Plovdiv 100 написа:plovdivram написа:Thurman Murman написа:Рам, от неговото обкръжение всички са от 3-то поколение локомотивци нагоре. Дали ходят на мачове редовно или не, не знам. Вашето щадио го посещавам най-вече в гостуващия сектор, а всички знаем, че Вълчовците, за които спомена, са на Централната, във вип ложата

Търмъне,

ама ти и него и обкръжението му до ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ ли ги знаеш КОИ са и КАКВИ са?!!

Честно ли?!

Аз мислех, че само нас, 'дето тук пишем НИ РАЗУЧАВАТЕ?!!! Откъде толкова информация бе човек? За какво я СЪБИРАТЕ и за какво я ИЗПОЛЗВАТЕ?!

Изпълняваме опорни точки. Не знаеш ли? По 1000 лв. на точка.
Гледайки времето и енергията, която отделяте, за да ГЛЕДАТЕ ТЕЛ. ПРЕДАВАНИЯ, да СЛЕДИТЕ ВЕСТНИЦИТЕ и какво ли още не за да НАМИРАТЕ В ТЯХ неща, с които да се ОПИТВАТЕ да ОЧЕРНЯТЕ Локомотив Пловдив, ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ му и членове от семействата им... то... да ти кажа... това 'дето си го написал изобщо не изглежда като ИРОНИЯ!!! Определено не знам какви хора трябва да сте за да го правите всичко това нещо?! Ако го правите БЕЗПЛАТНО... е!!! Тогава е друг въпрос... ама ако пък е така.... не ни ги разправяйте тогава, че нямате КОМПЛЕКС от Локо Пловдив и привържениците му!!!
Plovdiv 100
Анонимник=ДПС=Пеевски
Не за друго, ама щото все плямпате: Ботев-Пеевски, Ботев-Пеевски. Ето го Пеевски, видяхме го.
За кой ПЕЕВСКИ става въпрос, за онзи на който му се молехте с ДЕКЛАРАЦИЯ да дойде и да довърши сделката с ДХ ли става въпрос?! Ами, че той си ви взе де... На кой на фланелките стоеше след това реклама на ТЦ-ИМЕ?!