КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Baldzho
Контакти:

Re: Бултрас - Финала !

Мнениеот Baldzho » 09 май 2014 20:26

Явно коментарт ми е останал неразбран. Нямам за цел да се покажа като някакъв безстрашен фен, който е влязъл в чужда агитка с различно шалче и никога не бих тръгнал да се заяждам с други фенове. Правя го за да покажа, че футболът трябва да обединява хората, независимо на кой отбор са фенове, че не трябва да има агресия между тях или нападки. Не всеки е на това мнение, разбирам го, и ако дойда с шала на Нафтата ще е на моя отговорност. Пожелавам и Ботев, и на Лудогорец да направят един интригуващ мач и въпреки симпатиите ми към Ботев ще кажа че трябва да спечели отборът показал по-мъжка и сърцата игра!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 09 май 2014 21:34

тинтири-минтири написа:
botevist1912 написа:Идвай с каквото поискаш, може и с черно-бяла тениска. После само да не кажеш, че не ти е казано.

Уви билетите за секторите с фенове на Лудогорец вече са изчерпани и се налага да вляза в секторите предвидени за вас.
Що се отнася до мен, аз нямам причини на този етап да мразя някого, нито пък съм създавал условия за нещо такова всред вас ( допускам, че факта че съм фен на трикратния шампион и отбор с класи над вашия, не може да бъде причина за омраза при разумните хора?)
Казвам го защото и аз се надявам да дойдета много и даже толкова колкото разправяте, но ако няма да съумеете да се държите прилично по-добре си стойте под тепетата.
Добронамереноста ми касае всички и за това позицията си на стадиона ще обявя след двубоя при нужда, туй като е възможно не всички присъстващи да са прочели съобщението ми или пък да има такива на които да им е омръзнало здравето и да търсят умишлен контакт с "булдозер"!
Освен това си падам по хазарта и ако фен на Ботев ще го боли непоносимо, нека да е на случаен принцип!
Още:
Без димки и пиратки - мразя дим без огън ишум за нищо..!!!
Не ми допада лицемерието и поради тази причина, няма да приемам поздравления за купата от вас - нито авансово, нито след двубоя.
Бъдете по-умерени в настроенията, защото това ще ви спести много допълнителни душевни страдания и нарастване на комплексицизма налегнал перманентно остатъка от феновете на Ботев!
Мнениеот Dexter Lord на 09 Май 2014 16:22

Няма ли модератори в този форум?!
:
"Бултрас - Финала ! " - Макар да звучи изключително комплексарски като заглавие, това едва ли е достатъчно условие така да се казва тема с подобен замисъл дори и във вашия подфорум!
Все пак форума си има правило, че заглавието на темата трябва да носи ясна информация за потребителите му!?
Едвам намерих темата на мача за купата срещу трикратния шампион на България - Лудогорец!
" Бултрас " от кой език и кой речник е дума и имали някъкъв смисъл тя?

Прочети преди да коментираш-никъде не е написано,че това е темата за мача!
Ако наистина не знаеш какво значи "Бултрас"-насочи се към друг спорт,примерно хокей на трева.
Другите ти писаници изобщо не заслужават коментар,така не се бях смял отдавна :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 10 май 2014 00:44

тинтири-минтири написа:
Plovdiv 100 написа:
тинтири-минтири написа:
botevist1912 написа:Идвай с каквото поискаш, може и с черно-бяла тениска. После само да не кажеш, че не ти е казано.

