Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2014 14:51

Tommi написа:
Red Warrior написа: Иначе досега да е регистрирана сделката.

Нещо май се съмняваш в г-н Томов, а? :? Той нито е казал точно кога след празниците, нито е уточнил след кои празници :mrgreen: , така че е рано да правиш такива изводи. Според Църковния календар днес е "Св. прор. Исаия. Св. мчк Христофор. Пренасяне мощите на св. Николай (Летни). Събор на св. Новоселски мъченици" и затова сделката може да се осъществи другата седмица...

Беше казал до тази сряда. Не знам само защо вие сините толкова се радвате, след като провала на IPO-то ще минира за поне 20 години публичното предлагане на акции на футболни клубове. Това значи, че няма отърване от Тара, освен да се надявате ДПС да ви купи и вас, но не знам тогава Ботев ли ще са ви сателит и обратно. :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 май 2014 14:54

Red Warrior написа:
Tommi написа:

Нещо май се съмняваш в г-н Томов, а? :? Той нито е казал точно кога след празниците, нито е уточнил след кои празници :mrgreen: , така че е рано да правиш такива изводи. Според Църковния календар днес е "Св. прор. Исаия. Св. мчк Христофор. Пренасяне мощите на св. Николай (Летни). Събор на св. Новоселски мъченици" и затова сделката може да се осъществи другата седмица...

Беше казал до тази сряда. Не знам само защо вие сините толкова се радвате, след като провала на IPO-то ще минира за поне 20 години публичното предлагане на акции на футболни клубове. Това значи, че няма отърване от Тара, освен да се надявате ДПС да ви купи и вас, но не знам тогава Ботев ли ще са ви сателит и обратно. :lol:

Значи, тоя пич като е купил (ако е купил) толкова акции, тези пари би трябвало да са влезли в клуба, докато тези от ИПО все още не могат да се пипат и може това да е причината.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 май 2014 15:04

Red Warrior написа: Беше казал до тази сряда. Не знам само защо вие сините толкова се радвате, след като провала на IPO-то ще минира за поне 20 години публичното предлагане на акции на футболни клубове. Това значи, че няма отърване от Тара, освен да се надявате ДПС да ви купи и вас, но не знам тогава Ботев ли ще са ви сателит и обратно. :lol:

Аз лично не знам да е казвал до тази сряда, но може и да бъркам. Поне в съобщението не пише такова нещо.
Не се радвам, а отбелязвам, че не е хубаво да се усъмняваш в г-н Томов, при положение че досега не ви е излъгал с нито едно обещание и в работата си не дава никакви поводи за съмнения.
Няма да е никак лошо, ако това IPO "минира" публичните предлагания на футболни клубове, най-малкото няма да се излагаме като вас. Ако и ние направим такова предлагане и съберем грубо 2-3% от акционерния дял да не би да се отървем от Батков? Ако си спомняш, миналото лято идеята ви беше съвсем различна и още тогава ви казах, че правите глупости и невъзможни неща на практика.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2014 15:55

Кашчей написа:
Red Warrior написа:
Tommi написа:

Значи, тоя пич като е купил (ако е купил) толкова акции, тези пари би трябвало да са влезли в клуба, докато тези от ИПО все още не могат да се пипат и може това да е причината.

Дали са влезли в клуба, или в джоба на Томов - никой не знае. Парите от IPO-то бяха тези, които със сигурност щяха да влязат в ЦСКА. Затова трябваше и феновете да купят тези акции, ако искаха да помогнат наистина за базата, школата и т.н. Тези акции, които Томов продава по 1 лев на Манджуков, Данчев и Сие са старите акции и те отиват в собственика на акции, а не директно в клуба.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2014 16:02

Tommi написа:
Red Warrior написа: Беше казал до тази сряда. Не знам само защо вие сините толкова се радвате, след като провала на IPO-то ще минира за поне 20 години публичното предлагане на акции на футболни клубове. Това значи, че няма отърване от Тара, освен да се надявате ДПС да ви купи и вас, но не знам тогава Ботев ли ще са ви сателит и обратно. :lol:

Аз лично не знам да е казвал до тази сряда, но може и да бъркам. Поне в съобщението не пише такова нещо.
Не се радвам, а отбелязвам, че не е хубаво да се усъмняваш в г-н Томов, при положение че досега не ви е излъгал с нито едно обещание и в работата си не дава никакви поводи за съмнения.
Няма да е никак лошо, ако това IPO "минира" публичните предлагания на футболни клубове, най-малкото няма да се излагаме като вас. Ако и ние направим такова предлагане и съберем грубо 2-3% от акционерния дял да не би да се отървем от Батков? Ако си спомняш, миналото лято идеята ви беше съвсем различна и още тогава ви казах, че правите глупости и невъзможни неща на практика.

