Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Der Führer » 07 май 2014 15:47

ntodorov написа:Koe що тъй ?
Че чувстват Черноморец само чрез портмонето ли ?
Если - да. Пак прочети:
"Всеки играч чувстващ Черноморец само чрез портмонето си - трябва да се маха''.

Това впрочем го мислят и твоя и моя работодатели. Пък, колкото и на нас да ни звучи...неслухоприятно. НЪл ?
ГАт не си получа заплатата в Договорения срок имам няколко избора - да си седя на ГъзО и да продължавам да си върша работата, да си трая и да чакам с трепет заплатата си вършейки си работата или да напусна работата си търсейки правата си по надлежния ред...В случая нашите футбалери, които са и обществени личности ( колкото и условно да е това ) излязоха на терена да симулират работа поради недоволство и то с явната презумпция да се подиграват И с хората ( малкото останали ) имали неблагоразумието да дойдат на стадиона. Като не са получавали заплати и не искат да играят - има начини много. Сещам се за Уатара, Гаел, Венци. Всъщност те излязоха по-мъже от симулиращите работа оня ден мижитурки...

Принципно е така ... но я ми посочи , колко човека в отбора са , така да се каже, "генетично свързани" с този Черноморец ? За да очакваме , да са съпричастни най-малкото с хората по трибуните . 99% от тях са наемници . А наемниците работят за пари . След като си решил да ползваш наемници , трябва да им плащаш редовно , за да разчиташ на тяхната лоялност . Далеч съм от мисълта да защитавам когото и да е ... но след като ръководството на клуба се подиграва с повечето играчи , плащайки само на определени футболисти , то трябва да е готово за вариант в който ощетените футболисти в крайна сметка ще влагат точно толкова усилия , колкото пари получават . Разбирам ако отбора имаше изградено ядро от СОБСТВЕНИ юноши ... но той няма . Така ще случващото се за мен е закономерно и е пряко следствие от начина по който клуба е управляван . Пък си мисля че примери "коректно отношение" от страна на ръководството има много - всеки който си е поискал от Киряков заработеното , по един или друг начин вече не е в клуба . Някои се задържаха само 1-2 месеца ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 07 май 2014 15:55

ntodorov написа:
Der Führer написа:
Bourgas написа:Влизам чак сега във форума, защото ми беше бая агнешко тези дни. Мачът с Берое няма да го коментирам, за всички беше ясно, че има хванати играчи. Друго искам да напиша, първо, успех на Херо в Ботев. И второ, Черноморец има нужда от спасение. Спасение от оковите, с които са ни хванали.

А не е ли възможно да е бил хванат и треньора ... освем футболистите :mrgreen: ( шегичка ).
Към този момент спасението от "оковите" ще е много подобно на това на Нефтохимик ... А окръжна ( "В" група ако има пари за чужд лиценз ) и номадстване по стадиончетата в областта ;)

Е. Тъй де. То и преди 10 години - алтернативата и "бъдещето" ни бяха същите. :P
Или викаш с окови - лошо, без тях - още по-лошо... :mrgreen:
ПС: И се сещам за оня виц, в който грозния принц искал да чука красивата принцеса, но тя не му давала, защото
я отблъсквал с физическата си нищета.
Всички му казвали, че няма шанс да я обладае с добра воля, освен, ако не я опияни и не я оноди докато тя е в несвяст.
Накрая великия мъдрец го посъветвал да прекоси 15 планини и да намери великия магьосник, който да му направи извара чрез
която принцесата да се влюби в грозния принц, а той да изконсумира девствеността и чрез искрена и споделена любов. Романтик.
Прекосил 15-те планини принца, бил се с вълци, дракони и змея горянин по пътя си и накрая стигнал със сетните си сили до великия магьосник.
Чул магьосника разказа на грозния принц и му направил извара от вода и накъсани случайни листа в нея. Озадачил се принца и попитал магьосника:
- Велики. Какво да правя с тази извара ? Как да я дам на любимата да я изпие.
Магът отговорил:
- Не е за пиене грозни ми момко. Няма такъв лек за теб, но ще поднесеш тази вода пред твоята изгора. Тя ще надникне да види, какво има в нея,
а ти ще я удариш с правата лопата зад врата...Тогава вече ще я шибаш, колкото си щеш.

Преди 10 години , отбора имаше стадион поне ...от който беше изгонен , за да се нанесе друг отбор ( който така и не заигра там ,но това е друга тема 8-) ) .
Мисълта ми е , че когато преди години аз говорих образно казано за "спасението на Черноморец" ... други казваха - "ВАЖНОТО Е , ЧЕ ОТБОРА ГО ИМА" . Е , отбора продължава да го има , така че :
1. Не виждам какво трябва да се спасява .
2. Ако под окови се има предвид Събев ... то по-горе съм го писал . "А" окръжна и търсене на стадон в околностите където да се домакинства .
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 май 2014 17:35

Der Führer написа:
ntodorov написа:
Der Führer написа:
Bourgas написа:Влизам чак сега във форума, защото ми беше бая агнешко тези дни. Мачът с Берое няма да го коментирам, за всички беше ясно, че има хванати играчи. Друго искам да напиша, първо, успех на Херо в Ботев. И второ, Черноморец има нужда от спасение. Спасение от оковите, с които са ни хванали.

А не е ли възможно да е бил хванат и треньора ... освем футболистите :mrgreen: ( шегичка ).
Към този момент спасението от "оковите" ще е много подобно на това на Нефтохимик ... А окръжна ( "В" група ако има пари за чужд лиценз ) и номадстване по стадиончетата в областта ;)

Е. Тъй де. То и преди 10 години - алтернативата и "бъдещето" ни бяха същите. :P
Или викаш с окови - лошо, без тях - още по-лошо... :mrgreen:
ПС: И се сещам за оня виц, в който грозния принц искал да чука красивата принцеса, но тя не му давала, защото
я отблъсквал с физическата си нищета.
Всички му казвали, че няма шанс да я обладае с добра воля, освен, ако не я опияни и не я оноди докато тя е в несвяст.
Накрая великия мъдрец го посъветвал да прекоси 15 планини и да намери великия магьосник, който да му направи извара чрез
която принцесата да се влюби в грозния принц, а той да изконсумира девствеността и чрез искрена и споделена любов. Романтик.
Прекосил 15-те планини принца, бил се с вълци, дракони и змея горянин по пътя си и накрая стигнал със сетните си сили до великия магьосник.
Чул магьосника разказа на грозния принц и му направил извара от вода и накъсани случайни листа в нея. Озадачил се принца и попитал магьосника:
- Велики. Какво да правя с тази извара ? Как да я дам на любимата да я изпие.
Магът отговорил:
- Не е за пиене грозни ми момко. Няма такъв лек за теб, но ще поднесеш тази вода пред твоята изгора. Тя ще надникне да види, какво има в нея,
а ти ще я удариш с правата лопата зад врата...Тогава вече ще я шибаш, колкото си щеш.

Преди 10 години , отбора имаше стадион поне ...от който беше изгонен , за да се нанесе друг отбор ( който така и не заигра там ,но това е друга тема 8-) ) .
Мисълта ми е , че когато преди години аз говорих образно казано за "спасението на Черноморец" ... други казваха - "ВАЖНОТО Е , ЧЕ ОТБОРА ГО ИМА" . Е , отбора продължава да го има , така че :
2. Ако под окови се има предвид Събев ... то по-горе съм го писал . "А" окръжна и търсене на стадон в околностите където да се домакинства .

Акул,да не би да говориш за тези години когато имаше един клоун с шарена ризка ,къси панталони и чорапки вдигнати до врата :?:
Разкарващ разни футболисти(силно казано) из цяла България и каращи ги да си плащат горивото,а по някой път ги оставяше да се пребират кой как си знае и на стоп.Същия този където ги закара на един зимен лагер в Приморско в картонените постройки и където бяха на боб и картофи.За периода на този клоун по известен като пед..т ли говориш или нещо се бъркам.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 07 май 2014 17:49

Както казва един приятел, който влиза и тук: Черноморец умря! Да живее Черноморец!
Челите книжки знаят за какво става дума :)
Иначе Ванка, да, същия. Не знам защо името му спря да се пее в песните. :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 май 2014 18:20

Bourgas написа:Както казва един приятел, който влиза и тук: Черноморец умря! Да живее Черноморец!
Челите книжки знаят за какво става дума :)
Иначе Ванка, да, същия. Не знам защо името му спря да се пее в песните. :mrgreen:

Наистина жалко,че се спря да се споменава този "успял" футболен деятел :mrgreen:
Не ви чувам :mrgreen: :mrgreen:

http://meduza.vbox7.com/play:f7c19d6a
Последна промяна от ivan56 на 07 май 2014 18:23, променено общо 1 път.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 май 2014 18:22

Миро. Точно преди 10 години имаше един отбор, който се назоваваше Черноморец Бургас София и играеше домакинските си мачове на стадион
Васил Левски в град София. Точно тогава беше истинската гавра с "истинския" Черноморец. Събев със сигурност ще го забравя, но този период не...Питай Ицо Гонг, кои и какви момчета играеха тогава за този отбор. Отбор, който не представляваше Черноморец, не представляваше и градът ни ( видно и от името му), а представляваше едно болно его на една персона, която дълго време лавира между Закон, морал и етични норми.
Та в такъв момент и в момент на тотална разруха нима това зло да е било по-голямо от онова ??? И много странно, как изведнъж всички съзряха във феновете на Черноморец безпринципност, безидейност и безхаберие за случващото се покрай Черноморец 919, а някои от същите тези "обвинители" викаха по същото време на другия стадион " Мачкай Нафта". При това без да погледнат в страни от "обещаните" събеви титли и планове - 2009. :roll: . Тогава, когато всички "установиха", че в Бургас е кацнала нова граблива птица - беше късно. Тя беше избрала да къса живо месо от забравените...а забравените видяха в нея спасението. Спасение наподобяващо на дилемата "мъчителна смърт след удушване" или "бърза смърт след удавяне". Та на нас, какво ни оставяше...Така или иначе си бяхме пътници, а нашия, истинския отбор с котвата пред слънчевия сплит беше най-първата жертва на псевдо-футболния комерс в града ни...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 07 май 2014 18:25

ivan56 написа:Акул,да не би да говориш за тези години когато имаше един клоун с шарена ризка ,къси панталони и чорапки вдигнати до врата :?:
Разкарващ разни футболисти(силно казано) из цяла България и каращи ги да си плащат горивото,а по някой път ги оставяше да се пребират кой как си знае и на стоп.Същия този където ги закара на един зимен лагер в Приморско в картонените постройки и където бяха на боб и картофи.За периода на този клоун по известен като пед..т ли говориш или нещо се бъркам.

Тц ... говоря ти за година-две преди това . Доста от "разните футболисти" тогава направиха прилична кариера ( някои поиграха и за д граница ) . За Разходките из България основни благодрности трябва да се изкажат на кметовете Костадинов и Николов ( интересно защо прокуратурата не се самосезира за факта , че въпросните длъжностни лица не изпълниха разпореждане на Български съд ) , идеолога и главен "спасител" на Черноморец по това време - Христо Порточанов . Не трябва да се подмине и стратегическата помощ на лицето Митко Събев . НЕспоменатия от теб има най-малка вина от всички изброени .
За боба и картофите ... не е като да не сме виждали как футболистите на "спасения отбор" възстановяват след мач с боб чорба ;)
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 май 2014 18:33

За боба и картофите ... не е като да не сме виждали как футболистите на "спасения отбор" възстановяват след мач с боб чорба ;)

Тука ще вметна нещо далеч от темата, въпреки, че знам за кой мач говориш и какво визираш, но...Оня ден по Нова спорт в една от рубриките на ТВ за Английски футбол имаше едно интервю с един младеж играещ в Норич ( ако не се лъжа ). Не ги познавам футбалерите там и не мога да цитирам име, но той каза, че в деня на мача се храни само с печен на фурна боб. Яде го на обяд преди мача и на вечеря след него. Спомних си и нашия случай с Венци Христов и първото нещо, което ми дойде на уме беше: "И все пак Венци си остава непоправим професионалист" :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 май 2014 18:45

Der Führer написа:
ivan56 написа:Акул,да не би да говориш за тези години когато имаше един клоун с шарена ризка ,къси панталони и чорапки вдигнати до врата :?:

Тц ... говоря ти за година-две преди това . Доста от "разните футболисти" тогава направиха прилична кариера ( някои поиграха и за д граница ) . За Разходките из България основни благодрности трябва да се изкажат на кметовете Костадинов и Николов ( интересно защо прокуратурата не се самосезира за факта , че въпросните длъжностни лица не изпълниха разпореждане на Български съд ) , идеолога и главен "спасител" на Черноморец по това време - Христо Порточанов . Не трябва да се подмине и стратегическата помощ на лицето Митко Събев . НЕспоменатия от теб има най-малка вина от всички изброени .

Горкия НЕспоменат чак да го съжелиш.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 07 май 2014 18:50

Аз все пак искам да знам кои са футболистите продали Черноморец, кои са тези взели пари от президента на Славия ,да не играят с Берое
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Върни се в “Черноморец”