tprodanov написа: А кво мислиш за името Мусала
Мисля че не трябва да се прекръства на Сталин,не трябва да се качва на него статуя на Сталин,просто защото този сатрап е бил избран в президиума на клуб левски(само във този клуб,и във никой друг)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
tprodanov написа: А кво мислиш за името Мусала
slavia_forever написа:tprodanov написа:Още не си ми отговорил на въпросите, Славия
Ти на моя не си!
Кога е това "след"?! Кога от когато много хора се събудиха "сини" ли?! Или когато БФС-то се събуди различно?! И структурите на отборите станаха различни ли?! За Гунди ти изказах моето ЦЯЛОСТНО мнение, извиних се за допуснати мои прибързаности, а и ти зададох въпрос, кога съм защитавал ЦСКА?
tprodanov написа: Това е едно тяхно писание, много отдавна, правено от тях, за тях, в него достатъчно неща са разследвани и отречени
Снайперист написа:tprodanov написа: Това е едно тяхно писание, много отдавна, правено от тях, за тях, в него достатъчно неща са разследвани и отречени
Кое е отречено,че от самото си начало левски играе ганкиното,да не би да е лъжа че заради вас се проваля дори първото държавно първенство.
slavia_forever написа:Примерът ти е точен и се съгласявам. Когато Ботев, Етър или Берое, печелят единични титли ВЪПРЕКИ РЕЖИМА Е ЕДНО, когато печелиш постоянно и абсолютно регулярно "въпреки режима" е съвсем различно. За това и темата е озаглавена, че Славия е НАЙ-РЕПРЕСИРАНИЯ отбор, след 9-ти септември.
tprodanov написа:Нещо неясно?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта