Ботев (ПД) - Лудогорец 0:1 | Купа на България - ФИНАЛ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Ботев (ПД) - Лудогорец | Купа на България - ФИНАЛ
Крайно време е за едни дузпи вече
Примерно 1:1 в редовното, 2:2 след продълженията и победа за Ботев с дузпи.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Определено Ботевъ са по-слабият отбор,тъй като играят с 11 души,а Лц с 14.Та, в този мач ще съм за феърплея т.е. Ботевъ!Дори ако Лц победи,това да позволи на ЦСКА да започне от втори ПК на ЛЕ,пак ще съм за Ботевъ!
Прогноза 1:0 Ботевъ,освен ако съдията на мача не помогне на Лц с някоя дузпа!

Прогноза 1:0 Ботевъ,освен ако съдията на мача не помогне на Лц с някоя дузпа!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Според мен ще има продължения и евентуално дузпи.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Успех на Лудогорец ако играят сериозно няма да има проблем ! Кайсара ще вкара 1-вия
bianchi написа:Успех на Лудогорец ако играят сериозно няма да има проблем ! Кайсара ще вкара 1-вия
Комплексар! И колко сериозно очакваш да играят Лудогорец - колкото на реванша в Пловдив срещу Локомотив или малко по-сериозно. Бог пред нас и ние след него за да донесем така жадуваната купа в града вековен!
Честно казано ще ми е малко жал за феновете на Ботев ако или по точно , когато им вземем купата ама ... кво да се прави . 

Пожелавам успех на шампионите..., но тази купа е при жълтите много преди този финал да се играе и в Пловдив това се говори от всички! Включително и от фенове на БотевЪ! Добре е това да се знае! .....След седмица ще видим, дали е бил верен този "слух"?!
ПП: Тази вечер Литекс биха и то с унизителното 3-0! Не беше ли по-удачно да се коментира този мач? Пък и след дни в Пловдив идват ЦСКА. Или и този мач не е важен?........
ПП: Тази вечер Литекс биха и то с унизителното 3-0! Не беше ли по-удачно да се коментира този мач? Пък и след дни в Пловдив идват ЦСКА. Или и този мач не е важен?........
fire написа:Пожелавам успех на шампионите..., но тази купа е при жълтите много преди този финал да се играе и в Пловдив това се говори от всички! Включително и от фенове на БотевЪ! Добре е това да се знае! .....След седмица ще видим, дали е бил верен този "слух"?!
Ами всъщност не са особено , тъй като целта Европа е изпълнена от отбора на Ботев .
fire написа:Пожелавам успех на шампионите..., но тази купа е при жълтите много преди този финал да се играе и в Пловдив това се говори от всички! Включително и от фенове на БотевЪ! Добре е това да се знае! .....След седмица ще видим, дали е бил верен този "слух"?!
Би било нормално. Едни се дупат на Лудогорец, други Лудогорец им се дупи.
est. 1912
Предпочитам да загубим финала и Мъри да бъде изгонен!!!