Левски - Лудогорец 39 кръг
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски - Лудогорец 39 кръг
Днес бях на "гнездото" да гледам юношите срещу Ботев и видях някои от първия отбор да тренират . Това значи ,че със сигурност мача пропускат Владо , Кайсара , Мисиджан , Моци , Ешпиньо ...др незнам кои видях , то нея със сигурност . За жалост и Кристиян Китов тренираше с тях , което значи че също няма да вземе участие , но каза че най-вероятно ще играе в последния кръг 

- modor
- Контакти:
Пелето, няма да играе. Добрите новини продължават 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Zaash написа:Betchualeng Arnaikem написа:Zaash написа:До terata
Ти да не си доволен от това, което играе Левски?
Или подкрепяш отбора щото сега е трудно и си истински левскар, а ние останалите дето ходим на мач само когато отбора е в Европа или поне е достатъчно силен, не сме!
Или пък няма значение какво играе отбора важното е да сме там па ако има и с кой да се сбием няма значение как е свършил мача...
Мога още много да ти пиша в този дух, но си мисля, че ти и сам се досещаш накъде бия.
Само ще ти дам един пример: Домусчиев спомена след срещата с президента на Лацио за сложния проблем с феновете на големите отбори. Същия проблем който имат и нашите големи отбори и същия проблем заради, който разумни бизнесмени като Домусчиев няма да акустират на Герена... Същата причина заради която много левскари които не са стъпвали скоро на Герена отидоха на Васил Левски срещу Лацио и Валенсия...
Те не са по-малко левскари от теб, но ги е срам от този Левски, както ги е срам от левскарите които подкрепиха Лацио... и от тези дето позорно изгониха Ивайло Петев, независимо от причината!
Това не бива и не може да се асоциира Васил Левски!
Аз подкрепям отбора не само защото като съм бил малък и роднини са били левскари, а най- вече защото искам футболен клуб Левски да прославя Апостола по Европа пък макар и чрез спорта, а не за 20 години да ме е срам, че се кръстил така и един единствен път, преди горделивото но трагично участие в ШЛ, ме е накарал да съм щастлив, че отбора носи това свято име!
За мен преди всичко е името на Апостола, не отбора!!! , а предполагам и за много други, като си говоря с други левскари!
Така че ти си ходи на Герена и се гордей, че си част от тази агония!!!
Терата не е съвсем прав, но и ти прозвуча като че ли ще ходиш едва ли не само ако Левски печели. Ти си знаеш, но за мен това е тъпо. Мен много повече ме дразни Борат от загубата в даден мач примерно, дразни ме не самия факт, че изпускаме ЕКТ а това, че се стигна дотук след мърдосването на едни дървета по терена и т.н. Спрете да живеете за резултати и победи.. те не са всичко. Пък и победите винаги свършват за да започнат отново.
Ако на теб ти се вижда тъпо, че футболния клуб създаден да прославя името на един от най великите българи се представя повече от трагично от спортна гледна точка срещу отбори като:
Антверпен, Олимпия, Дебрецен, Иртиш, Тампере... нещо повече Левски стъпка преди да постигне най- значимите си успехи за последните 20 години беше на косъм да отпадне от Публикум!!!
Чувал ли си ги тези отбори преди Левски да играе с тях? Аз лично не бях. А със сигурност пропускам някои провали... И ако за много от левскарите това име се асоциира просто с футболния клуб, то за мен е срам че се асоциира с името на Аполстола!! Аз искам всички истински левскари да не са просто футболни запалянковци и по някакъв начин да покажат на всички на Герена до пазача на паркинга че служат на нещо свято, а не на Батков Грашнов (бог да го прости) или Лафчис!!!!
Ако това ти се вижда тъпо, значи изобщо не разбираш за какво говоря!
И айде пак се завъртяхме около това, че отбора пада а не бие. Не около причините да става така, а покрай факта, че отбора не е хегемон и машина за победа. Победите и само те явно определят фенщината на някои хора мда...
