Ще спасим ли ЦСКА София ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Ще спасим ли ЦСКА София ?

Мнениеот GOLEADOR » 10 май 2014 12:57

russia написа:[
Какво да давам аз, смяташ, че на 24.05. няма да има тема за юбилея на Левски ли? Наистина ли го мислиш? Както и да е, приятен ден на всички!

Честит юбилей на Левски за всички подуенци които празнуват на тази дата (Дамянов1963 примерно)!На днешния ден преди 103 години е създаден синия клуб.Да ви е честито и дано тази годишнина ви направи малко по-добри хора! :lol: :lol: :lol:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 май 2014 13:00

russia написа:
damyanov1963 написа:
russia написа:
damyanov1963 написа:
Venko123 написа:Направихте богат един откачалник като Тити ревлата...И то за да докара петия отбор на резервите на някакъв средняк в Италия на име Лацио :mrgreen: :lol:

Юношите брато, пропусна да напишеш юношите! ПЕТИЯ ОТБОР НА 25-ИЯ ЮНОШЕСКИ СЪСТАВ НА СРЕДНЯШКИЯ В СЕРИЯ Ь НА ИТАЛИЯНСКОТО ПЪРВЕНСТВО ЛАЦИО!

Точно така, ти го написа! На което място сте, съответно и с такъв отбор ще си джиткате!
Само че темата е за ЦСКА, а не за "Левски"! Ако искате да не ви задръстим с помия юбилейната тема, разкарайте се! ;)

Дори и не подозираш колко си прав. Когато Байерн играха мачовете си с Левски за юбилеите му бяха шампиони на Германия ;) А нашата юбилейна тема отдавна сте я задръстили с какво ли не, така че вече е все едно. Давай!

Какво да давам аз, смяташ, че на 24.05. няма да има тема за юбилея на Левски ли? Наистина ли го мислиш? Както и да е, приятен ден на всички!

Сигурен съм, че ще има и това е съвсем нормално, както и че и за вашата 100 годишнина ще има. Пожелавам ти тогава да пишеш и за нея, все пак си младо момче и вероятно ще имаш тази възможност.
И от мен приятен ден!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 май 2014 13:05

GOLEADOR написа:
russia написа:[

Честит юбилей на Левски за всички подуенци които празнуват на тази дата (Дамянов1963 примерно)!На днешния ден преди 103 години е създаден синия клуб.Да ви е честито и дано тази годишнина ви направи малко по-добри хора! :lol: :lol: :lol:

Благодаря! Най-вече за това, че ни наричаш ХОРА, а не ГОВЕДА! Ти изглежда си малко по-добър човек от твоите съотборници!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 10 май 2014 13:15

Темата е яка,интересно ми беше и изчетох почти всички мнения. 4000 акционери.Сърца червени,сърца милиони,КЪДЕ СТЕ?Томов е брилянтен комбинатор.С тези акции,независимо от крайния резултат,той има полезен ход.
Емисията не се осъществява,Томов:"Ето господа цесекари,дадохме възможност на всеки,който обича клуба да влезне в управлението,уви оказа се,че червената общност не е това,което всички мислихме"
Разбира се,че акциите ще бъдат изкупени,това го знае всяко хлапе.Просто се изчаква дедлайна и големия играч ;) .Апашо няма да иска да връща пари,дори може именно ТОЙ да е големия играч,какъв ПР,а?А където има пари,там има и далавера.
ЦСКА не фалира миналата година,и тази сигурно няма.Но си мисля,дали след още 1 няма да съжалявате,защото пътя от В група до А група е 3 години,питайте жълтурите.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 май 2014 13:26

luxorus написа:Темата е яка,интересно ми беше и изчетох почти всички мнения. 4000 акционери.Сърца червени,сърца милиони,КЪДЕ СТЕ?Томов е брилянтен комбинатор.С тези акции,независимо от крайния резултат,той има полезен ход.
Емисията не се осъществява,Томов:"Ето господа цесекари,дадохме възможност на всеки,който обича клуба да влезне в управлението,уви оказа се,че червената общност не е това,което всички мислихме"
Разбира се,че акциите ще бъдат изкупени,това го знае всяко хлапе.Просто се изчаква дедлайна и големия играч ;) .Апашо няма да иска да връща пари,дори може именно ТОЙ да е големия играч,какъв ПР,а?А където има пари,там има и далавера.
ЦСКА не фалира миналата година,и тази сигурно няма.Но си мисля,дали след още 1 няма да съжалявате,защото пътя от В група до А група е 3 години,питайте жълтурите.

Такъв хубав зоопарк имате - не ти ли харесва там, та си хванал клавиатурата?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 май 2014 13:44

Кировец написа:
luxorus написа:Темата е яка,интересно ми беше и изчетох почти всички мнения. 4000 акционери.Сърца червени,сърца милиони,КЪДЕ СТЕ?Томов е брилянтен комбинатор.С тези акции,независимо от крайния резултат,той има полезен ход.

:lol: Ако не друго, поне такива бисери може да чуеш(пардон, прочетеш) в тоя форум. Ще взема да си ги записвам :)
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 10 май 2014 14:08

Прекалено много се залага на загрижеността на Сашо Апашо да спаси ЦСКА. Какво стана със сигурните спасители от Хонг Конг, Англия и др., които Лупи щеше да доведе? Такъв балон ще бъде и купуването на акциите. Лупи пак няма да е КАПО, вЕрвайте! Всичко друго са ала-бала приказки за наивниците от Панчарево. Добре, че е синьото Политбюро на БФС, истинският спасител на ЦСКА пред УЕФА. За кой ли път вече? :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 май 2014 14:44

Кировец написа:

Цъцъцъцъ...... Какви светли думи от един мнооого принципен колега!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 май 2014 14:47

САМО ЦСКА написа:В началото бях оптимист за кампанията, даже си бях направо сигурен в успеха и. Сега вече не знам. Безкрайно съм разочарован от пасивността на привържениците. Аз също съм разговарял с мои приятели, фенове на ЦСКА и на въпроса дали и те ще си купят се почва: не се знае какво ще стане, на Лупи пари не давам, сега нямам възможност, те пък точно моите ли ще помогнат и т.н. Толкова години искаме да не сме зависими от прищявките на един човек и сега когато имаме тази възможност не правим нищо. Никой не може да ме убеди, че не може да отдели поне 30 лева за любимия си отбор (с малки изключения)! Даже в другата тема за акциите бяха писали за едно момче с инвалидна пенсия, дето си било купило. Щом той може, значи всеки може. А за кръчми и други простотии дават. Приемете го като един вид дарение, без да чакате нищо в замяна. Толкова ли е трудно?! Никой няма да обеднее или пък да му се съсипе живота без някакви си 30, 40 или 50 лева, така си мисля аз. Дано успеем все пак!

Ами то, ако си сигурен че парите ще отидат за любимия ти отбор, да ги дадеш. Но как да си сигурен, като никой не ти дава отчет. Аз например още пускам смс-и за Левски, без да съм сигурен къде отиват. Просто си казах, ако някой злоупотребява с тях - Господ да го съди, пък каквото ще да стане.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 10 май 2014 15:08

damyanov1963 написа:
САМО ЦСКА написа:В началото бях оптимист за кампанията, даже си бях направо сигурен в успеха и. Сега вече не знам. Безкрайно съм разочарован от пасивността на привържениците. Аз също съм разговарял с мои приятели, фенове на ЦСКА и на въпроса дали и те ще си купят се почва: не се знае какво ще стане, на Лупи пари не давам, сега нямам възможност, те пък точно моите ли ще помогнат и т.н. Толкова години искаме да не сме зависими от прищявките на един човек и сега когато имаме тази възможност не правим нищо. Никой не може да ме убеди, че не може да отдели поне 30 лева за любимия си отбор (с малки изключения)! Даже в другата тема за акциите бяха писали за едно момче с инвалидна пенсия, дето си било купило. Щом той може, значи всеки може. А за кръчми и други простотии дават. Приемете го като един вид дарение, без да чакате нищо в замяна. Толкова ли е трудно?! Никой няма да обеднее или пък да му се съсипе живота без някакви си 30, 40 или 50 лева, така си мисля аз. Дано успеем все пак!

Ами то, ако си сигурен че парите ще отидат за любимия ти отбор, да ги дадеш. Но как да си сигурен, като никой не ти дава отчет. Аз например още пускам смс-и за Левски, без да съм сигурен къде отиват. Просто си казах, ако някой злоупотребява с тях - Господ да го съди, пък каквото ще да стане.

И аз така си казах-Господ да го съди лупи.Човек трябва да прави каквото трябва,пък да става каквото ще.Поне моята
съвест ще е чиста,за другите не отговарям.Има кой да ги съди.Но за всичко сме силни само на думи.Тук е пълно с "политкомисари"които скачат на всяко мнение различно от "партийната директива" и с това се изчерпва цялата им подкрепа към клуба.Видяха се и милионите фенове на двата гранда колко са и колко пари струват.Царе са на това по
цял ден да се замерят с глупости,простотии и обиди.Злобата,завистта и собствената некадърност в живота им пречи
да приемат успеха на друг.

Върни се в “ЦСКА”