Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Venko123
Контакти:

Re: В България прави ли се шпалир на шампиона?

Мнениеот Venko123 » 10 май 2014 18:58

На ПитрИчИв дето се такова с мургави мъже ли ще правят шпалир? :mrgreen: :lol:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 10 май 2014 18:59

bez-nick написа:
MagicMoments написа:Да го духат тия селяни.Декларации ще подписват,титли и съдии си купуват,публика си купуват,но уважение от феновете на Левски няма да видят.Шпалири Миньор и Локо Пловдив им направиха.

Чакай малко, какво са купували, май Левски си купуваше мястото всяка година в ЕКТ, защото после ви биеха като брашнян чувал всякакви анонимници, че и чак от Азия. В Европа лъсва цялата истина, Лудогорец направи невиждано досега представяне в Европа, никой отбор не е играл така както тях и то срещу такива еврограндове!

Сериозно ли бе? Ти явно си на 10 години! :!:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 май 2014 19:00

bez-nick написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Още колко теми ще има за шпалира :D

Трябва да има шпалир, миналата година нямаше, тъй като шампионът не беше известен преди последния кръг, но пък от друга страна Славия какъв шпалир направи на уж 500% сигурния шампион тогава ;)

Aз не коментирах трябва или не трябва. Питах колко теми ще направие за тоя пусти шпалир. Ако не знаеш - тази не е първата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 10 май 2014 19:01

Venko123 написа:
bez-nick написа:
MagicMoments написа:Да го духат тия селяни.Декларации ще подписват,титли и съдии си купуват,публика си купуват,но уважение от феновете на Левски няма да видят.Шпалири Миньор и Локо Пловдив им направиха.

Чакай малко, какво са купували, май Левски си купуваше мястото всяка година в ЕКТ, защото после ви биеха като брашнян чувал всякакви анонимници, че и чак от Азия. В Европа лъсва цялата истина, Лудогорец направи невиждано досега представяне в Европа, никой отбор не е играл така както тях и то срещу такива еврограндове!

Само не ми говори, че Артмедия с разпродаден отбор е гранд или пък резервите на Удинезе, или пък наказанието на италианските отбори и участието на Киево на тяхно място...Такъв футбол Левски не е виждал никога, колко и да е гадно, никога не сте били на тяхното ниво!
Последна промяна от bez-nick на 10 май 2014 19:02, променено общо 1 път.

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 10 май 2014 19:01

псувни и обиди за турците па те ако искат да ги задължават-всеки ще знае че това е изкуствено -ако някой откаже шпалир направо в Белене

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 10 май 2014 19:02

bez-nick написа:
Venko123 написа:
bez-nick написа:

Само не ми говори, че Артмедия с разпродаден отбор е гранд или пък резервите на Удинезе, или пък наказанието на италианските отбори и участието на Киево на тяхно място...

Ти си лудо момче...Не виждам друга причина да пишеш такива глупости освен ако не си на 10-12 години!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 май 2014 19:03

bez-nick написа:
terata написа:Искам да кажа, че желая да видя линк към въпросното "правило". Не можеш да четеш или просто си глупав?

E, аз да ти приличам на секретар или пресаташе на ФА, сигурен съм, че ще получиш това правило и ще млъкнеш с глупавите си въпроси, тези които са по-начетени и знаят къде да потърсят, нека информирате това момче, за да се успокои!

Мне, приличаш ми на тъпанар. Таково правило няма моето момче. И аз съм си спокоен, ама виж ти нещо се пенявиш тука. :mrgreen:

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 10 май 2014 19:04

ANDI7 написа:псувни и обиди за турците па те ако искат да ги задължават-всеки ще знае че това е изкуствено -ако някой откаже шпалир направо в Белене

И кое му е турското на Владо Стоянов, Мишо Александров, Безяк, Марселиньо, Кайсара, Минев и Дяков?А по завършейа на коментарати, явно си ченге - комунист, нормално за фенове на Левски и Цска.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 10 май 2014 19:04

terata написа:
bez-nick написа:
terata написа:Искам да кажа, че желая да видя линк към въпросното "правило". Не можеш да четеш или просто си глупав?

E, аз да ти приличам на секретар или пресаташе на ФА, сигурен съм, че ще получиш това правило и ще млъкнеш с глупавите си въпроси, тези които са по-начетени и знаят къде да потърсят, нека информирате това момче, за да се успокои!

Мне, приличаш ми на тъпанар. Таково правило няма моето момче. И аз съм си спокоен, ама виж ти нещо се пенявиш тука. :mrgreen:

На 99.9% ФА задължава шпалира в Англия, пък ти ако искаш си плямпай иртишски тъпотии.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 май 2014 19:06

bez-nick написа:
terata написа:
bez-nick написа:

На 99.9% ФА задължава шпалира в Англия, пък ти ако искаш си плямпай иртишски тъпотии.

Ахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Хората са го казали - по-добре да мълчиш и да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения. :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”