ПП.За игра с ръце извън нак.поле на вратаря не се ли полага ЧК???
Нали се сещате,че ако съдията искаше да свири за Левски,СЪВСЕМ спокойно можеше да изгони Китанов и никой "бръм" не може да му каже???
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
blue avalanche написа:Като свалите зелените очила и спрете с вашето вечно(ама вечно) мрънкане срещу съдиите,ще осъзнаете,че Левски съвсем заслужено си спечели мача.Не че игра кой знае какво,ама и вие-нищо особено...![]()
Нали се сещате,че ако съдията искаше да свири за Левски,СЪВСЕМ спокойно можеше да изгони Китанов и никой "бръм" не може да му каже???
гарфилд написа:blue avalanche написа:Като свалите зелените очила и спрете с вашето вечно(ама вечно) мрънкане срещу съдиите,ще осъзнаете,че Левски съвсем заслужено си спечели мача.Не че игра кой знае какво,ама и вие-нищо особено...![]()
Не се обаждай неподготвен.Китанов хвана топката в нак.поле и излезе навън с нея,защото не успя да спре.
zeleno-beliya написа:А какво да кажем за нарисуваната дузпа срещу Бакари, който има съмнения да е със счупен глезен?
blue avalanche написа:zeleno-beliya написа:А какво да кажем за нарисуваната дузпа срещу Бакари, който има съмнения да е със счупен глезен?
А можеш ли да покажеш клип на шпагат,при който защитникът играе САМО с топката и ИЗОБЩО не контактува с нападателя.Щото аз такъв не съм виждал.А трябва да ти кажа,че от доста време гледам футбол...
blue avalanche написа:zeleno-beliya написа:А какво да кажем за нарисуваната дузпа срещу Бакари, който има съмнения да е със счупен глезен?
А можеш ли да покажеш клип на шпагат,при който защитникът играе САМО с топката и ИЗОБЩО не контактува с нападателя.Щото аз такъв не съм виждал.А трябва да ти кажа,че от доста време гледам футбол...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта