08/05/2004 Локомотив Пловдив е Шампион на България!
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 08/05/2004 Локомотив Пловдив е Шампион на България!
Хха drughi, не спирай да качваш снимки от празненствата, че да изчезнат и последните съмнения за ядрото от мургави ултраси 

uppercut написа:Удърната форумна група на бареков и пеевски пак се е прехвърлила тук да плюе ........интересно и за тук ли ви плащат?
Не вярвам да им плащат. Бареков и Пеевски си намериха идеален електорат - нискоинтелигентни, продажни, с вродена грандомания и нарцисизъм, които са готови да предадат всичко и всички само и само Ботевъ да мачка.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Вярно трябва да се измисли някаква тема за папагустите, в която да има събиране от всички теми 
ДПС ще имат голям резултат в Пловдив

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

wannabe написа:Вярно трябва да се измисли някаква тема за папагустите, в която да има събиране от всички теми
Предлагам да се направи тема "Аз съм прост, жълт селянин и държа да го покажа на всички" и там да пускат колкото си искат снимки, клипчета, и дребнави провинциални коментари.
L'Europa non è lontana
demy27 написа:wannabe написа:Вярно трябва да се измисли някаква тема за папагустите, в която да има събиране от всички теми
Предлагам да се направи тема "Аз съм прост, жълт селянин и държа да го покажа на всички" и там да пускат колкото си искат снимки, клипчета, и дребнави провинциални коментари.
Аз предлагам да е "Любов" предавана от поколение на поколение...
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- Thurman Murman
- Контакти:
Нали уж спряхме да пишем, за да си коментирате титлата, а пак само за нас говорите. Тауриел???
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

Thurman Murman написа:Нали уж спряхме да пишем, за да си коментирате титлата, а пак само за нас говорите. Тауриел???
Когато спрете с единия, но продължите с другия ник няма голяма разлика.

- plovdivram
- Контакти:
Thurman Murman написа:Нали уж спряхме да пишем, за да си коментирате титлата, а пак само за нас говорите. Тауриел???
Е, как така "спряхте да пишете" бе Търмъне... Т'ва РЕШЕНИЕ на СПЕШНО заседание в "СКРИТИЯ ФОРУМ НА ЖЪЛТАТА ПРОПАГАНДАТА" ли го взехте?!!

- Thurman Murman
- Контакти:
plovdivram написа:Thurman Murman написа:Нали уж спряхме да пишем, за да си коментирате титлата, а пак само за нас говорите. Тауриел???
Е, как така "спряхте да пишете" бе Търмъне... Т'ва РЕШЕНИЕ на СПЕШНО заседание в "СКРИТИЯ ФОРУМ НА ЖЪЛТАТА ПРОПАГАНДАТА" ли го взехте?!!
Дай линк към тоя форум. Искам да се регна ако има такъв.
Ч-Б П Д В Е М
https://www.youtube.com/watch?v=uhXcQGO2-6U

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ МАЙНИ !!! Което си е наше - наше си е, никой не може да ни го отнеме.Спомените топлят.
Хахахах, истински се наслаждавам на жалките жълти напъни... то бива комплекс, ама т`ва вашето на нищо не прилича вече.Няма по-голям кеф от това ние да сме шампиони, а жълтите в Беееее.....
Сега малко да се върна и на така широко отразеното клипче с въпросния картон на В.Камбуров.Папагалчета, вие хубаво виждате, че Камбуров играе с ръка, ама защо сте кьорави та не виждате, че зад вратаря има ЦЕЛИ ТРИМА ЗАЩИТНИЦИ на Локомотив, един от които е на самата гол линия. При това положение картона може да бъде само и единствено с жълт цвят.Точно по тази тема и за показаната от Синоте ситуация с НЕОТСЪДЕНАТА дузпа при 1 на 0 лично съм спорил, в частен разговор, с един от вашите футболисти, който тогава игра цял мач за вас.Той, по същия начин ми приказваше, че няма дузпа, че трябвало червен картон да се даде на Камбура, но за щастие под ръка ми беше компютъра, та му пуснах запис от мача...Защо не пуснете клипа и с това, как Лилчо целува топката след поредната греда... Е, ще си останете завинаги морални победители.
Освен това, няма такъв филм, да дойдеш на Лаута, да са ти жизнено важни трите точки и да вдигнеш еднометрови букви с надпис "сбогом курви" и после да искаш да няма Шумен, Шумен, Шумен... при положение, че точно вие предишното първенство, напълнихте гостуващия сектор и викахте за Олимпик Галата (с които бяхте побратимени) с едничката надежда те да победят, а ние да изпаднем.... НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ...Каквото почукало, такова се обадило.
Както виждате и евентуално знаете, че винаги вие започвате да се ебавате с нас (неуместно), а естествено ние успяваме да си го върнем, когато му дойде времето.
Хахахах, истински се наслаждавам на жалките жълти напъни... то бива комплекс, ама т`ва вашето на нищо не прилича вече.Няма по-голям кеф от това ние да сме шампиони, а жълтите в Беееее.....
Сега малко да се върна и на така широко отразеното клипче с въпросния картон на В.Камбуров.Папагалчета, вие хубаво виждате, че Камбуров играе с ръка, ама защо сте кьорави та не виждате, че зад вратаря има ЦЕЛИ ТРИМА ЗАЩИТНИЦИ на Локомотив, един от които е на самата гол линия. При това положение картона може да бъде само и единствено с жълт цвят.Точно по тази тема и за показаната от Синоте ситуация с НЕОТСЪДЕНАТА дузпа при 1 на 0 лично съм спорил, в частен разговор, с един от вашите футболисти, който тогава игра цял мач за вас.Той, по същия начин ми приказваше, че няма дузпа, че трябвало червен картон да се даде на Камбура, но за щастие под ръка ми беше компютъра, та му пуснах запис от мача...Защо не пуснете клипа и с това, как Лилчо целува топката след поредната греда... Е, ще си останете завинаги морални победители.
Освен това, няма такъв филм, да дойдеш на Лаута, да са ти жизнено важни трите точки и да вдигнеш еднометрови букви с надпис "сбогом курви" и после да искаш да няма Шумен, Шумен, Шумен... при положение, че точно вие предишното първенство, напълнихте гостуващия сектор и викахте за Олимпик Галата (с които бяхте побратимени) с едничката надежда те да победят, а ние да изпаднем.... НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ...Каквото почукало, такова се обадило.
Както виждате и евентуално знаете, че винаги вие започвате да се ебавате с нас (неуместно), а естествено ние успяваме да си го върнем, когато му дойде времето.
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!