Ако ти пък не си ме разбрал просто няма смисъл дори да ти се обръща внимание.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
-
- Контакти:
За тотото :
11 Май
19:30
Левски София - Лудогорец Разград
1.75 3.70 4.20
11 Май
19:30
Левски София - Лудогорец Разград
1.75 3.70 4.20
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Отборът трябва да изиграе един добър мач, с победа и така да покаже на феновете, че "където е текло - пак ще тече" и да сложи основата за трезва оценка на "пансиона за полуиграчи" и подобаваща шампионска визия за бъдещето.
Betchualeng Arnaikem написа:Zaash написа:Betchualeng Arnaikem написа:Zaash написа:До terata
Ти да не си доволен от това, което играе Левски?
Или подкрепяш отбора щото сега е трудно и си истински левскар, а ние останалите дето ходим на мач само когато отбора е в Европа или поне е достатъчно силен, не сме!
Или пък няма значение какво играе отбора важното е да сме там па ако има и с кой да се сбием няма значение как е свършил мача...
Мога още много да ти пиша в този дух, но си мисля, че ти и сам се досещаш накъде бия.
Само ще ти дам един пример: Домусчиев спомена след срещата с президента на Лацио за сложния проблем с феновете на големите отбори. Същия проблем който имат и нашите големи отбори и същия проблем заради, който разумни бизнесмени като Домусчиев няма да акустират на Герена... Същата причина заради която много левскари които не са стъпвали скоро на Герена отидоха на Васил Левски срещу Лацио и Валенсия...
Те не са по-малко левскари от теб, но ги е срам от този Левски, както ги е срам от левскарите които подкрепиха Лацио... и от тези дето позорно изгониха Ивайло Петев, независимо от причината!
Това не бива и не може да се асоциира Васил Левски!
Аз подкрепям отбора не само защото като съм бил малък и роднини са били левскари, а най- вече защото искам футболен клуб Левски да прославя Апостола по Европа пък макар и чрез спорта, а не за 20 години да ме е срам, че се кръстил така и един единствен път, преди горделивото но трагично участие в ШЛ, ме е накарал да съм щастлив, че отбора носи това свято име!
За мен преди всичко е името на Апостола, не отбора!!! , а предполагам и за много други, като си говоря с други левскари!
Така че ти си ходи на Герена и се гордей, че си част от тази агония!!!
Терата не е съвсем прав, но и ти прозвуча като че ли ще ходиш едва ли не само ако Левски печели. Ти си знаеш, но за мен това е тъпо. Мен много повече ме дразни Борат от загубата в даден мач примерно, дразни ме не самия факт, че изпускаме ЕКТ а това, че се стигна дотук след мърдосването на едни дървета по терена и т.н. Спрете да живеете за резултати и победи.. те не са всичко. Пък и победите винаги свършват за да започнат отново.
Ако на теб ти се вижда тъпо, че футболния клуб създаден да прославя името на един от най великите българи се представя повече от трагично от спортна гледна точка срещу отбори като:
Антверпен, Олимпия, Дебрецен, Иртиш, Тампере... нещо повече Левски стъпка преди да постигне най- значимите си успехи за последните 20 години беше на косъм да отпадне от Публикум!!!
Чувал ли си ги тези отбори преди Левски да играе с тях? Аз лично не бях. А със сигурност пропускам някои провали... И ако за много от левскарите това име се асоциира просто с футболния клуб, то за мен е срам че се асоциира с името на Аполстола!! Аз искам всички истински левскари да не са просто футболни запалянковци и по някакъв начин да покажат на всички на Герена до пазача на паркинга че служат на нещо свято, а не на Батков Грашнов (бог да го прости) или Лафчис!!!!
Ако това ти се вижда тъпо, значи изобщо не разбираш за какво говоря!
И айде пак се завъртяхме около това, че отбора пада а не бие. Не около причините да става така, а покрай факта, че отбора не е хегемон и машина за победа. Победите и само те явно определят фенщината на някои хора мда...
Ако ти пък не си ме разбрал просто няма смисъл дори да ти се обръща внимание.
Определят фенщината????
Наистина изобщо не включваш.
Въобще не ти говоря за футбол...
става дума за позор над името!!!
И въпреки че съм привърженик на отбора се питам това ли е смисъла?!! просто да съм му верен???!
Независимо че опозорява името на Апостола!!!
Сега поне схващаш ли?
И въобще не ми пука дали ми обръщаш внимание ти или който и да било. Не страдам от липса на внимание!!!
