Ще спасим ли ЦСКА София ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Re: Ще спасим ли ЦСКА София ?

Мнениеот nicromanser » 09 май 2014 19:27

k_oleto написа:
nicromanser написа:
k_oleto написа:
nicromanser написа:таксите на банките са проблем за 10 акции искат по 5-12 лв комисионна в зависимост от банката, а и заплатите са малко дори 30 лв в тия времена е проблем за много фенове. аз лично си купих 20 акции повече не мога...

Как точно успя да си закупиш 20 акции ??

пакета чичо ги взе от елана в софия аз тук нямам възможност но са на мое име.

Да си призная и това последното как става - не ми е ясно ?

може да купиш каквото количество искаш на пакет после може да прехвърлиш на всеки колкото искаш може да купиш 1000 и да подариш на някой 10 например не е проблем
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2014 19:29

В държава в която хора се самозапалват понеже не могат да си платят тока не е чудно, че не можем да си продадем акциите. Аз лично два пъти ходих до Армията, и като гледам май съм си купил повече акции от всички известни футболисти на ЦСКА. :roll: По-скоро въпроса трябва да е "Къде са тези, които станаха милионери покрай ЦСКА?". Къде са Стоичков, Бербатов, Стилиян (да е жив и здрав), Костадинов, Лечков, Мартин. А също и Лъчо Танев, Данчев, ЦСКА Възраждане, ЦСКА Завинаги, Червени сърца и т.н. Правят се някакви театрални постановки, че си купуват акции, но по 10-20. На тяхно място аз поне не се бих излагал така. Добрата новина от провала на IPO-то са две. Първо - всички легенди и хрантутници вън! ЦСКА вече няма да се чувства длъжен да ги държи на работа само защото са "легенди". Втората добра новина, е че Тара ще иляди в Левски, тъй като поне в следващите 20 години никой клуб няма да смее да пусне акции. Така остава само ДПС да ги купи и да се разбират с Ботев, кой отбор на кой да бъде сателит.
Последна промяна от Red Warrior на 09 май 2014 19:29, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 май 2014 19:29

да ти кажа: може, но как са на твое име ?

Повечето сте такива - във форума - Лъвове

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 май 2014 19:33

Red Warrior написа:В държава в която хора се самозапалват понеже не могат да си платят тока не е чудно, че не можем да си продадем акциите. Аз лично два пъти ходих до Армията, и като гледам май съм си купил повече акции от всички известни футболисти на ЦСКА. :roll: По-скоро въпроса трябва да е "Къде са тези, които станаха милионери покрай ЦСКА?". Къде са Стоичков, Бербатов, Стилиян (да е жив и здрав), Костадинов, Лечков, Мартин. А също и Лъчо Танев, Данчев, ЦСКА Възраждане, ЦСКА Завинаги, Червени сърца и т.н. Правят се някакви театрални постановки, че си купуват акции, но по 10-20. На тяхно място аз поне не се бих излагал така. Добрата новина от провала на IPO-то са две. Първо - всички легенди и хрантутници вън! ЦСКА вече няма да се чувства длъжен да ги държи на работа само защото са "легенди". Втората добра новина, е че Тара ще иляди в Левски, тъй като поне в следващите 20 години никой клуб няма да смее да пусне акции. Така остава само ДПС да ги купи и да се разбират с Ботев, кой отбор на кой да бъде сателит.

