Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ivan56 » 08 май 2014 12:36

А и още нещо се сетих,събев може да е най големия боклук и далавераджия,да съсипа и този Черноморец но поне е мъж в едно отношение.Отиде и им даде история емблема и тн. на зелените. А кой беше пе...а да държи емблемата и историята на Черноморец,и нормално ли е физическо лице да иска дивиденти за история,традиция и емблема.С какво е допринесъл педала че този клуб да бъде негов и да иска да му се плаща нещо си.Само за още един такъв пе...т се сещам.Селския.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 08 май 2014 13:18

Според моята преценка, между на пе.ала дражев и на педала събев - ЧЕРНОМОРЕЦ не може да става и дума.... При пе.ала дражев този отбор беше подложен на тотално унижение, гавра, разруха и подигравка от пед..ския си собсвеник - с характерното за цялата им фамилия арогантно комунистическо поведение. Но никога, както го бях писал преди време, независимо от всякакви административни и юридически еквилибристики, името ЧЕРНОМОРЕЦ няма да загине....
Това име е сакрално, напълно разпознаваемо от всички фенове в Бг. независимо от възрастта.... С този отбор, с това име съм израстнал, и почувствал първите футболни трепети. Този отбор, с това име е емблемата на Бургас - града в който съм роден и който обичам.
Марката "ЧЕРНОМОРЕЦ" е достатъчно конвертируема.... за да се възроди отбора отново!
Последна промяна от grud на 08 май 2014 14:52, променено общо 1 път.
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 08 май 2014 14:16

[quote="grud"]Според моята преценка, между на пе.ала дражев и на педала събев - ЧЕРНОМОРЕЦ не може да става и дума.... При пе.ала дражев този отбор беше подложен на тотално унижение, гавра, разруха и подигравка от пед..ския си собсвеник - с характерното за цялата им фамилия арогантно комунистическо поведение. Но никога, както го бях писал преди време, независимо от всякакви административни и юридически еквилибристики, името ЧЕРНОМОРЕЦ няма да загине....
Това име е сакрално, напълно разпознаваемо от всички фенове в Бг. независимо от възрастта.... С този отбор, с това име съм израстнал, и почувствал първите футболни трепети. Този отбор, с това име е емблемата на Бургас - града в който съм роден и който обичам.
Марката "ЧЕРНОМОРЕЦ" е достатъчно конвертеруема.... за да се възроди отбора отново
![/quoteе

Браво Груд.
Ей това е мнение , без много мъдруване и празно филосовстване.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 08 май 2014 14:53

Изображение
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 08 май 2014 15:53

ntodorov написа:
Визирания от теб Черноморец Бургас София се появи едва през сезон 2006/2007 , година след като се беше появил айтоския му адаш . ;)

ТЪй беше. Това е времето разделно. Идеята си ми остава обаче същата.
Кой Черноморец да следвам/е в този период, като истинския и в единия и в другия вариант беше заличен. Този, който започва от чисто и играе в Бургас па макар и от В групата тогава или този, който се превърна в посмешище, и еднолична маша обслужваща персонално его па макар и в А група под абсурдното име Черноморец Бургас София. Отбор, който играеше домакинствата си на стадион Васил Левски и записа своето име сред отборите с без победи, с най-малко отбелязани голове, най-много допуснати такива ( над 100) и най-много използвани футболисти за цялата БГ футболна статистика...Там бяха използвани и буквално унищожени деца, които трябваше да усещат футболът, като задължение, вид насилие или подигравка. И защо ? За да може някой си да докаже, че с марката Черноморец може да прави, каквото и когато си поиска. Още тогава и малко преди това - този Черноморец вече не беше моя/нашия.
А ... тренировъчните игрища , сградата на стадиона и самия стадион бяха затрити доста по-късно . Не е като да не си спомняме 8-)

И от кой бяха затрити ?

Въпрос на възприятие ... теб ( и доста други хора ) ги е интересува ... така да се каже "явлението" Черноморец Бургас София . И емоциите свързани с него . За мен са по-важни причините да се стигне дотам . А Дражев и творението му са само следствие от тези причини .
По втория ти въпрос - всичко изброено беше затрито , разграбено , разглобено и изнесено , унищожено ... при тези които "стопанисваха" въпорсните имоти от 2007-а насам
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 08 май 2014 15:58

ivan56 написа:Няма смисъл да го водим този спор 100 човека да питаш 99 ще ти кажат че е пед...т

Че кой спори ... Дражев е боклук , ама Събев и кметовете не са по-долу .
Иначе не знаех , че толкова много хора са били близки интимно с Дражев :mrgreen:
п.п Съвсем между другото ... По ирония на съдбата , в момента един от най-възможните вариант за спасението на стадион Черноморец минава именно през въпросния пед...т ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 08 май 2014 16:09

ivan56 написа:А и още нещо се сетих,събев може да е най големия боклук и далавераджия,да съсипа и този Черноморец но поне е мъж в едно отношение.Отиде и им даде история емблема и тн. на зелените. А кой беше пе...а да държи емблемата и историята на Черноморец,и нормално ли е физическо лице да иска дивиденти за история,традиция и емблема.С какво е допринесъл педала че този клуб да бъде негов и да иска да му се плаща нещо си.Само за още един такъв пе...т се сещам.Селския.

Виж колко вярно си го написал "съсипа И ТОЗИ Черноморец" ;) ... Е , значи няма място за притеснение - значи ще сътвори още едно добро дело и ще подари емблемата и историята на този Черноморец , ако реши да обяви дружеството във фалит.
С какво е допринесъл Дражев ... ами за известен период от време наливаше пари , после по някакъв начин уреждаше финансиране за отбора . Може да е малко - ама не може да се отрече . Не знам дали е нормално ... но е напълно законно , след като държи правата върху тях .
А колко нормално е , един кмет да плаши хора даващи пари за Черноморец , че ще им съсипе бизнеса , ако апрат да го правят . Отделно - нормално ли е да развалиш един договор без причина ( защото съда вече каза , че е незаконно ;) ) .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 08 май 2014 16:12

grud написа:Според моята преценка, между на пе.ала дражев и на педала събев - ЧЕРНОМОРЕЦ не може да става и дума.... При пе.ала дражев този отбор беше подложен на тотално унижение, гавра, разруха и подигравка от пед..ския си собсвеник - с характерното за цялата им фамилия арогантно комунистическо поведение. Но никога, както го бях писал преди време, независимо от всякакви административни и юридически еквилибристики, името ЧЕРНОМОРЕЦ няма да загине....
Марката "ЧЕРНОМОРЕЦ" е достатъчно конвертируема.... за да се възроди отбора отново!

Не знам някой да има против възраждане , възникване и т.н ... Пък дали ще е Черноморец Бургас Несебър , Черноморец Бургас Сливен не е толкова важно ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 08 май 2014 16:54

Der Führer написа:
ivan56 написа:А и още нещо се сетих,събев може да е най големия боклук и далавераджия,да съсипа и този Черноморец но поне е мъж в едно отношение.Отиде и им даде история емблема и тн. на зелените. А кой беше пе...а да държи емблемата и историята на Черноморец,и нормално ли е физическо лице да иска дивиденти за история,традиция и емблема.С какво е допринесъл педала че този клуб да бъде негов и да иска да му се плаща нещо си.Само за още един такъв пе...т се сещам.Селския.

Виж колко вярно си го написал "съсипа И ТОЗИ Черноморец" ;) ... Е , значи няма място за притеснение - значи ще сътвори още едно добро дело и ще подари емблемата и историята на този Черноморец , ако реши да обяви дружеството във фалит.
С какво е допринесъл Дражев ... ами за известен период от време наливаше пари , после по някакъв начин уреждаше финансиране за отбора . Може да е малко - ама не може да се отрече . Не знам дали е нормално ... но е напълно законно , след като държи правата върху тях .
А колко нормално е , един кмет да плаши хора даващи пари за Черноморец , че ще им съсипе бизнеса , ако апрат да го правят . Отделно - нормално ли е да развалиш един договор без причина ( защото съда вече каза , че е незаконно ;) ) .

Ааааа значи според теб е морално да държи история и емблема щото е законно,обаче е неморално да му развалят закония договора на пе...а който затриваше Черноморец и хвърляше едра сол по тренировъчните игрища.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 08 май 2014 17:26

ivan56 написа:
Der Führer написа:

Ааааа значи според теб е морално да държи история и емблема щото е законно,обаче е неморално да му развалят закония договора на пе...а който затриваше Черноморец и хвърляше едра сол по тренировъчните игрища.

Откъде започнахме ... къде стигнахме :mrgreen:
Говорехме кое е законно и НОРМАЛНО ... друго са лични възприятия . Но след като държиш :
Каквото повикало , такова обадило ... след като определен кръг хора водят война срещу теб ( образно казано ) , то тогва всичко което преприемеш като отгоровор е морално оправдано . Особено когато е в рамките на закона .
А за солта ... айде да не си разправяме митове и легенди , че и аз знам много .
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Черноморец”