ralka_levskarka написа:samo_levski написа:Еми то на тая нива
Нивата виновна. Ако беше Валери, Милен щеше го разпъне на кръст
За мен има само един Валери, и той днес също вкара гол.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:samo_levski написа:Еми то на тая нива
Нивата виновна. Ако беше Валери, Милен щеше го разпъне на кръст
bilyaletdinov написа:Пламен Димов в Левски ли ощеТоя само пречи, контузи ни тежко потенциално ново попълнение
![]()
Сватбата е слаб съдия. В мач без значение успя да обърка каквото можа и да си направи мача труден.
Юношите ни почнаха да я докарват откъм стойки и чупки, бързо попиват от батковците.
Гонзо има много, много работа за вършене!
ralka_levskarka написа:Val3ncia написа:Ами аз не видях някъде Черно Море да ляга на Левски ,за разлика от съдията .
Аз не мога да разбера, защо съдията, като е направил грешка задължително е виновен Левски, ама ако е друг мач, съдията просто няма да може, нали?
Val3ncia написа:ralka_levskarka написа:Val3ncia написа:Ами аз не видях някъде Черно Море да ляга на Левски ,за разлика от съдията .
Аз не мога да разбера, защо съдията, като е направил грешка задължително е виновен Левски, ама ако е друг мач, съдията просто няма да може, нали?
Ами и аз не мога да разбера ,защо когато съдията прави грешки в друг мач ,всички скачате че е купен ,но когато става въпрос за авантите на Левски ,''горкия'' рефер просто не е видял и е направил грешка .
milen.hristov написа:... Рали, извинявай ама аз съм гледал Наско, Зайцев, Гонзо, Дембеле, Домовчийски, Емо Ангелов, Йовов. Всичките до един мъже, щом ти харесваш някакви пишман футболисти и тарикатчета, ок, моят критерии е много по-висок.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта