Teo написа:то е хубаво да точите нашите пари, но поне ги харчете правилно
Кои твои пари бе палячо?
Кви пари имаш па ти че да ги и точим...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:то е хубаво да точите нашите пари, но поне ги харчете правилно
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
MaX написа:Поне бийте Лудогорец
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
terata написа:.а лошото е, че 19-ти май наближава.
Teo написа:MAXIMUS написа:Няма как да стане ! В момента това е реалното класиране ! Догодина може да се преборите за бронза, но ще е още по-трудно. А за купата забравете ! Там пък шанса ви е 0 . Просто не хранете излишни надежди, защото болката след това е още по-голяма !
Ботевъ и тая година ще точат държавните пари за да правят селекция, добре че е Мърдо там и съм спокоен, че нищо нема направят!
onegavon написа:Така е в България едни си купуват акции за да спасят клуба на сърцето си, на други им купуват футбалери на килограм с чужди пари и пак си пускат смешни теми дали могат да се доберат до медал с 2-3 милиона евро изхарчени пари.
miro1968 написа:Ще се пребори ли Ботев за бронза и има ли смисъл?
El Commandante написа:Ботевъ Пловдивски написа:Две победи май ще са достатъчни.
Е как ги сметна бе братле,то хуу две победи ама Литекс трябва да паднат поне в единия си мач докрая,а в другия да завършат хикс, което е в сферата на математиката.
Не че е невъзможно,но нещата въобще не са в наши ръце да ги решаваме...

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта