Red Warrior написа:kryvopieca написа:Хубаво, то като се замислиш 1 банан няма как да попречи на такъв процес, ама все пак исках да съм сигурен
П.П. Абе някой ползвал ли е л карнитин и тия аминокиселини BCAA, много ги хвалят и 2 те добавки, освен че помагали били от малкото без никакви странични ефекти, има ли по-запознати

Л-карнитин го препоръчвам на хора с наднормено тегло. Ако си в нормата няма за какво да го пиеш, само ще си натовариш организма. Освен това не трябва да се приема по-продължително от 1 месец. Аминокиселините изграждат протеина, така че е все тая дали ще приемаш аминокиселини, или протеини. Даже ти препоръчвам да взимаш само протеин, защото с аминокиселините организма става мързелив и отвиква да разгражда белтъчините, което може да ти попречи при разграждането на храната. И помни - храната е най-важното. С таблетки и прахчета як не се става. А химията я забрави, че някои момчета които познавам и до днес съжаляват, че се тровеха дълги години, заради 2 седмици гъзария на плажа.

аз химия няма как да взема спокойно
под протеини какво точно имаш предвид белтъчните храни или онези протеини там шейкове, протеини на прах и т.н....щото аз не пия такива неща и изобщо сега не взимам никакви добавки....имам плочки и преса ама имам и съвсем малко мазнинки и искам до края на световното да ги махна напълно

дали ще стане за 2 месеца с фитнес, тичане и добър хранителен режим(пилешки пържоли(изчистени), салати, малко риба(скумрия главно), 3-4 яйца варени(белтъците най-вече) а от въглехидратите овесени ядки сутрин и евентуално банан след трен + от време на време малко печени картофи с месото след трен....това е като цяло, имам ли нужда от тия протеини суроватъчни и т.н.