Ще спасим ли ЦСКА София ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Re: Ще спасим ли ЦСКА София ?

Мнениеот djd » 09 май 2014 20:46

velez написа:Добре де,а някой знае ли ако тази кампания за закупуване на акции се окаже неуспешна какво става ? Тези които са си купили акции ще си получат ли парите обратно ? Клуба ще стане ли акционерно дружество...и изобщо какво би се случило ако акцията не успее ?

Да. Парите за акциите си ги вземаш обратно. Комисионната - гори.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 09 май 2014 20:47

Ал.Томов е долен лъжец и измамник,още в началото го следя и се чудя на акъла на тези които му се връзват.Спомнете си когато дойде за втори път и се обяви като представител на 50-60 големи бизнесмени от групата "червени шампиони",но искали да останат в тайна,почнаха обещания за другата седмица че щели да се обявят,после дойде комедианта Лоурън Дейвис,беше представен като милионер,а после само като представител на новия голям спонсор и пак се почна-другата седмица,а след това пък се обяви това за акциите и така вече 1 година Лупи е обявяван за спасител,свалят му се звезди,а човек като Чакмаков беше оплют

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 май 2014 20:52

velez написа:Добре де,а някой знае ли ако тази кампания за закупуване на акции се окаже неуспешна какво става ? Тези които са си купили акции ще си получат ли парите обратно ? Клуба ще стане ли акционерно дружество...и изобщо какво би се случило ако акцията не успее ?

Клубът си е акционерно дружество още от времето на Любо Пенев в края на 90-те.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 май 2014 20:52

Нищо не става,ще стане при успех на IPO.Да,парите се връщат.
Така че,няма нужда да изпадате в хистерия(ЦСКА-рите)!Може би ще се наложи да продадем някои футболисти,но това ще е. ;)
Успехът на IPO не е гаранция за неземно богатство,но може да ни помогне!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 09 май 2014 20:57

Повечето хора даже не знаят колко е минималния пакет,един казва 20,друг 30....
Ето една от причините,много сме зле информирани.Минималния пакет е 10 акции с номинал 3 лева=30 лева
http://www.elana.net/trading/cska/
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 09 май 2014 20:57

Tommi написа:
petko.h.markov написа:"Не народ,а мърша"-колко точно го е казал поета.Не мога да го приема,че в София няма 20 000 привърженици на ЦСКА,които да отделят 100лв./дори и заем от приятели,роднини/ и да купят акции.Стандарта на живот тук е доста
по-висок от провинцията, така че тези пари не смятам,че са проблем още повече,че имаше почти 2 месеца да ги съберат.
Явно нищо не става от нас.

А писателят го е казал още по-точно - "Разни хора, разни идеали". Всеки си има някаква причина, не е задължително да е финансова, заради която не иска да участва. Един може да не вярва на Томов, друг може да не харесва такъв модел на управление, трети нещо друго. Това нито го прави по-малко цесекист от вас, нито означава, че от него нищо не става. Много по-грозно е да си купиш акции, за да се хвалиш колко голям цесекист си.

Ходих войник след завършване на висшето си образование.От там съм за помнил два израза.Единият е актуален сега "И най-идиотската постъпка си има свое философско оправдание" За мен въпросът е принципен.Аз въобще не му вярвам
на лупи,но тогава как можеш да искаш нещо от клуба,когато не си дал ти.Срамота е на мача с Литекс да има 1500 зрители и тези които не са били тогава ще ти изкарат хиляди причини да не дойдат.И защо пишеш последното изречение?

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 май 2014 21:06

Каква ЦСКА ще спасявате? Аз го бях писал и по-рано. Това е пълен абсурд да се вярва на Томов. И да ме извиняват представителите на нежния пол, но ще ви го кажа по-директно. Тоя човек, Томов, от една камара време, по един много хитър, интересен начин, ви замазва очите, гали ви по дупето, но така ще ви го нахендри накрая, че очите ви ще изскочат. Та тоя същия вие го гонихте само се сетете по какъв начин от Армията, имаше протести, пламенни изказвания и т.н., а сега попаднах на видео в спортал, на което стадионът поздравяваше Томов за рождения му ден :o Без коментар! Гледай само какво прави отчаянието. Залъга ви, замаза ви очите, като разду едва ли не, че той е спасителят на коня, който ви спасява от ламята Титан, бихте най-слабият Левски от както съм им фен (това са вече 20 години) и вече всичко е розово, летят слончета и купидончета. Лупи дойде на Армията само и единствено от лични интереси, да си излъска наново имиджа. И вие му помагате.
Лошо прави и вашият любимец Тройчо (сам поиска така да му казват), който още върти плочата, едва ли не, колко зле сте били и пак как сте тук. Ами, ако вие сте зле, тогава какво да кажат Локо Пд, Черно Море, Черноморец?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Sokrates
Контакти:

Мнениеот Sokrates » 09 май 2014 21:07

Потомствен любител съм на ЦСКА от над 20 г. Не казвам "фен", защото честно казано отдавна не съм ходил на мач (май за последно бях на мача с Омония преди няколко години), въпреки че редовно ги следя когато ги дават по телевизията. Не харесвам Томов, и не му вярвам, но без него сега отбора нямаше да има този шанс. Все си мисля,че тази емисия може да бъде полезна в сегашния момент, стига да приключи успешно. Лично аз си купих 40 акции. Знам че не е много, толкова можах да отделя от семейния бюджет, и да си призная- не болеше :) Чудя се - при толкова ЦСКА-ри, как няма 15-20000 души да извадят по 50-100 лв, по-скоро явно са объркани от разнопосочните информации и най-вече от самата личност на Томов. Очевидно на много хора не им става ясно, че сега е момента да помогнем на отбора на който симпатизираме, за да ни радва и за напред. Втори такъв шанс може и да няма. Ясно е че от тея акции няма да се спечели, човек трябва да гледа на тях по-скоро като на безвъзмездно дарение, аз лично за себе си се чувствах длъжен да го направя, макар и да не съм от най-запалените фенове.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 май 2014 21:20

petko.h.markov написа: И защо пишеш последното изречение?

Защото е истина. Един отделил заплатата си за десетина и се изтъпанчил с цялата си рода да се снима какъв цесекист е, една друга чак я имаше на снимка как държи парите за акциите, трети се хвалеше как ще отдели пари за акции, колкото за 2-3 вечери, четвърти не знам какво.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

snakyy
Контакти:

Мнениеот snakyy » 09 май 2014 21:22

Имайте предвид, че ако ЦСКА не си намери сериозен спонсор/собстеник, който да издържа отбора в един красив момент всеки закупил си акции ще стане длъжник на кредиторите на клуба. Тая акция с акциите си е чиста бомба със закъснител, сашо апашо използва парите изкарани от продажбата на акциите за издръжка на отбора, което в българския футбол си е една бездънна яма, и ако в скоро време клубът не излезе на + и то стабилно, ще стане мазало, а той едва ли си е купил, и 1 акция. Ако не вярвате направете си справка със добре измислената световна икономическа криза, в която големите/брокерите намазаха, а балъците акционери останаха на улицата. Има и едно много добре направено американско филмче на тая тема, един пич си вкарал всички пестявания в акции, и вместо на далавера се оказа длъжник.

Върни се в “ЦСКА”