1:0 загуба от Елче и победа в дербито с Атлетико с 2:0 ще е добра утеха.
Liga BBVA: Барселона - Атлетико Мадрид |17.05.2014| 1-1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- dreben23
- Контакти:
Re: Liga BBVA: Барселона - Атлетико Мадрид |18.05.2014| 20:00
Трябваше първо темичка за мача с Елче, защото в този ще бие Барса, но мачът очаквам да е вече без значение за крайното класиране.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- modor
- Контакти:
Крах за Барса.... и Атлети, шампион!
2-3 от мен.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- JackPackage
- Контакти:
Бийте първо Гари Родригес и компания, тогава мислете за нас
Ако и играчите на Барса са настроени като вас....направо тази седмица сме шампиони още
ПП: Чак да ни разгромите - едва ли - в 5 мача в които не сте ни били, сте ни вкарали 2 гола (и двата на Неймар, който сигурно няма да играе) - откъде този оптимизъм за разгром не знам

Ако и играчите на Барса са настроени като вас....направо тази седмица сме шампиони още
ПП: Чак да ни разгромите - едва ли - в 5 мача в които не сте ни били, сте ни вкарали 2 гола (и двата на Неймар, който сигурно няма да играе) - откъде този оптимизъм за разгром не знам
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Бийте първо Гари Родригес и компания, тогава мислете за нас![]()
Ако и играчите на Барса са настроени като вас....направо тази седмица сме шампиони още![]()
ПП: Чак да ни разгромите - едва ли - в 5 мача в които не сте ни били, сте ни вкарали 2 гола (и двата на Неймар, който сигурно няма да играе) - откъде този оптимизъм за разгром не знам![]()
Еее все пак мечтите са безплатни!
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain[/center]
― Mark Twain[/center]
- Capitan Puyol
На фена на Атлетико ще отговоря така. Щото сте еднодневка.
Искам да ви видя лятото като напусне Диего Коща и евентуално Коке (искат го Ман.Ю) и Туран, а Симеоне потърси друго предизвикателство (говори се за Интер), тогава какво ще правите. Май пак ще се върнете във времената след 1996г. и ще чакате още 20 години за подобен звезден момент.
Искам да ви видя лятото като напусне Диего Коща и евентуално Коке (искат го Ман.Ю) и Туран, а Симеоне потърси друго предизвикателство (говори се за Интер), тогава какво ще правите. Май пак ще се върнете във времената след 1996г. и ще чакате още 20 години за подобен звезден момент.
- JackPackage
- Контакти:
Capitan Puyol написа:На фена на Атлетико ще отговоря така. Щото сте еднодневка.![]()
то Фалкао като напусна кво стана че не се сетих - бая кретаме тази година без него....а и ако ти си фен на купите, феновете на Атлети сме фенове на отбора
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- Capitan Puyol
Не съм фен на купите щото съм преживял няколко нулеви периода на Барса и съм останал фен (95-98) и след това най-дългия (2000-2005). Просто е дразнещо как изведнъж ви се вдигна самочувствието на феновете на Атлетико, а допреди да дойде Симеоне въобще не се вясвахте по форуми и на други места и въобще не ви се чуваха гласчетата. То и днес даже по улиците още не съм видял човек с фланелка на Атлетико, макар сега да ви е най-добрия период в историята като цяло.
Тоя сезон мачовете с вас са изравнени, ама миналия с вездесъщия за вас Фалкао ви бихме 4-1 на Кампа и то след като ни поведохте, така че и другата седмица най-много пак да ядосате звяра и да ви се случи случка.
Иначе ми е интересно ако ви напусне Диего Коща с кого ще го замените.
Тоя сезон мачовете с вас са изравнени, ама миналия с вездесъщия за вас Фалкао ви бихме 4-1 на Кампа и то след като ни поведохте, така че и другата седмица най-много пак да ядосате звяра и да ви се случи случка.
Иначе ми е интересно ако ви напусне Диего Коща с кого ще го замените.
- JackPackage
- Контакти:
По - старите потребители знаят откога аз "надигам глас" за Атлети - откакто съм се регистрирал, но това е без значение
Ако напусне все ще го заменим с някой и Диего Коща, както заменихме Торес, Кун, Форлан и Фалкао преди това - при нас играе ОТБОРА не индивидуалностите
А за фланелките - от промиване на мозъците с Барса и Реал така се получава, но ние може да сме малко, но сме качествени
Ако напусне все ще го заменим с някой и Диего Коща, както заменихме Торес, Кун, Форлан и Фалкао преди това - при нас играе ОТБОРА не индивидуалностите
А за фланелките - от промиване на мозъците с Барса и Реал така се получава, но ние може да сме малко, но сме качествени
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Не знам какво ще става, ама искам Атлетико - шампион, че Барса и Реал немога да ги понасям.