Каква ЦСКА ще спасявате? Аз го бях писал и по-рано. Това е пълен абсурд да се вярва на Томов. И да ме извиняват представителите на нежния пол, но ще ви го кажа по-директно. Тоя човек, Томов, от една камара време, по един много хитър, интересен начин, ви замазва очите, гали ви по дупето, но така ще ви го нахендри накрая, че очите ви ще изскочат. Та тоя същия вие го гонихте само се сетете по какъв начин от Армията, имаше протести, пламенни изказвания и т.н., а сега попаднах на видео в спортал, на което стадионът поздравяваше Томов за рождения му ден

Без коментар! Гледай само какво прави отчаянието. Залъга ви, замаза ви очите, като разду едва ли не, че той е спасителят на коня, който ви спасява от ламята Титан, бихте най-слабият Левски от както съм им фен (това са вече 20 години) и вече всичко е розово, летят слончета и купидончета. Лупи дойде на Армията само и единствено от лични интереси, да си излъска наново имиджа. И вие му помагате.
Лошо прави и вашият любимец Тройчо (сам поиска така да му казват), който още върти плочата, едва ли не, колко зле сте били и пак как сте тук. Ами, ако вие сте зле, тогава какво да кажат Локо Пд, Черно Море, Черноморец?