Абе стига с тая Държава и с тия глупости, искам да ти кажа, че си прав частично. В действителност има много бедни наши сънародници, но те уверявам, че съществува много сериозен процент от хора, които могат да изкупят всички акции на куп, така....докато си четат пресата сутрин. Истината е, че мило и драго дават тези /от типа на самозапалващите се/, а останалите гледат сеир

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 09 май 2014 19:34

Аз лично смятам, че има много по-благородни акции от това да се пълнят гушите на Томов и Батков. И ЦСКА, и Левски са почнали едни смешни кампании, едните за юбилей, другите за акции (дарения), използвайки феновете, за да се замажат лайната на ръководствата, съсипали и двата клуба. Фалит, пък Левски/ЦСКА са имена, ще се намери някой да ги поддържа, както стана с Ботев Пловдив. Може да отнеме време, ама резултатите ще са по-добри от тази агония, дето е сега. ЦСКА даже играе по-добре, когато няма средства за купуването на изкуствено оскъпени негърчета и ни би 4 пъти тази година. Ако имаше с какво да си набавят като нас некадърници и те щяха да са в люта битка за петото място.
Последна промяна от Hohohoho на 09 май 2014 19:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2014 19:35

А журналята няма какво да ги коментирам. Тези "червени" сърца лизаха бабалюгите на боклуците докато се готвеха да закрият ЦСКА, а сега питат "къде са червените фенове". А къде бяхте вие "уважаеми" журналисти?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 май 2014 19:37

k_oleto написа:
nicromanser написа:таксите на банките са проблем за 10 акции искат по 5-12 лв комисионна в зависимост от банката, а и заплатите са малко дори 30 лв в тия времена е проблем за много фенове. аз лично си купих 20 акции повече не мога...

Какъв е проблемът да си закупи 20 акции?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 09 май 2014 19:40

Tommi написа:
k_oleto написа:

минималният пакет е 30 :)

А и се взимат в лично качество, после може да бъдат подарени, но официално - закупилият акциите, се явява акционер, а за да бъдат на младежа на името, те трябва да бъдат джиросани и все неща, дето предполагаемият чичо съм сигурен, че ги познава отлично

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2014 19:41

k_oleto написа:
Red Warrior написа:В държава в която хора се самозапалват понеже не могат да си платят тока не е чудно, че не можем да си продадем акциите. Аз лично два пъти ходих до Армията, и като гледам май съм си купил повече акции от всички известни футболисти на ЦСКА. :roll: По-скоро въпроса трябва да е "Къде са тези, които станаха милионери покрай ЦСКА?". Къде са Стоичков, Бербатов, Стилиян (да е жив и здрав), Костадинов, Лечков, Мартин. А също и Лъчо Танев, Данчев, ЦСКА Възраждане, ЦСКА Завинаги, Червени сърца и т.н. Правят се някакви театрални постановки, че си купуват акции, но по 10-20. На тяхно място аз поне не се бих излагал така. Добрата новина от провала на IPO-то са две. Първо - всички легенди и хрантутници вън! ЦСКА вече няма да се чувства длъжен да ги държи на работа само защото са "легенди". Втората добра новина, е че Тара ще иляди в Левски, тъй като поне в следващите 20 години никой клуб няма да смее да пусне акции. Така остава само ДПС да ги купи и да се разбират с Ботев, кой отбор на кой да бъде сателит.

Абе стига с тая Държава и с тия глупости, искам да ти кажа, че си прав частично. В действителност има много бедни наши сънародници, но те уверявам, че съществува много сериозен процент от хора, които могат да изкупят всички акции на куп, така....докато си четат пресата сутрин. Истината е, че мило и драго дават тези /от типа на самозапалващите се/, а останалите гледат сеир

Виж сега - запалените фенове на ЦСКА не са милиони. Те са горе-долу толкова колкото ходят на всеки домакински мач. Другите са "фенове" на ЦСКА, които пълнят "Васил Левски" на мачовете на Лудогорец, имат пари да си купят акции но не им пука за клуба. Те не живеят с неговите съдбини както тези на стадиона.. Същите "фенове" можеш да ги видиш във фейсбук как са сложили като любими отбори едновременно ЦСКА, Левски, Барселона и Реал Мадрид. :roll:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 май 2014 19:42

k_oleto написа:
Tommi написа:
k_oleto написа:

минималният пакет е 30 :)

Всъщност е 10 акции.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “ЦСКА”