на новината с реалните снимки и видео на тия ЗИЛ-ове и се оказаха напълно руски машини с руски номера разположени и снимани в Руски град.Една вярна новина да бях прочел или чул от руски медии бих повярвал но и 1 невидях!Руснаците си откраднаха Крим това е факт.Някои казват - ама то било руска земя било им подарено.Да - ама не!Крим е бартиран за същото като количество кв.км.територия включваща Тагенрог и т.н.и по онова време е било дадено на Украинците да го развият като курорт в който да почиват хора от тогавашното СССР.Били са пусти земи с няколко малки града.Има документи официални не е просто подарък а е бартер.Сега си го взеха.В 21 век да преначертаваш нечия територия си е жива простотия.А това с детето застреляното ясно показва до къде са решили да стигнат платените от проруско настроени олигарси и руснаци хора.Собственика на Шахтьор един от най-богатите украинци русконастроен човек.Забогатял покрай също проруско настроения Янукович.Дори се сетих и за оръжията им рпг-тата с които разполагат част от 'мирните' протестиращи са изцяло руска изработка - никаде непродаващи се по света.Ексклузивно и само за руската армия.Много от тия 'мирни' протестиращи са и чеченци и от преднестровието дошли да заработят някоя рубла.А провокации има и ще има.Това няма да е първия нито последния случай.И нека тоя който пише за Славянск да отвори малко други медии и да види как местното население се радва при влизането на армията.Как бащи се страхуват да погуляят с дете в парка и се страхуват да гледат непознати лица с руски акцент и думи използващи се само и единствено в С.Петербург.'Мирните' протестиращи които бяха свалили 2 хеликоптера с ракетни установки!Това не са обучени руснаци от армията а са сигурно някой дядка и бабка на 55-60 години с маска и решили да протестират.Да стреляш с ракети че и да сваляш хеликоптер не е шега работа...И другото което е за финал - Снайпер украински да стои в някво скривалище пълен абсурд.И нека авторчето да погледне от вчера и онзи ден същите тия 'мирни' платени протестиращи как мародерстват и грабят магазини масово и в Донецк и Мариопол и дано разбере че това не са местни.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 май 2014 23:00

Кашчей написа:
Thsmith написа:

--

Наистина ли смяташ, че трябва да се пуска кръв на демокрацията.. понякога?
Кое дава право да отнемеш живот на човек, просто защото не е съгласен с теб, или не ти харесва прическата му, зъбите му?Да го гръмнеш, докато се разхожда из парка, или върви по улицата, защото не е показал, че е от "твоите", които и да са те?

Тук не говорим за прическа, зъби, харесване или нещо подобно. Говорим за терористи, атентатори и др подобни. За хора които няма да оставят държавата да функционира. Именно това е направил Пиночет. Събрал ги е и ги е изчистил. Спестил си е взривяването на църкви, набезите на партизани и опитите за революции отнемащи правата на всички граждани.
Всички комунистически преврати са дошли точно след меко отношение от страна на властта. После са довели до хиляди пъти повече жертви.
Например брадатия вместо да го разстрелят е заточен от Батиста. После всички знаем какво става и докъде докарва Куба. Самия Сталин също е заточен... е никой не го е закачил. За сметка на това човека се е превърнал във вероятно най големия масов убиец след Мао. Браво. Били са хуманни с него.

Хора които НЕ могат да живеят според нормите и правилата на обществото, а искат да го разрушат е необходимо да бъдат изолирани и неутрализирани като обикновена зараза. Това имам предвид.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 май 2014 23:03

h123 написа:.

Кефиш.... Рег преди 4 години, само 37 мнения, но си убеден, че кадрите, които бяха излъчени няколко пъти днес по ОРТ са манипулации, евентуално.
Дали ще се покажаш и с друг ник, а не само с този, защото си написал камара глупости!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 10 май 2014 23:06

В едни подземни интернет сайтове има клипове как шпиц командите от Киев режат гърла !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 май 2014 23:07

Thsmith написа:Тук не говорим за прическа, зъби, харесване или нещо подобно. Говорим за терористи, атентатори и др подобни. За хора които няма да оставят държавата да функционира. Именно това е направил Пиночет. Събрал ги е и ги е изчистил. Спестил си е взривяването на църкви, набезите на партизани и опитите за революции отнемащи правата на всички граждани.
Всички комунистически преврати са дошли точно след меко отношение от страна на властта. После са довели до хиляди пъти повече жертви.
Например брадатия вместо да го разстрелят е заточен от Батиста. После всички знаем какво става и докъде докарва Куба. Самия Сталин също е заточен... е никой не го е закачил. За сметка на това човека се е превърнал във вероятно най големия масов убиец след Мао. Браво. Били са хуманни с него.

Хора които НЕ могат да живеят според нормите и правилата на обществото, а искат да го разрушат е необходимо да бъдат изолирани и неутрализирани като обикновена зараза. Това имам предвид.

Майданците като какви да ги броим-искащи да живеят според правилата, или не искащи?
Някой изолира ли ги така, както го е правил Сталин, както го е правил Хитлер, Пиночет.. и колко още, да не ги изброяваме?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”