-
- Контакти:
Абе не е правилно това дето се пише ..... е дай като падаме да не бъдем за отбора така ли ? Ми и мен ме е яд и ме е срам като падаме , но отбора трябва да се подкрепя ...... Айде отговори ми , баскетбола като варви добре , ходиш ли да ги гледаш баскетболистите ? Или пък като си за името , интересуваш ли се от другите отбори в България , които се казват Левски ? Е като ще сме за имената - защо по дяволите не подкрепяш Ботев Пловдив например? За мен трябва да си с отбора в добро и в зло ..... да се ядосваш при загубите и да се радваш при победите . И аз искам да сме всяка година шампиони ама не става ........ И под това да си с отбора нямам предвид да ходиш на всеки мач на Левски ..... все пак си имаш личен живот и ангажименти ..... аз например не съм от София и съм ходил на много повече гостувания отколкото на домакинства .... и на мен ми се искаше да живея в София ( нямаше да пропусна домакинство ) , но не съм от София, а за да отида на мач в София 50-60 лева ще трябва да ги прежаля ( и това в най-добрия случай ) ...... това са само парите , а времето е нещо друго ( че не го имаме и него в много ). Но пък примерно да отида на някое по-близко гостуване не е чак такъв проблем ( времето и парите са по-малко ) . Аз между другото да отворя една тема ..... много ама много се чудя най-вече на софиянци защо не го пълнят този стадион ....... е направо незнам ..... да речем грубо казано 2 милиона , а в момента 15 000 не могат да отидат на мач....... ама както вече казах товка е друга тема и няма смисъл да се пише по нея в момента!
PFK_Levski написа:Абе не е правилно това дето се пише ..... е дай като падаме да не бъдем за отбора така ли ? Ми и мен ме е яд и ме е срам като падаме , но отбора трябва да се подкрепя ...... Айде отговори ми , баскетбола като варви добре , ходиш ли да ги гледаш баскетболистите ? Или пък като си за името , интересуваш ли се от другите отбори в България , които се казват Левски ? Е като ще сме за имената - защо по дяволите не подкрепяш Ботев Пловдив например? За мен трябва да си с отбора в добро и в зло ..... да се ядосваш при загубите и да се радваш при победите . И аз искам да сме всяка година шампиони ама не става ........ И под това да си с отбора нямам предвид да ходиш на всеки мач на Левски ..... все пак си имаш личен живот и ангажименти ..... аз например не съм от София и съм ходил на много повече гостувания отколкото на домакинства .... и на мен ми се искаше да живея в София ( нямаше да пропусна домакинство ) , но не съм от София, а за да отида на мач в София 50-60 лева ще трябва да ги прежаля ( и това в най-добрия случай ) ...... това са само парите , а времето е нещо друго ( че не го имаме и него в много ). Но пък примерно да отида на някое по-близко гостуване не е чак такъв проблем ( времето и парите са по-малко ) . Аз между другото да отворя една тема ..... много ама много се чудя най-вече на софиянци защо не го пълнят този стадион ....... е направо незнам ..... да речем грубо казано 2 милиона , а в момента 15 000 не могат да отидат на мач....... ама както вече казах товка е друга тема и няма смисъл да се пише по нея в момента!
напълно подкрепям мнението ти
-
- Контакти:
Най- лошото в момента е, че заради неадекватното управление на Батков и задкулисни играчи като Тонев, Левски поруга свои футболни икони. И Ивайло Петев да беше станал треньор, пак щяхме да сме в това положение- нито имаме отбор, нито стадион. И феновете не са виновни за това- нито най- крайните, нито тези, които посещават стадиона веднъж годишно. С Тодор Батков собственик и Иво Тонев шеф в сянка, ТОЛКОВА. И най- добрият треньор да вземем, с най- добрите играчи, ще се стабилизираме временно, най- много година и отбора пак ще се срине. Примери бол, да ви припомня ли какво стана след участие в ШЛ и четвъртфинал в Европа. Батков давал пари!!!! Въпросът е не само да даваш пари, а и да ги управляваш разумно. Тонев носел отговорност и много обичал Левски!!!!? И как точно носи отговорност?- с голи обещания за неясното бъдеще.