Вие вече се изложихте със събирането на едва 5000 лева от СМС-и, за юбилея. Дори ние събрахме над 10 000 за сектор "Г", чрез СМС-и. Идеята за продажбата на акции беше да има много на брой миноритарни акционери и поне 10-20 по едри, които да изкупят останалите 60%-70% от акциите. Идеята беше ЦСКА да не разчита на един бащица, като Домуса и Ганчев и да се кръстим утре да не му падне тухла на главата. :roll: Иначе аз много преди публичното предлагане казах, че няма да е успешно и едва няколко хиляди ще си купят акции. Не знам дали е в същата тема, ако е - ще ти извадя цитата.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 май 2014 16:30

Red Warrior написа:Вие вече се изложихте със събирането на едва 5000 лева от СМС-и, за юбилея. Дори ние събрахме над 10 000 за сектор "Г", чрез СМС-и. Идеята за продажбата на акции беше да има много на брой миноритарни акционери и поне 10-20 по едри, които да изкупят останалите 60%-70% от акциите. Идеята беше ЦСКА да не разчита на един бащица, като Домуса и Ганчев и да се кръстим утре да не му падне тухла на главата. :roll: Иначе аз много преди публичното предлагане казах, че няма да е успешно и едва няколко хиляди ще си купят акции. Не знам дали е в същата тема, ако е - ще ти извадя цитата.

Кой е събрал 5000 лева? Само за април имаме 8000 лева от смс-и. Може да си гледал данните за март...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 09 май 2014 16:34

W84me написа:
Red Warrior написа:Вие вече се изложихте със събирането на едва 5000 лева от СМС-и, за юбилея. Дори ние събрахме над 10 000 за сектор "Г", чрез СМС-и. Идеята за продажбата на акции беше да има много на брой миноритарни акционери и поне 10-20 по едри, които да изкупят останалите 60%-70% от акциите. Идеята беше ЦСКА да не разчита на един бащица, като Домуса и Ганчев и да се кръстим утре да не му падне тухла на главата. :roll: Иначе аз много преди публичното предлагане казах, че няма да е успешно и едва няколко хиляди ще си купят акции. Не знам дали е в същата тема, ако е - ще ти извадя цитата.

Кой е събрал 5000 лева? Само за април имаме 8000 лева от смс-и. Може да си гледал данните за март...

Не ви следя, цитирам по памет. 8000 са много така ли? :roll:

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 май 2014 16:57

Red Warrior написа:Кой е събрал 5000 лева? Само за април имаме 8000 лева от смс-и. Може да си гледал данните за март...

Не ви следя, цитирам по памет. 8000 са много така ли? :roll:[/quote]
Само от смс-си за един месец не са малко.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Шеф на "Трейс" купи 195 000 акции на ЦСКА

Мнениеот TristaNNN » 09 май 2014 17:17

TristaNNN написа:А знаеш ли случайно как точно ще стане това, че никъде в нета не открих информация? Хората ще се редят на опашка да си върнат парите с ценните хартийки ли? :roll:

Дали има някакви новинки по този въпрос, че и днес не успях да намеря никаква информация :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 май 2014 17:18

8000 лв. (даже са поне два пъти повече) от смс-и не са малко при положение, че се събират пари и под други форми и че не е необходима кой знае каква сума за едно такова тържество.
Явно си забравил някои неща, затова ще ти ги припомня. Някъде към юли месец, идеята ви беше не само да изкупите акциите от публичното предлагане, а даже и тези на Лира. После се усетихте, че ще ви е трудничко и започнахте да говорите, че ще изкупите само акциите от IPO-то, а Лира ще си остане със своя дял. По-късно пак променихте целите и щяхте да изкупувате предлаганите акции, с помощта на едри инвеститори. Към днешна дата се молите на всички богове, за да се появят паралии, които да докарат нещата до 47% от емисията. Тези неща ги пише из архивите, така че нека да не се опитваме да изкривяваме истината. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”