Уви билетите за секторите с фенове на Лудогорец вече са изчерпани и се налага да вляза в секторите предвидени за вас.
Що се отнася до мен, аз нямам причини на този етап да мразя някого, нито пък съм създавал условия за нещо такова всред вас ( допускам, че факта че съм фен на трикратния шампион и отбор с класи над вашия, не може да бъде причина за омраза при разумните хора?)
Казвам го защото и аз се надявам да дойдета много и даже толкова колкото разправяте, но ако няма да съумеете да се държите прилично по-добре си стойте под тепетата.
Добронамереноста ми касае всички и за това позицията си на стадиона ще обявя след двубоя при нужда, туй като е възможно не всички присъстващи да са прочели съобщението ми или пък да има такива на които да им е омръзнало здравето и да търсят умишлен контакт с "булдозер"!
Освен това си падам по хазарта и ако фен на Ботев ще го боли непоносимо, нека да е на случаен принцип!
Още:
Не ми допада лицемерието и поради тази причина, няма да приемам поздравления за купата от вас - нито авансово, нито след двубоя.
Бъдете по-умерени в настроенията, защото това ще ви спести много допълнителни душевни страдания и нарастване на комплексицизма налегнал перманентно остатъка от феновете на Ботев!

:
"Бултрас - Финала ! " - Макар да звучи изключително комплексарски като заглавие, това едва ли е достатъчно условие така да се казва тема с подобен замисъл дори и във вашия подфорум!
Все пак форума си има правило, че заглавието на темата трябва да носи ясна информация за потребителите му!?
Едвам намерих темата на мача за купата срещу трикратния шампион на България - Лудогорец!

Дай едно телефонче да ти се обадя в кой сектор съм . С удоволствие ще ти покажа кон боб яде ли отворко! Бахти наглярите майна, няма такава измет.

На кой му дреме за тебе бре фъстък...!
И ако някой те нашляпа на мача, не разчитай това непременно да съм бил аз!
Може и ваше момче да е било, просто защото не му понасят кретените!

Дай телефонче де?

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 10 май 2014 08:51

На маймунката на дума ли му плащат? Явно е някакъв феномен "литературна бабанка". :)
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 10 май 2014 09:24

тинтири-минтири написа: Уви билетите за секторите с фенове на Лудогорец вече са изчерпани и се налага да вляза в секторите предвидени за вас.

Идеално, тъкмо малко разтуха на почивката!
Сектор В
Блок 15
Ред 19
Място 20

Бъди точен!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 10 май 2014 10:15

тинтири-минтири написа:

Още:

:

И пушек ще има, и шум ще има.
Никой няма да ти честети купата, защото купата е жълта. А и да не е, пак няма да ти честитя, защото си нагляр.
Ако някой ще бъде мачкан от "булдозер", по вероятно е това да си ти.
Заповядай в нашите сектори, но се снишавай и се дръж прилично.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 10 май 2014 11:45

Маймуната тинтири да не забрави да се обади като дойде. Да доведе и орлицата Ферхунде, ако я намерят дотогава, че няколко канарчета й готвят генг-бенг.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
тинтири-минтири

Мнениеот тинтири-минтири » 10 май 2014 11:52

Cicero написа:
тинтири-минтири написа: Уви билетите за секторите с фенове на Лудогорец вече са изчерпани и се налага да вляза в секторите предвидени за вас.

Идеално, тъкмо малко разтуха на почивката!
Сектор В
Блок 15
Ред 19
Място 20

Бъди точен!

Това място, на кенеф го обърнахте Пловдивчани!
Преди две години един седна там като аслан и си тръгна на*ран.
Не искам да те обиждам. Написах горното защото има рима и е вярно!
Поведението ви провокира подобни реакции и ако човек преодолее възпитанието си не му е проблем да влезе във вашия тон!
Действително съм фен на Лудогорец и ще бъда всред ваши фенове.
Не изпитвам НИКАКЪВ респект от този факт. Не е необходимо да се превръщате в форумни хулигани!
Изглежда жалко и инфантилно!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 10 май 2014 11:57

Жалкият трол се прави на добронамерен и не спира да провокира. Раздава и нареждания кой как да се държи и къде да ходи...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 10 май 2014 12:05

Тия разградски туземци правят всичко възможно, за да могат преди и след мача да страдат.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Ботев”