Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tobacco написа:terry_lampard написа:Tobacco написа:terry_lampard написа:Tobacco написа:terry_lampard написа:Вчера се сетих за Йоветич. Това момче може да съживи кариерата си при нас
Йоветич е най-добрия нападател в Сити или аре г/д на едно ниво с Агуеро. Тоя сезон контузиите доста го наебаха,ама другия ако се налага в Сити ще вкара едно 25+ гола.
П.П Ае онзи ден спорих с един авер дали Азар е мюсюлманин?
Не вярвам да се наложи там в такава степен, че да оправдае очакванията. Там главно се разчита на Агуеро и Негредо. Коща/Йо-йо/Лукаку;Кроос/Баркли/Гюндоган (фен съм му) и измежду тези 2/3ма да вземем ще станем адската машина!
ПП Имаме бая играчи за продан. На Рамирес биха могли да му се вземат едно 25 милкиАз още вярвам в него, но ако Челси иска да постигне нещо трябва да измисли алтернатива
#nepipaiteKroosve
Той щото ще иска да си проваля кариерата
като Шева ли? или като Торес?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
terry_lampard написа:
Блазе му на Торес, много футболисти биха искали да си "провалят" кариерата като негоСпечели почти всичко което имаше, играе на най-високо ниво, прибира по +100 милки всяка седмица
![]()
Няма от какво да се оплаче, определено
usurper написа:За Торес не знам, ама Иларио е най-големия късметлия ever ! Спечели много купи и пари, а дали е записал и 20 мача...Като в последните години даже не е помирисвал... пейката, ама си взима 10k на седмица и си живее...
Nomer_9 написа: Тази година любимият ни отбор със сигурност не е спечелил нови фенове, а дори напротив... неутралните фенове, които просто обичат да гледат футбол намразиха безобразната, грозна и тотално лишена от футболен стил игра на Челси, а от там и Отбора (за треньора хич няма да коментирам).
Добрите мачове на Челси, в които показаха някаква игра и ФУТБОЛ се броят на пръсти... Победата срещу Сити за първенство, победата срещу Арсенал с 6-0 и победата срещу ПСЖ във втория мач.
Само се моля за две неща... Моуриньо да си вземе поука за следващия сезон и да изгради стил, който приляга на името Челси (защото той е човека за нас и въпреки критиката аз стоя зад него и вярвам в него) и да НЕ изпуснем играчи като Азар, Луис и Оскар, защото и те, видиш ли, като Мата не играят в защита или там нещо от сорта...
riak4 написа:Само на мен ли Вилиян ми е супер симпатичен и се радвам, че е в Челси и е титуляр?![]()
Sardukar написа: Аз виждам така нещата -всеки прави грешки, особено футболните мениджъри! Тази година изпуснахме бая възможности да спечелим нещо. Моуриньо носи главната отговорност, но аз вярвам още повече след тази суха година в него! Знам, че ако не спечели титлата на Англия или всичко останало без нея ще бъде сменен! Но Моуриньо се нуждае от ЧЕЛСИ и ЧЕЛСИ от Моуриньо! Иначе, за феновете на футбола, които го подценяват като футболен специалист..... Или си афектиран и комплексиран от личността на Моу или просто не разбираш нищо от тази игра!
Аз не харесвам всички решения на Моу, но наистина съм сигурен, че ги е направил в името на отбора!
Относно бъдещето на отбора....
Топ нападателят е най-важен! Аз съм на мнение, че наличните нападатели + Лукаку са много добри футболисти! Наистина има класа в тях, но те не са играча "плашило", от който имаме нужда. За мен "плашилото"е играчът, който фокусира вниманието в/у себе си! Той е този, за който феновете на другите отбори се тревожат най-много и си повтарят, че спрат ли него ще постигат добър резултат. Просто ни липсва фигура като Дрогба, Руни, Ван Перси, Агуеро, Суарес, Анри и т. н. За да спечелиш Висшата Лига на Англия ти трябва такъв футболист. В противен случай работата ти става двойна, а успеха много по-труден.
Торес беше такъв. Ето'о беше такъв. Лукаку може да бъде такъв. Но за идният сезон ни трябва голямо име, такъв който да дойде и да вкара няколко лесни гола. Да направи бързо име и да фокусира внимание на медии, фенове и противници. За това и Моуриньо толкова много искаше Руни. С него просто щяхме да сме станали шампиони преди месец, дори да играехме два пъти по-слабо от това което показахме. Той вече е такова име в Англия и няма да има нужда от адаптация.
riak4 написа: Искрено се надявам Оскар да израсне, като футболист и, като лидер защото Челси се нуждае от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта