След 33 години бе открито видео от мача Нотингам - ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

vayk
Контакти:

След 33 години бе открито видео от мача Нотингам - ЦСКА!

Мнениеот vayk » 07 май 2014 17:47

Страхотна новина за всички червени фенове! Аз лично съм правил неуспешни опити от поне 15 години да открия кадри от тази знаменита победа. Включително и телефонен терор към архива на БНТ, но безуспешно.
Днес, благодарение на големия фен на ЦСКА Асен Табаков, видеото от целия мач е факт и скоро ще бъде пуснат на DVD.http://www.blitz.bg/index.php?sport=226485#commentsform

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: След 33 години бе открито видео от мача Нотингам - ЦСКА!

Мнениеот GOLEADOR » 07 май 2014 18:12

Най-после.Ще го гледам с интерес.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 07 май 2014 18:24

#Давай,давай....ще го гледам със голям интерес! :twisted:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

KellyB

Мнениеот KellyB » 07 май 2014 18:42

Течаха последните дни от казармата ми тогава. Все още е пред очите ми картината как всички запалени сме се скупчили покрай едно транзисторче и с трепет слушахме развоя на мача. Второто полувреме обаче беше кошмар - брояхме просто минутите до края.... Познайте какъв рев беше след последния съдийски сигнал!

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 07 май 2014 19:07

Крайно време е да пуснат кадри и от мачовете на Ботев с Барселона. БНТ ги има тези кадри, но поради една или друга причина не ги е пускала.

KellyB

Мнениеот KellyB » 07 май 2014 19:25

Пловдивчанинът написа:Крайно време е да пуснат кадри и от мачовете на Ботев с Барселона. БНТ ги има тези кадри, но поради една или друга причина не ги е пускала.

Преди години изгоря филмотеката на БНТ. Всичко едно време се съхраняваше на кинолента. Не се знае колко неща са изгубени безвъзвратно.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 07 май 2014 20:04

Страхотна новина. Браво на Асен Табаков, поздравявам го. Убеден съм, че скоро ще го излъчат по "Ретро спорт" с подходяща рекламна кампания преди това. БНТ никога не са разполагали със запис от мача, защото той никога не е излъчван по БНТ. Причината е личната "преценка" на Иван Славков.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 07 май 2014 20:10

ЦСКА е отстранявал 3 действащи еврошампиони-Аякс,Ливърпул и Нотингам.Единствено Реал Мадрид е отстранявал повече действащи носители на КЕШ/ШЛ/.Като става въпрос не само за носители на КЕШ,а направо футболни колоси за времето си.Нотингам е с две последователни КЕШ,когато е отстранен от ЦСКА.Аякс е истинска машина-практикуват прословутият тотален футбол имат 3 КЕШ като и трите са в трите години преди да бъдат отстранени от ЦСКА.За Ливърпул няма изобщо какво да се говори-най-силният клуб в света през 80-е години.Ето затова съм от ЦСКА.

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 07 май 2014 20:46

Пловдивчанинът написа:Крайно време е да пуснат кадри и от мачовете на Ботев с Барселона. БНТ ги има тези кадри, но поради една или друга причина не ги е пускала.

Ако мачът/мачовете са излъчвани по БНТ със сигурност имат архив, но се правят на луди...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 07 май 2014 23:25

KellyB написа:

Преди години изгоря филмотеката на БНТ. Всичко едно време се съхраняваше на кинолента. Не се знае колко неща са изгубени безвъзвратно.

Няма международни мачове, които да са изгубени безвъзвратно. Ето и тоя, БНТ въобще не го излъчваше, а се е намерил запис. И много се радвам, че най-после ще мога да видя какво е ставало тогава!
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “ЦСКА”