Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Re: Фен на Ботев си прави епична гавра с Петричев

Мнениеот IvailoRz » 09 май 2014 23:10

Всъщност съм мургав ама не чак като себеподобните ти от Коматево и Столипиново ;) .

Кво ся ... забранено е да се радваме така ли казват грандовете ? Та ние даже не сме се радвали по форумите ... да си видял тема Лудогорец шампион ? Да си видял нещо подобно някой да се бие в гърдите и нз си кво там ...

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 09 май 2014 23:11

Аз се радвам на успехите на Лудогорец, защото тяхната поява действа като цедка. Разчистихме се от глорихънтъри, видя се кои са селските комплексари, кои имат комплекси на тема София и така нататък. Това е една чудесна "корекция в тренда". Сега обаче дойде време за разчистване. Ще има много писъци следващия сезон :mrgreen: Бедните провинциални ( като манталитет ) душички, и без това толкова рядко виждат радост и все е за много кратко. Тъкмо надигнат малко глави и пак в калта.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 09 май 2014 23:13

IvailoRz написа:Всъщност съм мургав ама не чак като себеподобните ти от Коматево и Столипиново ;) .

Кво ся ... забранено е да се радваме така ли казват грандовете ? Та ние даже не сме се радвали по форумите ... да си видял тема Лудогорец шампион ? Да си видял нещо подобно някой да се бие в гърдите и нз си кво там ...

И кой да празнува, кой да ги отваря темите ? Вие сте 3-ма души, а глорихънтарите не са свикнали да правят нещо, те чакат на готово.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 09 май 2014 23:15

Logical person написа:
IvailoRz написа:Всъщност съм мургав ама не чак като себеподобните ти от Коматево и Столипиново ;) .

И кой да празнува, кой да ги отваря темите ? Вие сте 3-ма души, а глорихънтарите не са свикнали да правят нещо, те чакат на готово.

Ти така си мислиш. ;)
Тия фен клубове във всеки град кой ги прави ??
Сигурно някой друг. Наивник !!! :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 09 май 2014 23:15

Ти не забеляза ли колко хора се изнесоха или поне спряха да пишат във форума . Чак се чудя откъде имам нерви все още да го правя , хем знам че нервите трябва да се пазят и да не се хабят особоно за глупости , особено заради простаци ! ;)

Предател
Контакти:

Мнениеот Предател » 09 май 2014 23:19

IvailoRz написа:
subzero написа:Продължавам да се чудя защо се занимавате с това недоразумение.
Нека са радват !!! За кратко ще е... ;)
После Ивайло от Разград ще стане пак Ivo_CSKA или Ivailo1914.
Лудогорец и Черноморец ще си спретват люти дербита в някоя долна дивизия,а стадиона в Разград отдавна ще е нещо друго,но не и стадион.
Евентуално неучастие на Недоразумението в Европа догодина е началото на техния край. НЕма евро,нЕма Киро !!! ;)
Ай със здраве !!!
А,и честит празник. Нали сте европейци . :mrgreen:

Може да е закратко , но поне ще остане в историята . Нали с това се биете в гърдите .. история и титли . Е ето ви .. 3 титли , купа , суперкупа , 1/8 финал в ЛЕ , на колене Слован , сръбския гранд Партизан , холандския гранд ПСВ , хърватския гранд Динамо , Одеса , и италианския гранд Лацио ..... нека . А твоя безпочвен хейт е безкраен ....все пак аз не съм хейтър и пожелавам на Черноморец стабилизиране и връщане в А група ;)

А ЦСКА и 1914 друг път ...

Не използвай думи на които не ти е ясно значението.Коя история??За някаква еднодневка,смях!!!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 09 май 2014 23:35

mtaraduda написа:Ивайло се ебе, със мургави мъже ...

Поне не си правя шпакли със смешните жабари ! А .. , и научи български ;)

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 09 май 2014 23:45

IvailoRz написа:
mtaraduda написа:Ивайло се ебе, със мургави мъже ...

Поне не си правя шпакли със смешните жабари ! А .. , и научи български ;)

Да правиш си шпакли с рязанградските манафи, начело с петричефф.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 10 май 2014 00:19

"Пловдивчанин показва епична простотия" би трябвало да е заглавието, ако въобще е трябвало да има такова :)

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 10 май 2014 00:34

IvailoRz написа:Ти не забеляза ли колко хора се изнесоха или поне спряха да пишат във форума . Чак се чудя откъде имам нерви все още да го правя , хем знам че нервите трябва да се пазят и да не се хабят особоно за глупости , особено заради простаци ! ;)

Аз пък се чудя къде са ония 40 000.....лудогорци :mrgreen:

Има ли Лудогорциииии.....НЯМААААААААА!

Върни се в “Ботев”