maximalniq написа:БРАВО на Гонг !!! Страхотна идея ! Настръхвам когато слушам...
Де да беше истина Томе... Де да беше иистина...
И аз те подкрепям...Въпреки че ме изнасилват с чалга в момента... и мойта не лесна...

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
maximalniq написа:БРАВО на Гонг !!! Страхотна идея ! Настръхвам когато слушам...
Де да беше истина Томе... Де да беше иистина...
Pro-European написа:не е простотия,
интересен начин да си спомним за героите от Парк дьо Пренс +
окарикатуряване на днешните пишман звезди, обилно намазани с гел, татуирани, стайлинг на 6 и така.
Браво на Томислав за смелия експеримент, интелигентната част от България хвана замисъла
Gunners написа:По-добре да бяха пуснали просто коментара от тогава и да се поканят останалите от екипа на Гонг и всички да си спомнят за този ден каква радост са изпитали и да разкажат как са празнували след това примерно... но тия фантастики не ми харесаха...
Pro-European написа:Gunners написа:По-добре да бяха пуснали просто коментара от тогава и да се поканят останалите от екипа на Гонг и всички да си спомнят за този ден каква радост са изпитали и да разкажат как са празнували след това примерно... но тия фантастики не ми харесаха...
Добре ама колко рутинно, колко досадно и фалшиво сантиментално щеше да е това
Ако Томислав беше работил по този начин, нямаше да го слушаме толкова дълго време и щеше отдавна да се е изчерпал ама...човека го може тоя занаят.
Морски;) аз не отричам правото на всеки да има мнение, напротив...само ми се струва че понякога е полезно, особено ако човек е под 17 години или дори повече,
малко да помисли преди да ползва крайни мнения и оценки като "простотия" и други за неща, които не е съумял да разбере.
Как автора се е аргументирал - 2 изречения, 1 квалификация и хоп - наздраве за новата тема!
Тези, които бъркат оригиналният подход и заслужената ирония с "простотия" ще пораснат, ще почетат малко повече книги и постепенно ще започнат да разбират по-лесно някои неща, които преди са оставали скрити за тях!
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта