Sportist 1909 написа:Първо никъде не пише, че са задължени, второ ако го направят ще бъде сигурно първата крачка към нормализирането на синия клуб.
Не съм много запознат как стоят нещата,но това не се ли прави последния кръг?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Sportist 1909 написа:Първо никъде не пише, че са задължени, второ ако го направят ще бъде сигурно първата крачка към нормализирането на синия клуб.
oldcapital написа:Sportist 1909 написа:Първо никъде не пише, че са задължени, второ ако го направят ще бъде сигурно първата крачка към нормализирането на синия клуб.
Кашчей написа:oldcapital написа:Sportist 1909 написа:Първо никъде не пише, че са задължени, второ ако го направят ще бъде сигурно първата крачка към нормализирането на синия клуб.
Ако "Лудогорец" днес завърши най-малко наравно с "Локомотив" Пд ще са шампиони предсрочно. Нещо пречи ли да бъде уважен новият шампион, ако е вече и на теория такъв?
Толкова ли е трудно у нас да се уважават успехите на съперника?
NOMER14 написа:През 85-а Левски стана предсрочно шампион, но пловдивските комунисти, които управляваха тогава БФС, дадоха златните медали на Тракия. Добре, че дойде Демокрацията, че ни върнаха титлата.
Red Warrior написа:В България Левски излезе с фланелки "Аз мразя ЦСКА" в мача, в който им дадоха титлата. Според теб ще им направят ли шпалир?
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта