Ох като прочета между протейна на прах и храна няма разлика ми става много смешно. Разбира се че има разлика и то огромна. Освен, че в храните, които има протейн има други вещества тези прахове са супер тежки за черния дроб това, че не чувстваш нищо като го взимаш 1 месец не значи, че не прави нищо. То ако пиеш антибиотик 2 седмици пак нищо няма да чувстваш ама това не значи, че не уврежда черния дроб.
Тези прахове са синтетично напревен => са химия. Да не са като стромба, тестостерон, хормон на разтежа и разни такива боклуци, но това не значи че не са химия.
Бърз въглехидрат след тренировка !!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
love_hurtz
- Контакти:
-
James Beattie
Re: Бърз въглехидрат след тренировка !!
Пич , по-добре научи английски език , отколкото да си губиш времето с мускулите , които рано или късно ще си окажат ефект над тялото ти
Ето ти сайт http://www.bodybuilding.com/fun/post_workout_carbs.htm , точно каквото ти търсиш. Но е на английски. Ползвай Google Translater и може и да разбереш нещата.
Поне аз , не познавам човек , който да ходи на фитнел и да ползва "захранки" или добавки, които да не оказват някакво влияние над организма. Повечето ми приятели , които ходят и пият някакви си там "креатини" и глупости , сега са без коса. Не защото са се бръснали , а защото тя сама им пада от тези субстанции. Защо са ви мускули , между другото ? Изглежда толкова грозно ... Е , поне моите приятели. Те живеят само във фитнеса и са някакви супер начупени ... ама... това изобщо не е секси или нормално. Супер гадна плът. Трябва да си поддържаш формата и да си нормален , а не някакво чудовище 5 метра широко и 2 метра мускул. Това е направо отвратително...
Поне аз , не познавам човек , който да ходи на фитнел и да ползва "захранки" или добавки, които да не оказват някакво влияние над организма. Повечето ми приятели , които ходят и пият някакви си там "креатини" и глупости , сега са без коса. Не защото са се бръснали , а защото тя сама им пада от тези субстанции. Защо са ви мускули , между другото ? Изглежда толкова грозно ... Е , поне моите приятели. Те живеят само във фитнеса и са някакви супер начупени ... ама... това изобщо не е секси или нормално. Супер гадна плът. Трябва да си поддържаш формата и да си нормален , а не някакво чудовище 5 метра широко и 2 метра мускул. Това е направо отвратително...
Последна промяна от James Beattie на 10 май 2014 22:33, променено общо 1 път.
love_hurtz написа:Ох като прочета между протейна на прах и храна няма разлика ми става много смешно. Разбира се че има разлика и то огромна. Освен, че в храните, които има протейн има други вещества тези прахове са супер тежки за черния дроб това, че не чувстваш нищо като го взимаш 1 месец не значи, че не прави нищо. То ако пиеш антибиотик 2 седмици пак нищо няма да чувстваш ама това не значи, че не уврежда черния дроб.
Тези прахове са синтетично напревен => са химия. Да не са като стромба, тестостерон, хормон на разтежа и разни такива боклуци, но това не значи че не са химия.
Тогава защо протеина като хранителна добавка е най-продаваният и търсен продукт в света от всички, които се занимават с някакъв спорт и фитнес, не мисля че това е случайно, явно има ефект от него, естествено не може да пиеш протеин и да си мислиш, че това стига и може да не се храниш.
Лъжица мед и ... вода 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
James Beattie написа:Пич , по-добре научи английски език , отколкото да си губиш времето с мускулите , които рано или късно ще си окажат ефект над тялото тиЕто ти сайт http://www.bodybuilding.com/fun/post_workout_carbs.htm , точно каквото ти търсиш. Но е на английски. Ползвай Google Translater и може и да разбереш нещата.
От креатина, съмнявам се
Последна промяна от bez-nick на 10 май 2014 23:07, променено общо 1 път.
-
James Beattie
bez-nick написа:James Beattie написа:Пич , по-добре научи английски език , отколкото да си губиш времето с мускулите , които рано или късно ще си окажат ефект над тялото тиЕто ти сайт http://www.bodybuilding.com/fun/post_workout_carbs.htm , точно каквото ти търсиш. Но е на английски. Ползвай Google Translater и може и да разбереш нещата.
От креатина, съмнявам севзимали са някаква химия и са ти казали, че е креатин, защото от химията оплешивяването би бил най-малкия проблем, поне от това, което се пише навсякъде за нея. По-добре да си як, това ти помага не само за самочувствие и респект, а и е здравословно да имаш мускули, освен това мацките не харесват слаби и дебели мъже без мускули, е да естествено че е грозно да си като някакъв културист с огромни мускули, но това става с много химия, всякакви боклуци, общо взето да нямаш друга работа освен ходене на фитнес и да имаш финансова възможност, за да си купуваш скъпа химия и да даваш много пари за храна в много големи количества, за това тази работа основно е за културисти и те ходят по съзтезания, имат и спонсори.
Прав си за някой неща. Примерно ... е ..
-
James Beattie
[1] 
Последна промяна от James Beattie на 10 май 2014 23:07, променено общо 1 път.
-
James Beattie
[2] 

Последна промяна от James Beattie на 10 май 2014 23:08, променено общо 1 път.
James Beattie написа:bez-nick написа:James Beattie написа:Пич , по-добре научи английски език , отколкото да си губиш времето с мускулите , които рано или късно ще си окажат ефект над тялото тиЕто ти сайт http://www.bodybuilding.com/fun/post_workout_carbs.htm , точно каквото ти търсиш. Но е на английски. Ползвай Google Translater и може и да разбереш нещата.
От креатина, съмнявам севзимали са някаква химия и са ти казали, че е креатин, защото от химията оплешивяването би бил най-малкия проблем, поне от това, което се пише навсякъде за нея. По-добре да си як, това ти помага не само за самочувствие и респект, а и е здравословно да имаш мускули, освен това мацките не харесват слаби и дебели мъже без мускули, е да естествено че е грозно да си като някакъв културист с огромни мускули, но това става с много химия, всякакви боклуци, общо взето да нямаш друга работа освен ходене на фитнес и да имаш финансова възможност, за да си купуваш скъпа химия и да даваш много пари за храна в много големи количества, за това тази работа основно е за културисти и те ходят по съзтезания, имат и спонсори.
Прав си за някой неща. Примерно ... е ..ние не сме мацки , ама ... кой биха предпочели те - някакъв такъв изрод [1]... или нещо по-нормално , като .....[2] damn ... I cant post more than 1 links.
Съгласен съм с теб, че не трябва да се прекалява, a да си поддържаш формата, да не те е срам най-малкото да се съблечеш гол на плажа или пред путкa
-
James Beattie
bez-nick написа:Съгласен съм с теб, че не трябва да се прекалява, a да си поддържаш формата, да не те е срам най-малкото да се съблечеш гол на плажа или пред путкa
Това е точното определение. Не трябва да се стремиш да си някакъв си там шкаф от гардероба. Просто бъди себе си ... бъди във форма , в зависимост от тялото ти.
Не е нужно много. Мислите, че е смешно , но ... дори 30 коремни преси и 10 лицеви опори са достатъчни на ден. Правят чудеса. Само не трябва да прекалявате с калориите... Не яжте мазно , не пийте бира без да правите упражнения след това , и яжте люто